Landelijk wonen Noord-Brabant

Steenbergen – Afgeslechtedijk 12

Vraagprijs: € 1.500.000,- k.k.

Steenbergen – Afgeslechtedijk 12

Landelijk wonen Noord-Brabant

Locatie voor bruidsfotografie.

Horecagelegenheid, Bed & Breakfast, parkachtige tuin met waterpartij, diverse priëlen.
Walnotenboomgaard, ongeveer 600 bomen.

Prachtig gelegen verscholen in het groen, ruime vrijstaande WONING met twee SCHUREN (totaal ca. 411 m²). De schuren zijn gebruikt voor horecadoeleinden en voor het geven van feesten en partijen. De voorzieningen hiervoor zijn dus aanwezig, evenals veel parkeergelegenheid. Gelegen ten Noord-Oosten van de stad, in het buitengebied op 1 km. van de stad.

De tuin is adembenemend mooi, parkachtig. Bloemrijke borders, moestuin, kwekerskas, prieeltjes en een grote vijver met eiland. Niet voor niets werd het gebruikt voor bruidsfotografie.

Sfeervol
Romantisch gevoel
Rustgevend en verbazingwekkend
Uitdagend

Er is ook een grote walnotenboomgaard.

Met meer dan 8,6 ha grond, een object met potentie, zoals recreatieve ontwikkelingen, zorgboerderij, etc..

De woning is in de jaren 60 gebouwd. Omstreeks 1978 is de aanbouw gerealiseerd. In de loop der jaren zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De verdieping telt vier slaapkamers en een badkamer.

Perceeloppervlakte 86.300 m².

Steenbergen

De stad Steenbergen is gelegen in de provincie Noord-Brabant en gelegen in gemeente Steenbergen. Van oorsprong is het een vestingstad. Omliggende dorpen zijn Dinteloord, De Heen, Heense Molen, Nieuw-Vossemeer en Welberg. Roosendaal is op een 20 minuten rijden gelegen. Breda, Rotterdam en Antwerpen op ruim een half uur.

Goed en royaal voorzieningen niveau met winkels, sportcomplexen en scholen.

Globale indeling begane grond:

Ruime entree met garderobe; meterkast; toilet; trapopgang; woonkamer met inzethaard; zitkamer met aanbouw, fraaie vide en houtkachelaansluiting; vaste kast en tweede trapopgang; wasruimte; keuken met eethoek; achterportaal met c.v.-ketelopstelling.

Verdieping:

Overloop met vaste kast; slaapkamer I; slaapkamer II; slaapkamer III; slaapkamer IV; complete badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Extra trapopgang met werkruimte/kantoor.

Vliering:

Bereikbaar door middel van vlizotrap; zolderberging.

Eetkeuken:

Eetkeuken met L-vormige inrichting voorzien van ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasmachine en koelkast. Warm water door middel van close-in-boiler. Vloer afgewerkt met plavuizen.

Sanitair:

Toilet met stortbak en fontein. Badkamer met ligbad in combinatie met douche, wastafelmeubel en wandcloset.

Installatie woning:

• Verwarming door middel van c.v.-gas combiketel via radiatoren en in de keuken door middel van vloerverwarming. Merk c.v.-ketel: Remeha. Type: Quinta. Bouwjaar: 2005.
• Meterkast met 9 groepen en 1 aardlekschakelaar (zie voor verdere informatie de bouwkundige keuring).

Voormalige landbouwschuur (grote schuur):

Afmeting (exclusief luifel) ca. 15,4 x 24,2 meter; oppervlakte ca. 373 m².
Traditioneel gebouwde schuur, met stalen spantconstructie; houten gordingen en (abc) golfplaten bedekking.
Deze schuur werd gebruikt voor het geven van feesten en partijen. Inpandige bergruimte en eigen sanitair.

Tweede bijgebouw:

Afmeting ca. 8,3 x 18,3 meter (exclusief overkapping); oppervlakte ca. 152 m².
Eveneens een traditioneel gebouwde schuur. Deze is voorzien van een horeca ruimte. Ofwel een vergader/congres ruimte. Voorzien van een eigen c.v.-ketel en sanitair. Extra keuken, ruimte en een overkapping waar het prima vertoeven is.

Erf en tuin

Het erf rondom de opstallen is verhard door middel van grind. Diverse terrassen en een kwekerskas van ongeveer 180 m². De parkachtige tuin heeft een diversiteit aan bloemen, bomen en overige beplanting. Diverse fruitbomen, waaronder pruimenbomen, appel- en perenbomen. Daarnaast is er een speciaal aangelegde walnotenboomgaard. De 600 bomen geven jaarlijks gemiddeld een kleine 15.000 kg aan walnoten.

Bestemming:

Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Agrarisch’. Met functieaanduiding van: agrarisch – plattelandsvernieuwing. De overige grond is aangewezen als ‘Agrarisch met waarden – landschapswaarden’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of na te vragen bij gemeente.

Algemeen:

  • Inhoud woning ca. 926 m³; woonoppervlakte ca. 219 m²; overige inpandige ruimte 12 m²; externe bergruimte ca. 525 m².
  • Oorspronkelijk bouwjaar woning 1966.
  • Schuren met sanitaire voorzieningen.
  • Energielabel volgt binnenkort.
  • Bouwkundig gekeurd. Rapport is op aanvraag beschikbaar.

‘Kortom, in woorden is het moeilijk om het geheel uit te drukken. We zouden tekort doen aan de tuin en aan de potentie die het object heeft. Neem contact op met de makelaars van Het Betere Boerenerf als u belangstelling heeft. ’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Afgeslechtedijk, Steenbergen op de kaart