Over Het Betere Boerenerf

Specialisten in woonboerderijen

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woonboerderijen.

De kracht van en achter Het Betere Boerenerf is Harry Spans. Samen met makelaar Edwin Dekker, assistent makelaar Nathalie Harke en secretaresses Gerlinde van Hattem en Mathilde Barten vormen ze het team van Het Betere Boerenerf.

Het Betere Boerenerf is dé makelaar voor uw woonboerderij.

Wij zijn

aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

actief in heel Nederland

gespecialiseerd in woonboerderijen en landelijk gelegen woningen

markt- en doelgroepgericht

deskundig, enthousiast, transparant en vakbekwaam

gericht op FOCUS zoekwoorden in Google

actief in marketing

Overleg over de verkoop van een woonboerderij.

De heer H.J.W. Spans – Beëdigd makelaar en taxateur o.g. – Specialist in woonboerderijen:

‘Wij brengen mensen bij elkaar. Dat is de kern van ons vak – makelen -. Dat geeft veel voldoening en daar worden we blij van. In ons doen en laten zijn we positief.  Zo denken we ook. Onze passie ligt bij woonboerderijen en de mensen die erin wonen. We spreken de taal van het platteland. 

U staat bij ons centraal. U krijgt van ons tijd en aandacht die nodig zijn. Het verkopen van uw woonboerderijen is een hele stap. Zakelijk en emotioneel. Een goede en deskundige begeleiding is daarom erg belangrijk.

 

 

Ons Team:

Harry Spans RMT – Beëdigd makelaar en taxateur o.g. – NVM-woningmakelaar – Register taxateur voor Wonen, Bedrijven en Agrarische en landelijk vastgoed

Edwin Dekker RMT – Beëdigd NVM makelaar – Register taxateur voor Wonen – NVM-woningmakelaar

Nathalie Harke – Assistent makelaar

Gerlinde van Hattem – Secretaresse

Mathilde Barten – Secretaresse

 

 

 

Duurzaam

We werken efficiënt en duurzaam. Dat betekent zo min mogelijk papier maar veel digitaal. We houden van korte lijnen. Als bedrijf gaan we bewust om met onze bedrijfsvoering en alles wat hiermee samenhangt. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen papieren dossiers meer maar doen we alles digitaal. Duurzaamheid betekent voor ons onder meer als een goede ‘rentmeester’ omgaan met alles wat ons is gegeven.

 

Ons werkgebied

We zijn gespecialiseerd in woonboerderijen en landelijk gelegen woningen. De aan- en verkoop evenals de verhuur en taxaties doen we door heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot de Achterhoek. Onze verkopers komen uit heel Nederland. Onze zoekers komen uit heel Nederland naar ons toe om zich in te schrijven. Veel kopers die naar een andere regio willen verhuizen schakelen ons in als eigen NVM Aankoopmakelaar.

 

Ons primaire doel

Bemiddelen bij de aan- en verkoop van woonboerderijen.

 

Onze visie

“Het in stand houden van ons erfgoed woonboerderijen. Voor iedere woonboerderij, een passende bewoner.”