Rheezerveen – Lentersdijk 13

Vraagprijs: € 650.000,- k.k.

Rheezerveen – Lentersdijk 13

Op een rustieke landelijk gelegen locatie staat deze vrijstaande woonboerderij met gastenverblijf/mantelzorgwoning, garage, blokhut, diverse schuren, houtopslag en kippenhok. Het perceel is prachtig ingericht en perfect voor een liefhebber van het echte buitenleven. Fraaie vergezichten met vele mogelijkheden in- en om de woonboerderij.

De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1929, 1997 grootschalig verbouwd, en in 2012 uitgebouwd. Door de uitbouw is het een levensloopbestendige woonboerderij geworden met een royale slaapkamer op de begane grond. De verdieping heeft meerdere slaapkamers, waardoor het ook voor gezinnen geschikt is.

De tuin is voorzien van terras met sierbestrating, kippenhok met ren, vele borders, groot gazon met diverse fruitbomen en wellicht mogelijkheden voor bijvoorbeeld kleinvee. Het erf is verder ingericht met verharding en is er meer dan voldoende ruimte voor auto’s, paardenkar of tractor. Totaal perceeloppervlakte is 3.740 m².

Globale indeling woning:
Begane grond:
Entree met trapopgang; bijkeuken met wasmachineaansluiting; toilet; badkamer; dichte keuken met inbouwapparatuur; ruime woonkamer met houtkachel; bergruimte met c.v.-ketelopstelling en meterkast; kantoor; slaapkamer I.

Verdieping:
Overloop met vide en twee bergkasten; slaapkamer II; slaapkamer III; kantoor/slaapkamer.

Keuken:
Mooie keuken met L-vormige inrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron koelkast en vaatwasmachine. Keuken is vernieuwd omstreeks 2007 en de tegelvloer is voorzien van vloerverwarming.

Sanitair:
- Badkamer begane grond met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Geheel is smaakvol uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
- Toilet met wandcloset en fontein. Uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamer.

Installaties:
- De woning is geïsoleerd door toepassing van muur- en dakisolatie alsmede door toepassing van grotendeels dubbele beglazing.
- Verwarming en warm water door middel van c.v. -gas combiketel (Type: Nefit. Bouwjaar 1997).
- Badkamer, keuken en slaapkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
- Meterkast is voorzien van vijf groepen en één aardlekschakelaar.
- Waterbron aanwezig voor het sproeien van de tuin.

Gastenverblijf/mantelzorgwoning:
In 2013 vernieuwd en is bijvoorbeeld perfect te gebruiken voor mantelzorg . Afmeting ca. 5,87 x 11,8 meter; oppervlakte ca. 69 m². Traditioneel gebouwd met een betonnen vloer, gemetselde muren en houten kapconstructie met ABC golfplaten (asbesthoudend). De muren en het dak zijn geïsoleerd. Geheel is modern ingericht en heeft alle benodigde voorzieningen. Perfect te gebruiken als gastenverblijf. Zie de plattegronden voor een complete indruk.

Garage:
Afmeting ca. 3,6 x 5,8 meter; ca. 21 m². Geheel is traditioneel gebouwd en voorzien van een gemetselde muren met houten beplating en houten dakconstructie met dakpannen. Achtergelegen overkapping biedt ruimte aan drie auto's.

Caravanstalling:
Perfecte ruimte om een caravan en-/of een grote kar overdekt te stallen. Totale oppervlakte is ca. 47 m².

Schuur:
Totale opprvlakte is ca. 47 m². Schuur is verdeeld in drie compartimenten waarvan één stalling voor een kar. Overige twee zijn geschikt voor het houden van dieren en-/of als hobbyruimte.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’ en een weiland (zuidoost kant van het perceel) met de bestemming 'Agrarisch'. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of via gemeente.

Algemeen:
- Bouwjaar omstreeks 1929, door de jaren heen diverse verbouwingen, woonoppervlakte ca. 144 m², totale inhoud woonboerderij ca. 529 m³, externe bergruimte ca. 231 m².
- Woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering door middel van zgn. persriolering.
- Bouwkundig gekeurd met energielabel C.

Aanvaarding in overleg.

Lentersdijk, Rheezerveen op de kaart