Westerhaar – Haarweg 1

€ 475.000,- k.k.

Westerhaar – Haarweg 1

‘Meergezinsboerderij, dus door meerdere gezinnen te bewonen. Hoeft niet natuurlijk…’

Vraagprijs 475.000,-- Kosten Koper
__________________________________________________________________________________

Meergezinsboerderij Overijssel Westerhaar Haarweg 1- Te Koop via Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen.

Ruime WOONBOERDERIJ met grote SCHUUR , Carport en bergingen (totaal meer dan 200 m²). Feitelijk is het een grote boerderij die opgedeeld is in een voor- en achterhuis met souterrain. Meerdere woonkamers, badkamers en slaapkamers. Waaronder een slaap- en badkamer op de begane grond. Perfect voor dubbele bewoning en inwoning. Ook mantelzorg of soortgelijke verzorging past hier erg goed.
Maar natuurlijk kun je het ook als één gezin gaan gebruiken, waarbij de ene ruimte prima gebruikt kan worden als werk- of hobbyruimte.

Omstreeks 1993 is het achterhuis verbouwd. In 2003 is een deel van het achterhuis nieuw aangebouwd en 2016 is het voorhuis opnieuw gebouwd. Goed uitgevoerd met een praktische inrichting en indeling. Diverse fraaie details zoals de aanzetstenen in het metselwerk boven de kozijnen en de sier haakankers geven het geheel extra uitstraling.

Geheel is mooi gelegen in rustige omgeving aan eind van doodlopende staat. Aan de voorzijde prachtig uitzicht. Veel bosschage als erfafscheiding, waardoor er veel privacy is.

Met meerdere gezinnen bij elkaar wonen? Dan is dit uw kans. Lees verder over de indeling of maak een afspraak voor een bezichtiging. Alleen dan krijgt u een juiste indruk van indeling en sfeer.

Perceel oppervlakte 11.880 m².

Globale indeling:

Voorhuis begane grond:
Entree met garderobe; vaste kast; meterkast; vaste kast met c.v.-ketelopstelling; gezellige woonkamer met houtkachelaansluiting en voorzien van vloerverwarming; open keuken; slaapkamer I met eigen badkamer en inloopkast; berging; toilet met fontein.

Achterhuis begane grond:
Entree met garderobe; toilet met wandcloset en fontein; badkamer met douchehoek en wastafel; bijkeuken met trapafgang naar souterrain; serre; trapopgang; keuken met L-vormige inrichting; tweede oude keuken; hal met provisiekast; wasruimte; meterkast; derde toilet.
Souterrain met salon en berging.

Verdieping:
overloop; slaapkamer II; slaapkamer III; veel bergruimte; badkamer; slaapkamer IV.
Tweede trapopgang naar slaapkamer V met wastafel, dakkapel en berging; vaste kast met c.v.-ketelopstelling.

Keukens:
Er zijn maar liefst drie keukens.
In het voorhuis is een prachtige, luxe en moderne inrichting aangebracht met natuurstenen aanrechtblad en een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven, stoomoven en koelkast. Warm water gaar via een quooker.
Het achter huis heeft een oude en nieuwe keuken. De nieuwe inrichting is uitgevoerd in lichte kleuren en voorzien van een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en koelkast. Vloer afgewerkt met plavuizen. De oudere inrichting heeft een ingebouwde gaskookplaat en afzuigkap;. Vloer ook afgewerkt met plavuizen.

Badkamers:
• Badkamer voorhuis met douchehoek, wandcloset en wastafelmeubel met twee wastafels.
• Badkamer achterhuis met douchehoek en wastafel.
• Badkamer verdieping met douchecabine, ligbad, wastafel en toilet. Ter plaatse van de badkamer is een dakkapel geplaatst.

Installatie woning:
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketels.
Merk: Intergas. Type: HRE 36/30 combiketel. Bouwjaar: 2017.
• Mechanische ventilatie door twee systemen. De eerste is een ouder type, vermoedelijk uit 2003. De andere is van het merk Duco met fabricagejaar 2016.
• Meterkast met diverse groepen en aardlekschakelaars. Hoofdmeterkast met verdeelgroepen.

Tuinberging met serre:
Afmeting ca.6,2 x 2,9 meter; oppervlakte ca. 18 m². Eenvoudig in hout gebouwde tuinschuur. Deze is aan de voorzijde uitgebreid met een serre. Deze dient afgebroken te worden. Dat geldt ook voor het schuurtje bij de carport en het duivenhok.

Schuur:
Afmeting ca. 21 x 8,8 meter; oppervlakte ca. 185 m². Verdeeld in twee compartimenten. Het ene deel is voorzien van een grote schuifdeur aan de voorzijde en een kanteldeur in de achtergevel. Het andere deel met een loopdeur en verdieping. Traditioneel gebouwd met houten constructie en gemetselde en houteven gevels. Golfplaten bedekking.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen en Harmonisatie’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of via gemeente.

Algemeen:
• Inhoud woning ca. 1.020 m³; woonoppervlakte ca. 312 m²; overige inpandige ruimte 41 m²; externe bergruimte ca. 200 m².
• Schatting oorspronkelijk bouwjaar woning 1906, in de loop der jaren diverse verbouwingen en nieuwbouw. In 2003 is een deel van het achterhuis nieuw gebouwd en in 2016 is het voorhuis nieuw gebouwd.
• Grotendeels voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Ook voorzien van isolerende beglazing.
• Energielabel A
• Bouwkundig gekeurd. Rapport is op aanvraag beschikbaar.

‘Kortom, een meergezinswoning kom je niet vaak tegen. Maak een afspraak voor het bezichtigen van deze mooie boerderij waar u zo in kan!’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Haarweg, Westerhaar op de kaart