landelijk wonen buitengebied Overijssel Ommen

Vinkenbuurt – Koloniedijk 39a

Verkocht onder voorbehoud

Vinkenbuurt – Koloniedijk 39a

Landelijk wonen buitengebied Overijssel Ommen

 

Deze vrijstaande WONING is van het type SEMI-BUNGALOW (landelijk wonen buitengebied Overijssel Ommen); dat betekent dat er meerdere slaapkamers op de begane grond zijn. De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond.
De verdieping heeft overigens ook nog twee slaapkamers. Daarnaast is er veel bergruimte.
Het terras achter de woning ligt op het zuiden. Hier is het goed vertoeven. Je zit lekker beschut in zon of schaduw. Er is aardig wat speelruimte voor kinderen. Aan de voorzijde een groen gazon met enkele fruitbomen.

Naast dit voordeel is een groot PLUSPUNT de GROTE VRIJSTAANDE SCHUUR annex STAL. Ingericht als Oud Hollandse Stal met hooiopslag. Je kunt er ook perfect PAARDENBOXEN in plaatsen.
De perceeloppervlakte is net iets meer dan 1 hectare.
Een mooi object dus voor wie HOBBYDIEREN wil houden. De schuur heeft plaats voor maar liefst 50 stuks rundvee.

Mocht dit nog niet genoeg zijn dan is er ook nog een EXTRA BIJBEGOUW. Dat is nu in gebruik als KANTOOR maar dat kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt (als het maar past binnen de bestemming). Om dit te bereiken is er een tweede inrit gemaakt. Deze inrit is overigens ook te gebruiken om naar de grote schuur te gaan.
Het erf is groot genoeg voor opslag van kuilbalen.

De ligging is IDEAAL. Op een paar kilometer van het dorp gelegen, op goede fietsafstand. Daarnaast prachtig in landelijk gebied. Bekijk de foto’s eens en zie de landelijke vergezichten.

De adressering geeft aan dat het is gelegen in buurtschap Vinkenbuurt. Een gezellige en leuke buurt. Nieuwleusen is doorgaans het dorp waar de bewoners hun boodschappen doen.

Nieuwleusen
Een dorp in de gemeente Dalfsen, in de provincie Overijssel. Het dorp ligt ten oosten van Zwolle.
Een bruisende en gezellig dorp, met een relatief goed winkelaanbod. Er zijn diverse basisscholen, kinderopvang en ook voor het voortgezet onderwijs zijn er goede mogelijkheden. Zwolle is goed per auto of fiets te bereiken en daar is een nog breder onderwijsaanbod.
Het dorp heeft een actief verenigingsleven en er zijn diverse sportverenigingen. Twee voetbalclubs, een gedreven volleybal vereniging en tennis. Enfin, er is vast ook voor u wel wat bij.
In de omgeving zijn er diverse fiets– en wandelroutes.

Perceeloppervlakte 10.225 m².

Globale indeling van de woning:

Begane grond:

Entree met garderobe; trapopgang; toilet met wandcloset en fontein; meterkast; woonkamer (type doorzonkamer); keuken met praktische L-vormige inrichting voorzien van inbouwapparatuur; bijkeuken met wasmachineaansluiting, spoelunit en tuindeur. Vanaf de gang zijn er maar liefst drie slaapkamers te bereiken. Deze kunt u ook voor andere doeleinden inrichten zoals een werk- of hobbykamer. De badkamer ligt aan het einde van de gang en is voorzien van een ligbad, douchehoek en wastafel. De ouderslaapkamer heeft een wandkast.

Verdieping:

De overloop is ruim te noemen. Achter de knieschotten is veel bergruimte. Er zijn twee slaapkamers die eveneens extra bergruimte hebben.

Praktische Keuken:

De keuken is uitgevoerd met een L-vormige inrichting en voorzien van een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en een koelkast. Compleet dus.

Schuur annex Stal

Een fijne hobbyschuur. Ideaal om koeien, stieren of jongvee in te houden. Met een breedte van ongeveer 7,7 meter en een lengte van ongeveer 32,5 meter is de oppervlakte 250 m². Aan de voorzijde is de schuur breder en komt er nog eens een stuk bij van zo’n 5 x 9 meter, 45 m². Daarmee kom je uit op bijna 300 m².
De muren zijn gemetseld. Het dak is van asbesthoudende golfplaten. Mestopslag in de kelders.

De voorzijde is ingericht als opslag- en bergruimte. Daarachter ligt de stal. In de achtergevel grote, brede deuren.

Bijgebouw annex kantoor

Een geweldig mooi gebouw, vorig jaar gebouwd. Fraaie stijl en materialen die passen in het buitengebied. Afmeting circa 8 x 5,2 meter; oppervlakte ca. 42 m². Voorzien van een kantoorruimte, spreekkamer, kasten en een toilet.

Bestemming

De bestemming is ‘Agrarische doeleinden’. In het bestemmingsplan staan enkele ontheffingsbevoegdheden voor Burgemeester en Wethouders. Onder andere wordt genoemd dat ze het kunnen wijzigen in ‘kleinschalig kamperen’. Meer informatie via de website ruimtelijkeplannen.nl of rechtstreeks op de vragen bij gemeente Ommen. Wij hebben het bestemmingsplan ook voor u beschikbaar.

Algemeen:

  • Inhoud woning circa 490 m³; woonoppervlakte circa 137 m²; externe bergruimte circa 300 m² (gemeten conform Branchebrede meetinstructie) .
  • Bouwjaar woning omstreeks 1970; omstreeks 2016 verdieping verbouwd en geïsoleerd.
  • Verwarming en warm water door middel van C.V.-gas combiketel. Merk: Intergas. Bouwjaar: 2016.
  • Energielabel B.
  • Glasvezelaansluiting aanwezig.

‘Kortom, als u iets zoekt om hobbydieren te houden, dan is dit voor u. Bel voor een bezichtiging met de makelaars van Het Betere Boerenerf.’

We hebben de volgende informatie voor u beschikbaar:

  1. Uitgebreide brochure.
  2. Meetrapport.
  3. Bouwkundig rapport.
  4. Energielabel.
  5. Informatie over de bestemming.

Aanvaarding in overleg.

Koloniedijk, Vinkenbuurt op de kaart