Woonboerderij verkopen

‘Uw woonboerderij verkopen?
Ontdek de aanpak en gespecialiseerde werkwijze van Het Betere Boerenerf.’

Mijn naam is Harry Spans, getrouwd en vader van drie kinderen.

Vanaf 1994 ben ik werkzaam in de makelaardij.

In 1999 beëdigd als makelaar en taxateur o.g. daarnaast ben ik ingeschreven in het register van VastgoedCert en het register NRVT.

Sinds 2000 heb ik een eigen kantoor. In 2010 zijn we gestart met onze specialisatie in woonboerderijen. Hier ligt mijn passie.

Met mijn ervaring heb ik een unieke formule ontwikkeld. Onze aanpak anders, gepassioneerde met meer drive. We zijn positief. Gericht op het belang van de ander. Dienstverlenend zijn we bezig, als echte rentmeesters.

We zijn lid van de NVM, De Nederlandse Vereniging van Makelaars. Ook om onze kwaliteit te waarborgen.

Hoe profiteert u van onze specialiteit. Hoe zetten wij onze deskundigheid in voor u. Hoe wordt u twee keer zoveel bezocht op Funda. De koper kan uit een heel ander deel van Nederland komen. Hoe komt hij te weten dat uw woonboerderij te koop staat.

Wat is overigens de best tijd om te verkopen? Het voorjaar of juist het najaar. In de herfst met prachtige herfsttinten. Misschien is de winter ook wel mooi, of juist het voorjaar. Ja, veel mensen geven het voorjaar als voorkeur. Is dat wel de juiste tijd?

Hoe zit het met de economie. Wat is het economische getij? Gunstig nu de rente zo laag is of juist niet. Wij vertellen u graag het antwoord op al dit soort vragen. Er is namelijk maar één correct antwoord.

Maak een afspraak en ik vertel u er alles over.

H.J.W. Spans

Beëdigd makelaar en taxateur o.g.

Ik heb mijn woonboerderij via Het Betere Boerenerf verkocht. Dat was één van mijn beste beslissingen ooit.

Onze aanpak, uw voordeel

Hoe profiteert u van onze aanpak en deskundigheid? Denk eens even met ons mee. Hoe bereikt u een koper uit Nederland? Waar zou uw koper overigens vandaan komen?

Zou u wel twee keer zoveel bezoekers willen hebben op Funda? En als die ook nog eens veel langer naar uw woning blijven kijken, zou dat niet fantastisch zijn?

Stel u verkoopt uw woonboerderij. Dik tevreden met de koopsom. Alles prima geregeld. Tenminste dat denkt u. Na enkele weken staat de koper bij u op de stoep. Hij geeft aan dat hij tijdens zijn verbouwing allerlei zaken aantreft waarvan hij niet op de hoogte was. Hij verwijt u dat u dat had moeten vertellen en omdat u dat niet heeft gedaan stelt hij u nu aansprakelijk voor alle schade. Die leuke en spontane koper laat opeens een geheel ander gezicht zien. Hier wordt u niet blij van. Wat moet u nu doen?

Zou het niet fantastisch zijn als de bezichtigingen niet iedere dag zouden plaatsvinden. U moet er toch niet aan denken om iedere week alles te moeten opruimen. Zo’n grote woonboerderij, de tuin, dan ook nog het erf. Hoe krijgt u dat allemaal geregeld. Of heeft u geen drukke baan?

Stel u zich eens voor dat er zoveel belangstelling is voor uw woonboerderij dat kopers erom blijken te vechten. Dat moet toch wel een verdraaid goede marketing zijn geweest. Hoe moet dat goed worden begeleidt. Gelukkig kennen wij de professionele aanpak.

Wij stellen dat onze focuszoekwoorden voordelig zijn voor u. Misschien denkt u erover om een lokale of regionale makelaar in de arm te nemen. Weet u al wat hij doet? Heeft hij u verteld wat hij zelf aan marketing doet. De koper van uw woonboerderij vindt onze website. Zo vindt hij uw woonboerderij.

Weet u wat een zoeker via Google doet?
woonboerderij kopen
woonboerderij verkopen’.

Wij staan op pagina 1!

 

Enfin, we kunnen u nog veel meer schrijven over onze unieke en gedreven aanpak. Het is echter veel beter dat wij dat u zelf vertellen. Dan kunt u ook direct uw vragen stellen en geven wij u ook nog eens de waarde van uw woonboerderij of landelijk gelegen woning.

Want, was is de beste tijd om te verkopen?

Voor de verkoop van onze woonboerderij hebben we enkele makelaars uitgenodigd. We hebben gekozen voor het Betere Boerenerf. Hun aanpak is erg onderscheidend en ze doen veel meer dan een locale makelaar. De bezichtigingen hebben ze perfect uitgevoerd. Ook de onderhandeling verliep erg deskundig. We bevelen iedere verkoper van een woonboerderij aan om de verkoop via Het Betere Boerenerf te laten verlopen.

Kom nu in actie

Wat is de beste tijd om te verkopen?

Neem contact met ons op.

Reviews.

Helder en goed voorbereidt verkoopgesprek. Deskundige aanpak. Gedreven en enthousiaste makelaars. Wij bevelen ze aan en maken de volgende keer graag weer gebruik van de diensten van Het Betere Boerenerf.

Het Betere Boerenerf heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar. Ze hebben een goed doordachte marketing en verzorgen de verkoop perfect. Wij geven een dikke 9!
Onze woonboerderij stond al een tijd te koop. Omdat er niet zoveel gebeurde zijn we overgestapt naar Het Betere Boerenerf. En met veel succes. Nu kregen we wel opeens bezichtigingen. Veel betere bezoekers, ook op Funda. Uiteindelijk een koopsom boven verwachting. Bedankt!
Wij hebben met veel genegenheid en plezier jaren in onze boerderij gewoond. Voor de verkoop wilden we een bovengemiddelde makelaar. Iemand met verstand van zaken, passie en die onze emoties begrijpt. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Het Betere Boerenerf. Een goede keuze. Verwachtingen zijn waargemaakt en nu kan de koper genieten van onze prachtige boerderij.