Rheezerveen – Rheezerveenseweg 38

Vraagprijs: € 515.000,- k.k.

Rheezerveen – Rheezerveenseweg 38

Woonboerderij Overijssel Rheezerveen

Op een prachtig landelijk gelegen locatie staat deze vrijstaande woonboerderij met stenen berging, paardenstallen met ruimte voor drie paarden, houtopslag en kippenhok. Met aansluitend eigen weiland voorzien van diverse weides en een royaal erf voor parkeren en rangeren. Het perceel is prachtig ingericht en perfect voor het houden van bijvoorbeeld paarden. Tel daarbij de fraai aangelegde tuin en het idyllische plaatje is compleet.

De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1960 en vanaf 2002 uitgebouwd en opgeknapt. Hierdoor is er een echte woonkeuken ontstaan en met een slaap- en badkamer op de begane grond is het levensloopbestendig gemaakt. In totaal zijn er vijf slaapkamers mogelijk, waardoor er vele mogelijkheden zijn.

De tuin is voorzien van terras met sierbestrating, kippenhok met ren, vele borders, groot gazon en een prachtige weide voor bijvoorbeeld paarden en-/of kleinvee. Met zeer veel zorg voor de dieren. Het erf is verder ingericht met verharding en is er meer dan voldoende ruimte voor auto’s, paardenkar of tractor. Nabij de houtopslag is er ruimte voor de mestopslag. Totaal perceeloppervlakte is 8.805 m².

Globale indeling:

Begane grond:

Royale entree/bijkeuken met toilet en toegang naar de hal. Vanuit de centrale hal is de trapopgang; kantoor; badkamer; woonkamer en woonkeuken. De slaapkamer en (hoofd) badkamer zijn toegankelijk via de keuken.

Verdieping:

Overloop; royale slaapkamer met dakkapel; slaapkamer met vaste kast; slaapkamer.

Keuken:

Sfeervolle woonkeuken met veel lichtinval, voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de woonkeuken directe toegang tot het terras en er is voldoende ruimte voor een eettafel. Al met al een prachtige ruimte gedurende het hele jaar.

Sanitair:

– Complete badkamer met inloopdouche, ligbad, wandcloset en wastafel. Geheel is smaakvol uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
– Tweede badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.
– Toilet met duoblok en fontein. Uitgevoerd in lichte kleurstellingen.

Installaties:

– De woning is geïsoleerd door toepassing van muur-, dak- en vloerisolatie alsmede door toepassing van dubbele beglazing.
– Keuken en slaapkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
– Verwarming en warm water door middel van c.v. -gas combiketel (Type: Intergas. Bouwjaar 2011).
– Bijkeuken is voorzien van close-in boiler.

Paardenstallen:

In 2008 nieuw geplaatst. Totale afmeting ca. 10,7 x 3,5 meter; oppervlakte ca. 37 m². Opgebouwd met houten gevelbekleding en dakpan profielplaten. Er zijn drie paardenstallen aanwezig.

Schuur:

Totale oppervlakte ca. 173 m². Geheel is traditioneel gebouwd en voorzien van een betonnen vloer, gemetselde muren en houten dakconstructie met geïsoleerde dakpan profielplaten. Eén muur is afgewerkt met houten rabatdelen. Ideale ruimte voor een klusser of om als opslagruimte te dienen. Geheel is momenteel opgedeeld in vier compartimenten.

Bestemming:

Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of via gemeente.

Algemeen:

– Bouwjaar omstreeks 1960, verbouwd 2002, woonoppervlakte ca. 184 m², totale inhoud woonboerderij ca. 661 m³, externe bergruimte ca. 241 m².
– Woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering door middel van zgn. persriolering.
– Bouwkundig gekeurd met energielabel.
– Buitenzijde geheel geschilderd in 2018.

Aanvaarding in overleg.

Rheezerveenseweg, Rheezerveen op de kaart