Zwolle – Dashorstweg 4

Vraagprijs: € 429.000,- k.k.

Zwolle – Dashorstweg 4

Woonboerderij Overijssel Zwolle

Het sprookje van het lelijke eendje.

Vaak wordt met ‘lelijk eendje’ een oude auto bedoeld., de Citroen 2CV. Er zijn veel overeenkomsten tussen het sprookje en deze auto. Uiteindelijk gaat het niet om de buitenkant, maar om de binnenkant. Soms moet je eerst je eigen spiegelbeeld zien om te beseffen hoe mooi je bent en kom je er achter dat je prachtig bent! Zoals ook het lelijke eendje uiteindelijk besefte.

Feitelijk is het met dit object ook zo. Het mooie en meest bijzondere zit hem in dit verband in de locatie. Het hart van een woning. Je gaat het beseffen als je ter plekke bent en net als het lelijke eendje in de waterspiegel kijkt. Op deze locatie lijkt alles mooier.

Het woonhuis moet grondig gerenoveerd worden. Al zou je er tijdelijk in kunnen wonen. Per slot van rekening is er sanitair aanwezig evenals een eenvoudige keuken en enkele slaapkamers. Ook is er centrale verwarming.

Wij denken aan het slopen van het huis en vervolgens een nieuw huis bouwen. Misschien moet u hierover iets langer broeden maar het resultaat zal er later mogen zijn. Misschien ziet u nu nog een eendje maar later beseft u dat u een prachtige zwaan heeft gerealiseerd. Hoe mooi is dat?

Perceeloppervlakte ca. 1.750 m².

Locatie:

De Dashorstweg is gelegen in buurtschap Haerst. Een prachtige locatie aan de rand van Zwolle, richting Hasselt.
Voorzieningen als scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn op korte afstand gelegen. Het centrum van Zwolle is op iets meer dan 5 km afstand.

Bestemming:

Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen ’. Meer informatie via onze website Het Betere Boerenerf.

Algemeen:

• Het object is onderdeel van een zg. Rood-voor-Rood kavel. De verplichtingen die hieruit voortvloeien moeten worden opgevolgd.
• De definitieve grenzen moeten nog worden bepaald. Kosten uitmeting komen voor gezamenlijke rekening van koper en verkoper.
• Glasvezel wordt binnenkort aangelegd.
• Voorzien van aansluiting op gemeentelijke riolering.
• Indien u hier nieuw wilt gaan bouwen dient u de regels vanuit het vigerend bestemmingplan in acht te nemen. Als maatvoering geldt een maximale bouwhoogte van 8 meter met een goothoogte van maximaal 3 meter. Staand inhoud maximaal 600 m³ (er zijn afwijkingsmogelijkheden te bespreken met de gemeente).

‘Kortom, koopt u dit lelijke eendje? Bel voor meer informatie of voor een bezichtiging 088 – 30 30 930.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Dashorstweg, Zwolle op de kaart