Vrijstaande woonboerderij in Tzum te koop. Deze woonboerderij wordt aangeboden door Het Betere Boerenerf, de makelaar in woonboerderijen.

Tzum – Wommelserweg 86

Vraagprijs: € 750.000,- k.k.

Tzum – Wommelserweg 86

Vrijstaande woonboerderij in Tzum

 

Op werkelijk waar een unieke locatie te midden van landerijen gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ. Deze kop-hals-rompboerderij is gelegen nabij het dorp Wommels en een ideaal object voor mensen die buitenaf willen wonen of dieren willen houden.

Woorden als ‘stijl’ en ‘karakter’ worden vaak genoemd, maar ze zijn bij deze woonboerderij pas echt op zijn plaats. De woonboerderij dateert van 1890 en bevindt zich nog grotendeels in originele staat. Hierdoor zijn veel authentieke elementen bewaard gebleven zoals het balkenplafond, houten gebinten en de stalramen. Het is aan u om deze woonboerderij te restaureren. Door de inhoud van ca. 4.516 m³ biedt de woonboerderij uiteenlopende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een mantelzorgwoning of het houden van dieren.

Rondom de woonboerderij een door water omringde tuin met groot gazon en borders. De bomen op het erf geven veel privacy. Hier kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende rust. Uniek aan de kavel is dat zich aan beide kanten van de woonboerderij een eigen weiland bevindt. Aan de voorzijde bevindt zich een kleinere dierenweide.

Totale perceeloppervlakte 27.570 m².

 

Indeling woonboerderij:

Begane grond:

Prachtige entree met garderobe, meterkast, trapopgang en toegang tot kelder; vaste kast; woonkeuken; woonkamer met sfeervolle haard; slaapkamer I (opkamer); gang; badkamer; kantoor; achterhuis met berging en stallen; bijkeuken.

 

Verdieping:

Ruime overloop; slaapkamer II; slaapkamer III.

 

Sanitair:

Op de begane grond bevindt zich een ruime badkamer met douchehoek, wastafel en toilet. Voorzien van vloer- en wandbetegeling in lichte kleurstelling.

Woonkeuken:

Eenvoudige keuken in rechte opstelling uitgevoerd met houten fronten. Opstelplaats voor elektrisch fornuis. Veel lichtinval en voldoende plaats voor een grote eettafel.

 

Installaties:

• Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel (merk: Intergas bouwjaar: 2021).

 

Bestemming

Ter plaatse van de woning en de andere opstallen is de bestemming Wonen. Het weiland aan weerszijden en de weide aan de voorzijde heeft een agrarische bestemming. Wij hebben de regels van het bestemmingsplan beschikbaar of kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl om het bestemmingsplan te raadplegen.

 

Algemeen:

• Woonoppervlakte ca. 216 m², overige inpandige ruimte ca. 681 m², externe bergruimte ca. 12 m². Inhoud ca. 4.516 m³.
• Geheel is bouwkundig gekeurd. Rapport op aanvraag beschikbaar.

 

‘Kortom, ziet u ook de potentie? Kom de woning bezichtigen! Wij verwelkomen u graag. Bel voor een afspraak 088 30 30 930.’

 

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Wommelserweg, Tzum op de kaart