Vollenhove – Drostenbos 2

Verkocht

Vollenhove – Drostenbos 2

VOLLENHOVE – DROSTENBOS 2

Prachtig gelegen net buiten de bebouwde kom van Vollenhove staat deze WOONBOERDERIJ met twee schuren. Oorspronkelijk gebouwd aan het begin van de vorige eeuw. In de loop der tijd enkele verbouwingen en aanpassingen uitgevoerd. Rondom de woning verdere opstallen, erfverharding, tuin en aan de achterzijde een mooi perceel.

Met een inhoud van meer dan 550 m³ en een woonoppervlakte van 155 m² is het een gemiddeld genomen grootte voor een gezinswoning. De woonboerderij zal op tal van punten gemoderniseerd en gerestaureerd dienen te worden om aan de huidige woonwensen en maatstaven te voldoen. Volgens ons een uitermate leuke en aantrekkelijke uitdaging om dit zelf te doen en er wat leuks van te maken! Een ideale mogelijkheid om het naar eigen smaak in te richten.

Geheel is mooi verscholen gelegen en het heeft daardoor veel privacy. Er zijn een drietal terrassen aangelegd waarbij één achter het huis met mooi uitzicht op de (moes)tuin, één naast het huis met uitzicht op een kruidentuin met rozenboog en buxushaagjes. De laatste bij een vijvertje met goudwindes. Daarnaast werd een gedeelte van het perceel ingedeeld voor kampeerplaatsen door middel van (gras)cirkels. Pruimenbomen, struiken, heesters en oude appel- en perenbomen maakten destijds het plaatje compleet. Het is een aantal jaren een kleinschalige camping geweest. Totaal perceel is 3.390 m².

Indeling:
Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast en trapopgang, voorzien van plavuizen vloer; toilet; dichte keuken; woonkamer met eetkamer; slaapkamer I (ca. 12 m²) met wastafel; slaapkamer II (ca. 8 m²); slaapkamer III (ca. 10 m²); badkamer; berging.

Verdieping:
Overloop; slaapkamer IV (ca. 16 m²); slaapkamer V (ca. 16 m²) .

Keuken:
- Keuken met eenvoudige inrichting met boven- en onderkasten. Tevens voorzien van losstaande gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

Sanitair:
- Eenvoudige badkamer met ligbad, wasmachineaansluiting en wastafel. Voorzien van vloer- en deels wandbetegeling.

Installaties:
- Verwarming door middel van houtkachel en warm water door middel van elektrische boiler.

Algemeen:
* Gedeeltelijk uitgevoerd met kunststof kozijnen en gedeeltelijk met houten kozijnen.
* Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing en gedeeltelijk voorzien van enkele beglazing;
* Aangesloten op gemeentelijke riolering;
* Gierkelder aanwezig aan de achterzijde van de woonboerderij;
* Geen gasaansluiting;
* Geheel heeft als bestemming ‘Wonen - Buitengebied’;
* Schuur I is een voormalige stookruimte, afmeting (zie plattegrond) ca. 3.13 x2.24 meter, oppervlakte ca. 7 m²;
* Schuur/garage, afmeting ca. 7.81 x 4.65 meter, oppervlakte ca. 36 m².

‘Kortom, wie durft de uitdaging aan? En maakt er een gezellige en comfortabele woonboerderij van? Interesse? Bel voor meer informatie, rij eens langs en maak een afspraak voor een bezichtiging.'

Uitgebreide documentatie beschikbaar.

Drostenbos, Vollenhove op de kaart