Wapse – Ten Darperweg 53A

Verkocht

Wapse – Ten Darperweg 53A

‘Rijdend op de oprit schiet mij de volgende titel binnen: ‘langs het tuinpad van mijn vader’. Het zou hier zo maar kunnen zijn.’

WAPSE – TEN DARPERWEG 53a
Een leuke WOONBOERDERIJ van het type half vrijstaand, met grote serre en maar liefst vier slaapkamers op de verdieping. Paardenbak, paardenwei en schuur. Tevens een kapschuur en bergruimte (totaal ca. 69 m²). Royaal erf. Tuin met gazon, borders en boomgaard. Extra werkruimte op de begane grond. Perfect voor het houden van paarden of jongvee.

Geheel is fraai gelegen in het centrum van het dorp. Als het ware gelegen op een soort gezamenlijk boerenerf. Mooi gelegen ten Noordoosten van Steenwijk op de lijn Vledder - Diever. Zeer goed bereikbaar.

De mooie fruitbomen van de boomgaard laten schitterende kleuren zien. Bloesem bloeit. Misschien bent u degene die in het najaar hier de vruchten van gaat plukken? Naast genieten van eigen boomgaard, natuur en paarden is er in de buurt veel mogelijk op het gebied van recreatie. Geografisch gunstig gelegen en zeer goed bereikbaar.

Perceeloppervlakte 11.055 m².

Indeling woonboerderij:
Begane grond:
Royale entree met schitterende serre; woonkamer met prominente tegelkachel (houtgestookt en duurzaam – lage verbranding met veel stralingswarmte – het zal u zeker schelen op het energieverbruik); keuken met L-vormige inrichting; hal met garderobe; trapopgang; wasruimte; toilet; inpandige berging.
Eerste Verdieping:
Overloop; slaapkamer I; slaapkamer II; slaapkamer III; slaapkamer IV; badkamer.
Tweede Verdieping:
Bereikbaar door middel van vaste trap; overloop; zolderberging.

Sanitair:
Toilet met wandcloset en fontein. Badkamer met ligbad voorzien van whirlpool, douchehoek, wandcloset, designradiator en wastafelmeubel. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling en kunststof plafond.
Keuken:
Eetkeuken met rechte inrichting en Boretti-gasfornuis onder meer voorzien van dubbele elektrische oven; afzuigkap, combimagnetron en vaatwasmachine. Vloer afgewerkt met plavuizen.

Installaties:
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel.. Merk: Intergas CW6. Type: Prestige A. Bouwjaar 2017.
• Elektrische installatie voorzien van zeven groepen; twee aardlekschakelaars; dubbel tarief meter en krachtstroomaansluiting.
Schuur
Veel schuurruimte, totaal ca. 69 m² met onder meer enkele paardenboxen. Aansluitingen aanwezig van gas, water en elektriciteit. Hooi- en strozolder.

Bestemming
Geheel is aangewezen voor woondoeleinden. Gelegen in het bestemmingsplan Reparatieplan Buitengebied Westerveld. Bekijk voor de regels en planomschrijving onze website.

Algemeen:
• Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1930. Verbouwd rond 1978 alsmede in de loop der jaren diverse aanpassingen en verbeteringen.
• Woonoppervlak ca. 187 m², externe bergruimte ca. 69 m², overige inpandige ruimte ca. 14 m². Inhoud ca. 734 m³.
• Aangebouwde serre met tuindeuren. Vloer afgewerkt met plavuizen.
• Wasruimte met wasmachineaansluiting en spoelunit.
• Werkkamer met vaste kast voorzien van c.v.-ketel opstelling.
• Voor een gedeelte voorzien van muur-, plafond- en vloerisolatie. Tevens voorzien van isolerende beglazing. Zie voor meer informatie het energielabel. Labelklasse C.
• Op het perceel rust een woonbestemming. Meer informatie hierover vind u op de website van de makelaar.
• Aangesloten op gemeentelijke riolering.
• Bouwkundig gekeurd (rapport op aanvraag beschikbaar).

‘Kortom, je eigen paard vanuit de woonkamer in de gaten houden? Lekker op het terras in het zonnetje zitten? De ruime kavel biedt mogelijkheden. Maar liefst groter dan 1 ha. Mooi paardenobject.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Ten Darperweg, Wapse op de kaart