Westerbeek – Beekstraat 31

Verkocht

Westerbeek – Beekstraat 31

‘Wonen in een echte stadsboerderij’

In het centrum van het dorp gelegen, mooie woonboerderij. Oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1908 doch in de periode 2005-2012 zijn er diverse verbouwingen uitgevoerd. Hierbij zijn veel oude elementen in het zicht gebleven. Voorbeeld hiervan zijn de diverse houten gebinten.
Begane grond met onder meer een ruime eetkamer, kantoor, slaap- en badkamer. Luxe en moderne keuken met inbouwapparatuur. Verdieping met vier slaapkamers en vide. Relatief grote tuin met terras, moestuin en vijverpartij. De schuren zijn oud en moeten worden opgeknapt.

Wilt u wonen in deze boerderij met alle hedendaagse gemakken en zelfs met eigen energievoorziening? Lees verder over de indeling of maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Alleen dan krijgt u een juiste indruk van indeling en sfeer.

Perceeloppervlakte 1.214 m².

Globale indeling begane grond:
Entree met garderobe; eetkamer met balken plafond; keuken met luxe inrichting voorzien van inbouwapparatuur; vaste kast; hal met kast voorzien van c.v.-ketelopstelling; woonkamer met fraai uitgevoerde houten gebinten, serre en trapopgang. Tevens tuindeuren; hal; toilet; badkamer; wasruimte; slaapkamer I; tussenhal; kantoor.

Verdieping:
Royale overloop met vide; badkamer; slaapkamer II met vaste kast ; slaapkamer III; slaapkamer IV; hal met slaapkamer V.

Eetkeuken:
Eetkeuken met luxe en moderne U-vormige inrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, magnetron en frituurapparatuur. Plafond afgewerkt met balken. Vloer met plavuizen en voorzien van vloerverwarming

Sanitair:
Fraai ingerichte en uitgevoerde badkamer begane grond met ligbad voorzien van whirlpool, douchehoek en dubbele wastafel. Tevens voorzien van vloerverwarming . Toilet met wandcloset en fontein. Uitgevoerd in zelfde stijl als badkamer.
Toilet verdieping met wandcloset en fontein. Tevens een handdouche aanwezig (vloer nog afwerken).

Installatie woning:
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel met indirect gestookte boiler. Verwarming via radiatoren en gedeeltelijk via vloerverwarming. Merk: Nefit. Bouwjaar: 2005.
• Meterkast met 11 groepen en 3 aardlekschakelaars.
• Voorzien van 18 zonnepanelen met omvormer.

Schuur I:
Totale afmeting ca. 16,8 x 4,3 meter. Oppervlakte ca. 70 m². Verdeelt in drie ruimten. Deze traditioneel gebouwde schuur met houten gevels en houten dak constructie verkeerd in een vervallen staat van onderhoud. Derhalve zal het moeten worden vernieuwd. Dak voorzien van asbesthoudende golfplaten.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen en Karakteristiek’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:
• Inhoud woning ca. 1.106 m³; woonoppervlakte ca. 307 m²; externe bergruimte ca. 73 m².
• Schatting oorspronkelijk bouwjaar woning 1908. Algehele renovatie in periode 2005 tot 2012.
• Gedeeltelijk voorzien van aluminium kozijnen en gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen.
• Bijkeuken met plavuizen vloer, wasmachineaansluiting en spoelunit.
• Serre is uitgevoerd met aluminium kozijnen.
• De golfplaten op de woning en schuur zijn voorzien van asbesthoudende materialen.
• Grotendeels voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Tevens voorzien van isolerende beglazing.
• Energielabel D.
• Bouwkundig gekeurd. Rapport is op aanvraag beschikbaar.

‘Kortom, fraai wonen in mooie stadsboerderij. Kom kijken en doe een bod.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Beekstraat, Westerbeek op de kaart