Diensten van Het Betere Boerenerf

We zijn gespecialiseerd in het verkopen van woonboerderijen. Op twee staat het aankopen van woonboerderijen. Daarnaast zijn er enkele diensten die direct of indirect hiermee te maken hebben. Dat doen we ook.

1. Taxatie van een woonboerderij

Een taxatie kunt u voor verschillende doelen nodig hebben. Banken, verzekeraars en andere geldverstrekkers stellen hoge eisen aan een taxatierapport. Wij voldoen aan alle eisen. We verzorgen een gevalideerd rapport via Taxateursunie of NWWI.

We zijn ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoed-Cert en bij de Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

2. Waardebepaling van uw woonboerderij

Wilt u weten wat de waarde is van uw woonboerderij in verband met voorgenomen verkoop?

We komen bij u langs om ons plan van aanpak te bespreken en de waarde van uw woonboerderij te bepalen. Bel nu om een afspraak te maken.

3. Waardebepaling of heroriëntatie in verband met huidige verkoop

We worden veel gevraagd door verkopers die hun woonboerderij te koop hebben staan. Veel gehoorde klachten van hun over collega makelaars: ‘we horen nooit iets.’ ‘ze doen er niets aan’. ‘zitten alleen maar plaatselijk’. Of ‘er komt geen initiatief’. Wat nu? Ons bellen! We komen bij u om ons plan van aanpak door te nemen.

Bel nu als u een nieuwe en frisse wind in de verkoop van uw woonboerderij wilt.

4. Verhuren en huren

Wij bemiddelen bij verhuur van een woonboerderij. Hiervoor hebben wij een unieke screeningsmethode ontwikkeld. Daarnaast incasseren wij de huur. Natuurlijk zorgen wij voor een huurovereenkomst en een begin- en eindinspectierapport. Alle zaken rondom de huur en verhuur nemen wij u uit handen. We zijn specialist in woonboerderijen. Ook de verhuur ervan.

Wilt u een (gedeelte) van uw woonboerderij verhuren?
Bel dan nu: 088 – 30 30 930

5. Oude agrarische objecten

Heeft u een oud agrarisch object? Zijn de koeien inmiddels weg en staan de stallen leeg? We denken graag mee hoe we de beste prijs kunnen maken. Rood-voor-rood. Vrijkomende agrarische bebouwing? Wat is mogelijk en past in het gebied. Wat zijn uw wensen? We helpen u graag ermee. We kennen het proces omdat we dit al vaker hebben gedaan. Bel ons.

6. Advies woonboerderijen

Heeft u een vraag waar u nog geen antwoord op hebt gevonden? Stel hem dan nu en bel 088 30 30 930 of mail naar:

info@hetbetereboerenerf.nl

Harry Spans, eigenaar en directeur van Het Betere Boerenerf