Woonboerderij Overijssel Willemsoord

Willemsoord – Koningin Wilhelminalaan 43

Vraagprijs: € 795.000,- k.k.

Willemsoord – Koningin Wilhelminalaan 43

Woonboerderij Overijssel Willemsoord

 

Deze rietgedekte woonboerderij Overijssel Willemsoord gesitueerd op een uitgestrekt perceel van bijna 3 hectare, is gelegen in een prachtige woonomgeving. Naast de charmante koloniale woning staat een vrijstaande schuur, onlangs voorzien van een nieuw geïsoleerd dak in 2020, geschikt voor diverse toepassingen.

Kortom: ‘Een Daalders plekje’ in Willemsoord!

Bij het betreden van de woonboerderij wordt u verwelkomd door een Engelse stijl. De woonboerderij beschikt over een riante woonkamer, een dichte keuken met aangrenzende eetkamer, douche en toilet. Daarnaast een ruime garage met bijkeuken/achteringang.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, een tweede badkamer en voldoende bergruimte.

Achter de woonboerderij staat een multifunctioneel bijgebouw met een paardenstal en berging. Vanuit de paardenstal kunt u ook in het aangrenzende weiland komen. Dit maakt het pand perfect voor paardenliefhebbers.

Het uitgestrekte perceel biedt tal van mogelijkheden voor landbouwactiviteiten, zoals grasland, maïsland en aardappelteelt, toegankelijk via twee opritten, ieder aan een kant van de woning. Daarnaast is het perceel toegankelijk via de achterzijde langs de ‘Amsterdamselaan’ – een zandpad. Verder is volop parkeergelegenheid bij de woning.

Perceeloppervlakte 29.690 m² (eventueel is minder grond bespreekbaar).

 

Willemsoord

De ligging van Willemsoord, nabij Steenwijk en Wolvega, biedt een perfecte balans tussen landelijk wonen en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. De A32 met verbindingen naar Wolvega/Heerenveen of Meppel is op 5 minuten autorijden gelegen. De Havelterberg, met zijn prachtige fiets- en wandelroutes, bevindt zich ook op diezelfde afstand.

 

Globale indeling van de woonboerderij Overijssel Willemsoord:

Begane grond:

Entree met meterkast en trapopgang; badkamer I; woonkamer met een tuindeur; dichte keuken met aansluitend een eetkamer; garage; bijkeuken.

 

Verdieping:

Overloop met bergruimte; slaapkamer I; slaapkamer II; badkamer II; slaapkamer III; slaapkamer IV.

 

Bestemming

Ter plaatse van de woning en bijgebouw is de bestemming ‘wonen‘, voor de woning zit een strook met de bestemming ‘tuin‘. Het weiland heeft de bestemming ‘Agrarisch met waarden‘. Meer informatie kunt u vinden bij de gemeente of op ruimtelijkeplannen.nl. Wij hebben het bestemmingsplan ook voor u beschikbaar.

 

Algemeen:

  • Bouwjaar woning omstreeks 1978;
  • Inhoud woning circa 722 m³; woonoppervlakte ca. 163 m²; overige inpandige ruimte ca. 35 m²; gebouwgebonden buitenruimte ca. 4 m²; externe bergruimte ca. 44 m²;
  • Verwarming en warm water door middel van een C.V.-gas combiketel (2012);
  • Multifunctioneel bijgebouw.

 

‘Kortom, een karakteristieke koloniewoning met mogelijkheden voor paarden. Bel voor een bezichtiging met de makelaars van Het Betere Boerenerf.

Aanvaarding in overleg.

Woning video

Koningin Wilhelminalaan, Willemsoord op de kaart