Woonboerderij verkopen

‘Woonboerderij verkopen?
Ontdek de aanpak en gespecialiseerde werkwijze van Het Betere Boerenerf.

Doe het nu. Het is een goede tijd.’

 

Mijn naam is Harry Spans. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen.

Vanaf 1994 ben ik werkzaam in de makelaardij. In 1999 ben ik beëdigd als makelaar en taxateur o.g. Daarnaast ben ik ingeschreven in het register van VastgoedCert en het register NRVT.  Sinds 2000 heb ik een eigen kantoor. In 2010 zijn we gestart met onze specialisatie in woonboerderijen. Hier ligt mijn passie.

Onze aanpak is anders, gepassioneerde met veel drive. We zijn positief. Gericht op het belang van de ander. Dienstverlenend, als echte rentmeesters.

Wat is volgens u de beste tijd om te verkopen?

Recent had ik een gesprek over de verkoop van een woonboerderij.

Al een tijdje liep zij met de gedachte om te verkopen. Haar man was recent overleden en ze wist niet goed wat ze moest doen. Nu verkopen of nog even wachten.

Het onderhoud dan? En de tuin? Wie gaat dat onderhouden. Haar man was degene die dit bijhield. Ook de kinderen wisten niet of het nu al in de verkoop zou moeten doen.

In ons gesprek hebben we de voor- en nadelen besproken. Voor haar was het een moeilijk en emotioneel moment. Het verkopen van de woonboerderij waar ze samen met haar man zoveel jaren met veel liefde en geluk hadden gewoond viel haar zwaar.

Uiteindelijk zijn we met een stille verkoop begonnen.

Zo komen we altijd tot een passende oplossing.

Verkopen is emotie.

Dat begrijpen wij.

Profiteer van onze aktie:
gratis waardebepaling van uw woonboerderij of landelijk gelegen woning

Ik heb mijn woonboerderij via Het Betere Boerenerf verkocht. Dat was één van mijn beste beslissingen ooit.

Onze aanpak levert u meer op

 

profiteert van onze aanpak en deskundigheid. Wij bereiken kopers uit UW regio en ver daar buiten.

 

We halen de koper uit het Westen, Noorden, Oosten of Zuiden, uit heel Nederland.

 

Waar zou de koper van uw woonboerderij vandaan komen?

 

Laatst had Edwin een bezichtiging en vroeg de kijkers hoe ze deze woonboerderij hadden gevonden. Het antwoord kwam snel en duidelijk ‘via Google‘.

 

Edwin vroeg verder. ‘Hoe dan?‘Nou we zijn op zoek naar een leuke woonboerderij. De ligging is niet zo heel belangrijk. Het gaat ons om de uitstraling en dat het rietgedekt is. In Google typten wij in ‘woonboerderij kopen‘ en daar stonden jullie. Direct bezochten wij jullie website. Daar stond deze woonboerderij ook op. Maar we hebben genoeg gezien. Kunnen we een bod doen?’

 

Onze secretaresse had recent iemand aan de telefoon voor een bezichtiging.

Ze woonden in de buurt van Amsterdam. Ze belden om een afspraak te maken bij een woonboerderij in Drenthe. In het gesprek vroeg ze wat de reden was om van Amsterdam naar Drenthe te verhuizen.

De mensen gaven aan niet gebonden te zijn aan een bepaalde regio.

 

We zoeken een type woonboerderij, rietgedekt en landelijk gelegen. En hier in de buurt van Amsterdam is dat niet te betalen. Dus kijken we verder.‘ ‘Ja, maar waarom dan deze woonboerderij‘, vroeg de secretaresse nogmaals. ‘Omdat jullie die aanbieden.‘ Was het antwoord. ‘We hadden via kennissen het blad LANDLEVEN gekregen. Daar stond een advertentie van jullie in. De uitstraling sprak ons erg aan. We zijn op jullie website gaan kijken en kwamen deze woning tegen. Die sprak ons direct aan. Overigens vinden we dat er een prachtige fotoreportage van is en ook de plattegronden helpen ons om een goed beeld te krijgen van de woning. Omdat ons enthousiasme groeit willen we graag een afspraak voor een bezichtiging.’

 

Een tijdje geleden hadden we een prachtige woonboerderij in verkoop. Nadat de binnendienst alles had klaargemaakt voor de verkoop gingen we van start. Edwin ging bezichtigers bellen van een soortgelijke woonboerderij die we recent hadden verkocht. Ook zorgde ze ervoor dat al onze zoekers op de hoogte werden gebracht van deze nieuwe boerderij. Er kwam veel reactie. Al snel waren er een stuk of vijf bezichtigingen. Op dat moment hebben we besloten om een bezichtigingsmiddag in te plannen. Edwin is heengegaan en heeft de mensen de boerderij laten zien. Na afloop kon iedereen een bod uitbrengen. De boerderij werd boven de vraagprijs verkocht.

 

Type eens in Google:

 

woonboerderij kopen
woonboerderij verkopen’.

Wij staan op pagina 1!

 

 

Enfin, we kunnen u nog veel meer schrijven over onze unieke en gedreven aanpak.

Het is beter om een afspraak te maken. Dan passen wij het toe op UW woning.

Voor de verkoop van onze woonboerderij hebben we enkele makelaars uitgenodigd. We hebben gekozen voor het Betere Boerenerf. Hun aanpak is erg onderscheidend en ze doen veel meer dan een locale makelaar. De bezichtigingen hebben ze perfect uitgevoerd. Ook de onderhandeling verliep erg deskundig. We bevelen iedere verkoper van een woonboerderij aan om de verkoop via Het Betere Boerenerf te laten verlopen.

Kom in actie

Dit is de beste tijd om te verkopen

Bel tijdens kantooruren:

Reviews.

Helder en goed voorbereidt verkoopgesprek. Deskundige aanpak. Gedreven en enthousiaste makelaars. Wij bevelen ze aan en maken de volgende keer graag weer gebruik van de diensten van Het Betere Boerenerf.

Het Betere Boerenerf heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar. Ze hebben een goed doordachte marketing en verzorgen de verkoop perfect. Wij geven een dikke 9!
Onze woonboerderij stond al een tijd te koop. Omdat er niet zoveel gebeurde zijn we overgestapt naar Het Betere Boerenerf. En met veel succes. Nu kregen we wel opeens bezichtigingen. Veel betere bezoekers, ook op Funda. Uiteindelijk een koopsom boven verwachting. Bedankt!
Wij hebben met veel genegenheid en plezier jaren in onze boerderij gewoond. Voor de verkoop wilden we een bovengemiddelde makelaar. Iemand met verstand van zaken, passie en die onze emoties begrijpt. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Het Betere Boerenerf. Een goede keuze. Verwachtingen zijn waargemaakt en nu kan de koper genieten van onze prachtige boerderij.