‘s-Heerenbroek – Zwolseweg 52

Verkocht

‘s-Heerenbroek – Zwolseweg 52

DEZE WOONBOERDERIJ IS ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT. DE VERKOOP GAAT ECHTER GEWOON DOOR. 
ONDER MEER IS HET VOORBEHOUD GEMAAKT VOOR VERKOOP EIGEN WONING EN BESTEMMINGSPLANWIJZIGING.
ALS U DE TWEEDE KOPER BENT HEEFT DE EERSTE KOPER NOG 48-UUR DE TIJD OM TE BESLUITEN OF HIJ HET WEL OF NIET DEFINITIEF KOOPT.

Wat zijn uw kansen? Neem contact met ons op, dan bespreken we dat. Bel 088 30 30 930.

=======================================================

Op markante locatie gelegen tussen Zwolle en Kampen royale woonboerderij met grote schuur en berging met paardenboxen. Tevens een leuk stukje weiland.

Een royale rietgedekte WOONBOERDERIJ met groot achterhuis. Dit voormalig theehuis is prachtig gelegen tussen Zwolle en Kampen. Beide steden zijn dan ook binnen handbereik. Gelegen in het buitengebied en dat betekend mooi uitzicht over landerijen. Het achterhuis is thans ingericht als een soort ontspanningsruimte, gezellig met familie of vrienden zitten en feesten. Slaap- en badkamer op de begane grond.

Rondom de woning erfverharding en siertuin met waterpartij en terras. Tevens een bron bij het weiland.

Perceeloppervlakte 6.883 m².

De woonboerderij:

Globale indeling begane grond:
Entree met garderobe; toilet; woonkamer met schouw voorzien van gasaansluiting; slaapkamer (opkamer); eetkeuken met eenvoudige inrichting; badkamer; achterhuis thans ingericht als ‘recreatieruimte’ en voorzien van een bar. In de hoek tevens opstelling van c.v.-gas ketel en wasmachineaansluiting.

Verdieping: overloop; slaapkamer I; slaapkamer II. Het achterhuis is via een tweede trapopgang bereikbaar. Aldaar een ruimte die nader is in te richten naar gelang behoefte van koper. Er staat nu een biljart.

Dichte eetkeuken:
Eenvoudige doch praktische keuken met rechte inrichting voorzien van inbouwapparatuur. Vloer afgewerkt met plavuizen.

Sanitair:
Toilet met duoblok en fontein en voorzien van vloer- en gedeeltelijk van wandbetegeling. Badkamer met douchehoek en wastafelmeubel. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling.

Installatie woonboerderij:
Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel via radiatoren en het achterhuis door middel van hetelucht verwarming. Merk ketel: Nefit. Type: Ecomline HR. Bouwjaar: 1998. Laatste onderhoud in oktober 2016.

Vrijstaande schuur:
Afmeting ca. 6,2 x 13,45 meter; oppervlakte ca. 83 m². Traditioneel gebouwde schuur met gemetselde gevels en houten kap constructie met rieten bedekking. Ideaal te gebruiken als bergruimte of voor het houden van kleinvee of andersoortige hobbyruimte.

Stallen:
Afmeting ca. 7,8 x 4,2 meter; 5,5 x 2,8 meter en 7,9 x 4,2 meter; totale oppervlakte ca. 78 m². Verdeeld in zes boxen. Met aangebouwde schuur van 6,35 x 10,6 meter; oppervlakte ca. 67 m².

Tuin:
Rondom de opstallen erfverharding. Siertuin met waterpartij, diverse borders en aangrenzend een perceel weiland.

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan zijn de gronden ter plaatse van de boerderij bestemd als ‘Wonen’ en ‘Karakteristiek’. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op de site van ruimtelijkeplannen.nl.

Algemeen:
• Oorspronkelijk bouwjaar wordt geschat op 1890. In de loop der jaren enkele verbouwingen c.q. aanpassingen.
• Rietenkap van de woonboerderij is voor een deel omstreeks 2006 en voor een deel in 2001 vernieuwd.
• Bij het weiland is een bron aanwezig.
• Geheel is aangesloten op het gemeentelijk riool.
• Energielabel F, dus nog veel besparingsmogelijkheden.
• Bouwkundig gekeurd.
• In 2015 buitenschilderwerk uitgevoerd.
• Inhoud woonboerderij ca. 1254 m³; woonoppervlakte ca. 311 m²; overige inpandige ruimte ca. 17 m²; externe bergruimte ca. 211 m².
• Woningruil behoort ook tot de mogelijkheden.

‘Kortom, een royale woonboerderij op een leuk stukje grond op een mooie locatie gelegen. Kom kijken of het iets voor u is en bel voor een bezichtiging. '

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Zwolseweg, 's-Heerenbroek op de kaart