Vinkenbuurt – Koloniedijk 48

Verkocht onder voorbehoud

Vinkenbuurt – Koloniedijk 48

VINKENBUURT – KOLONIEDIJK 48

Prachtig gelegen aan de Koloniedijk staat deze mooie vrijstaande woonboerderij met vrijstaande garage en twee schuren. Gelegen nabij Nieuwleusen in het buurtschap ‘de Vinkenbuurt’. Het perceel heeft een grootte van totaal ca. 1.930 m². Het is gelegen op 15 minuten rijafstand gelegen van de A28 en de stad Zwolle.

Deze woonboerderij is gebouwd begin 20e eeuw en door de jaren heen gemoderniseerd. De laatste aanpassingen dateren van 2005 en dit is vooral zichtbaar op de eerste verdieping. Hier zijn twee mooie slaapkamers gecreëerd en een prachtige badkamer. Ook is de locatie van de trap veranderd voor een betere indeling.

Aan de voorzijde heeft vroeger een herberg gezeten. Mede hierdoor is inwoning eenvoudig te creëren. Sanitaire voorzieningen, keuken en woonkamer zijn reeds dubbel aanwezig. Door de ruimtes zijn er ook mogelijkheden tot het creëren van extra slaapkamers.

De verzorgde siertuin heeft meerdere terrassen, ruim gazon, diverse borders, sierbestrating en een royale oprit. Heerlijk om het gehele jaar te genieten van de tuin, waar voldoende privacy is.

Globale indeling woning:
Begane grond:
Royale entree met garderobe en trapopgang; sfeervolle woonkamer (ca. 54 m²), gelegen aan de achterzijde met een open haard en tuindeuren; dichte keuken; diverse sanitaire voorzieningen; tweede woonkamer (ca. 25 m²); open keuken met eetkamer.

Eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer I (ca. 23 m²) met aan beide kanten een dakkapel; slaapkamer II (ca. 18 m²) met dakkapel aan de voorzijde; badkamer; wasruimte; stookruimte met c.v.-ketelopstelling.

Vrijstaande stenen garage:
Afmeting 10,56 m * 4,80m. Totale oppervlakte van ca. 51 m². Pannen gedekte garage voorzien van krachtstroom. Biedt ruimte voor twee auto’s en heeft voldoende ruimte om te klussen.

Tevens zijn aan de achterzijde van het perceel twee vrijstaande schuren gelegen. Ideaal voor de opslag van tuingereedschap. Eén van de schuren betreft een voormalige kas en deze is eenvoudig weer in gebruik te nemen.

Sanitair:
- Moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafel. Voorzien van wand- en vloerbetegeling. Badkamer heeft tevens vloerverwarming.
- De sanitaire voorzieningen aan de voorzijde zijn functioneel, maar verouderd. Dit dient gemoderniseerd te worden.

Keuken:
- Dichte keuken voorzien van U-vormige opstelling met inbouwapparatuur. Praktisch ingerichte keuken, echter gedateerd.
- Keuken voorzijde is eveneens gedateerd. Het geeft u echter wel de kans tot het creëren van inwoning.

Installaties:
- Verwarming en warm water d.m.v. c.v.-gasketel type: Nefit. (bouwjaar: 1994)
- Deels geïsoleerd door toepassing van muur- en dakisolatie. Tevens voorzien van dubbele beglazing. De oude stalramen hebben voorzetramen.

Algemeen:
- Woonoppervlak ca. 247 m², externe bergruimte ca. 77 m², inhoud ca. 1.006 m³.
- Bouwkundige keuring ligt ter inzage bij ons op kantoor.
- Geheel is niet aangesloten op de gemeentelijke riolering. Het heeft een eigen IBA-2 systeem.

‘Kortom, een fraaie woonboerderij met mogelijkheden om naar eigen smaak in te delen! Bel ons om een bezichtiging in te plannen.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Koloniedijk, Vinkenbuurt op de kaart