Overige diensten

Diensten van Het Betere Boerenerf.

We zijn gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woonboerderijen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor huur en verhuur, taxaties en allerlei vragen die direct of indirect met woonboerderijen of landelijk gelegen woningen te maken hebben.

1. Taxatie van een woonboerderij of landelijk gelegen woning.

Een taxatie kunt u nodig hebben voor verschillende doeleinden. Denk aan een taxatierapport om een hypotheek te krijgen. Of een rapport om inzicht te krijgen in de waarde van uw woning in verband met voorgenomen verkoop. Ook kan het zijn dat u de waarde wilt weten in verband met scheiding. Bij belastingzaken, denk aan erfbelasting, schenkingsrecht of bedrijfsstaking, is er ook een taxatierapport nodig.

Banken, verzekeraars en andere geldverstrekkers stellen hoge eisen aan een taxatierapport. Wij voldoen aan alle eisen en verzorgen een gevalideerd rapport via Taxateursunie of NWWI. Zo weet u zeker dat u een deskundig en kwalitatief hoog rapport ontvangt waar u veel voordeel van hebt. Let erop dat lang niet alle taxateurs de juiste deskundigheid hebben om een woonboerderij of landelijk gelegen woning te taxeren. Vraag dit goed na bij uw bank, tussenpersoon of fiscalist. Bij twijfel kunt u ons bellen en verifiëren of hetgeen u wilt juist is.

We zijn ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoed-Cert en bij de Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

2. Waardebepaling van uw woonboerderij.

Denkt u erover om uw woonboerderij te gaan verkopen? Het bepalen van de waarde van uw woonboerderij is van groot belang. Een basis om verder uw plannen vorm te geven. Als specialisten werken we dagelijks in deze markt. We weten de unieke punten van uw woning te benoemen. Door kopers uit heel het land te trekken kunt u een betere prijs krijgen.

Wilt u achteraf niet aansprakelijk worden gesteld voor verborgen gebreken? Moet er ook een energielabel bij? Weet u wat de huidige bestemming is van uw woonboerderij of landelijk gelegen woning? Dit is namelijk van groot belang bij onze verkoopstrategie. Wat maakt uw woning zo uniek? Wist u dat bij ons vaak 1 plus 1 geen 2 is? Hoe dat zit en hoe u profiteert van onze deskundigheid, vastberadenheid en enthousiasme vertellen wij u graag.

Neem contact met ons op voor een waardebepaling.

3. Wordt uw woonboerderij maar niet verkocht?

Staat uw woonboerderij al een tijdje te koop en heeft u het idee dat er geen schot in zit? Dan kan het raadzaam zijn om met ons kennis te maken. U kunt vaak zonder kosten van makelaar veranderen. En overigens, wat kost het u als het niet verkocht wordt?

Staat uw ‘Te Koop” bord scheef? Dat kan beter.

Van uw makelaar mag je dynamiek verwachten, gedrevenheid, passie en enthousiasme. Wij vinden de koper voor uw woning. Marketingplan, uitvoering, passie, strategie, bellen, mailen, appen. We stropen de mouwen op. We gaan ervoor. De boer op.

Met net zo veel passie als u!

4. Verhuur woonboerderij.

Steeds meer beleggers en particulieren beleggen in vastgoed. Ook woonboerderijen geven een goed rendement. Sterker nog, woonboerderijen zijn erg in trekt om te huren door zorgorganisaties en door mensen die paarden willen houden.

Hoe krijgt u een goede huurder? Wat als hij niet betaald? En als er verkeerde groene planten groeien. Wat dan? U kunt op onze expertise, vakbekwaamheid en deskundigheid rekenen. Door onze unieke methode bent u verzekerd van een goed rendement en kunt u de volledige procedure aan ons overlaten. Wij incasseren en storten de huur op uw rekening.

Wilt u een (gedeelte) van uw woonboerderij verhuren?

Bel dan nu: 088 – 30 30 930

5. Oude agrarische objecten.

Heeft u een oud agrarisch object? Een woonboerderij met schuren. Zijn de koeien inmiddels weg en staan de stallen leeg? We geven u advies op de vraag wat het beste rendement oplevert. Is dat via Rood-voor-rood,  vrijkomende agrarische bebouwing of zijn er andere mogelijkheden? Wat is passend op uw locatie. Wat is mogelijk binnen het bestemmingsplan of is een wijziging noodzakelijk?

Laat ons aanschuiven bij u aan tafel en we nemen de mogelijkheden met u door, zodat u een goede en weloverwogen bewuste keuze kunt maken.

Overige vragen over woonboerderijen.

Heeft u vagen? Wij helpen u graag. U kunt bij ons terecht over woonboerderijen, landelijk gelegen woningen en agrarische objecten.

Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Wij bepalen de waarde van uw woonboerderij en we vertellen u alles over het voordeel dat u heeft door via ons te verkopen.

info@hetbetereboerenerf.nl