Slagharen – Coevorderweg 5

Verkocht

Slagharen – Coevorderweg 5

Aan de rand van het mooie dorp Slagharen aan de doorgaande weg en op een sfeervolle locatie gelegen staat deze ruime VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met GASTENVERBLIJF en KAPSCHUUR. De woonboerderij met schuur en gastenverblijf biedt diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld werken aan huis, inwoning of zelfs het houden van paarden en-/of kleinvee. De woonboerderij is zeer goed te bereiken en ligt aan een parallelweg van de N377.

Met meer dan 1.800 m³ is de woonboerderij zeer ruim te noemen. Momenteel is het in gebruik als inwoning en dit geeft ruimte aan twee gezinnen. Echter een kantoor aan huis is ook eenvoudig te realiseren. Diverse voorzieningen zijn dubbel of zelfs meer aanwezig. Al met al ideaal voor grote gezinnen.

De zeer royale parkachtige tuin ligt op het Zuidwesten en is onder meer voorzien van borders, terrassen en een royaal gazon. Perceeloppervlakte 5.000 m².

Globale indeling woning
Begane grond:
Zeer ruime begane grond met meerdere woonkamers (4), badkamers (3), slaapkamers (3), keukens (2) en overige voorzieningen.

Eerste verdieping:
Zeer royale overloop; ruime slaapkamers (2); extra kamer (1); berging met wastafel. Tevens zijn diverse kamers voorzien van dakkapellen.

Installaties woning:
• Verwarming en warm water door middel van twee cv.-gas combiketels in combinatie met een boiler en een houtvergasser.

Gastenverblijf/oorspronkelijke garage:
Traditioneel gebouwd gastenverblijf. Met een eigen c.v.-gas combiketel, badkamer, slaapkamer, toilet en keukenblok. Ideaal voor logees of voor het uitoefenen van een hobby. De verdieping heeft een mooie bergruimte. Afmeting ca. 10,30 x 4,90 meter; oppervlakte ca. 50 m².

Kapschuur:
Kapschuur is opgebouwd met houten rabatdelen, gebinten en dakpannen. De kapschuur biedt ruimte voor drie auto’s en heeft verder diverse bergingen en stallen. Ideaal voor een pony of kleinvee. Totale oppervlakte is ca. 115 m².

Bestemming:
Ter plaatse van de woning, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:
• Inhoud woning ca. 1.840 m³; woonoppervlakte ca. 407 m²; externe bergruimte ca. 127 m².
• Bouwjaar woning 1964.
• Geheel is bouwkundig gekeurd.

‘Kortom, vrij wonen met privacy, maar toch aan de rand van het dorp. Veel mogelijkheden voor hobby’s, werken en wonen. Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg

Coevorderweg, Slagharen op de kaart