Onna – Burgemeester G W Stroinkweg 124

Vraagprijs: € 1.245.000,- k.k.

Onna – Burgemeester G W Stroinkweg 124

Woonboerderij Overijssel Onna

‘Groot in bescheidenheid’

Prachtig gelegen, royale en stijlvolle MULTIFUNCTIONELE WOONBOERDERIJ met SCHUUR op meer dan een halve hectare grond. Schatting oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1920. In de loop der jaren grondig verbouwd met oog voor detail en duurzaamheid. Er is gekozen voor een praktische inrichting en voor een gebruik van veel doelgroepen.

Door de aanwezigheid van verschillende ruimten en de praktische indeling is het een woning die ruim toepasbaar is. Er zijn maar liefst elf slaapkamers – verdeeld over de begane grond en verdieping; vijf badkamers; een gezellige woonkamer met ruime serre; een luxe keuken begane grond en een tweede keuken op de verdieping; een ruime studio (multifunctionele ruimte). Tevens een prachtige ruime tuin.
Wat je hier allemaal kunt? We denken aan:
Wonen en werken. Wonen met een eigen studio. Wonen met zorg. Wonen met praktijk. Dubbele bewoning. Vergader- en congrescentrum. Trainingsruimte. Misschien een bedrijf met inwoning. Pleegzorg.
Enfin, eigenlijk te veel om op te noemen. Er is een betere oplossing om te kijken of het object aan uw verwachtingen voldoet. Dat is de makelaar bellen en uw wensen kenbaar maken.

Rondom fraai aangelegde en landschappelijk ingevulde tuin. Ruim terras, gazon en diverse bloemrijke borders. Veel privacy. Tevens een vrijstaande houten schuur voorzien van zonnepanelen.

Onna. Waar ligt dat?

Het is een buurtschap bij Steenwijk en dus centraal in Noord-Nederland gelegen. Een zeer goede verbinding op het wegennet zowel naar het Noorden als naar het Zuiden. Steenwijk beschikt over een NS-station en dat ligt op ongeveer 3,5 km van deze woning.
Tevens gelegen nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Volop vaar-, fiets- en wandelplezier.

Lees verder over de indeling of maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Alleen dan krijgt u een juiste indruk van de indeling en de sfeer.

Perceeloppervlakte 5.533 m².

Globale indeling begane grond:

Centrale entree via de zijkant; garderobe; voorhuis met woonkamer en aangebouwde serre; hal met trapopgang; tussenhal; slaapkamer I met eigen badkamer; centrale badkamer met aparte toiletten en doucheruimte; slaapkamer II met eigen badkamer; hal met buitendeur en toegang tot de keuken; gang; tweede trapopgang; slaapkamer III; slaapkamer IV; kamer/studio; slaapkamer V; slaapkamer VI.

Verdieping:

Ruime overloop; slaapkamer VII; slaapkamer VIII; slaapkamer IX; slaapkamer X; badkamer; bergruimte met opstelling verwarming en warmwater apparatuur; slaapkamer XI met badkamer; bergruimte; woonkamer met open keuken en houtkachel; trapafgang.

Keuken:

Keuken begane grond met dubbele rechte inrichting. Voorzien van RVS-aanrechtblad en ingebouwde oven en koelkast
Op de verdieping is een tweede keuken. Deze is uitgevoerd als een L-vormige opstelling en voorzien van ingebouwde inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Sanitair:

Diverse badkamers met douchehoek en wastafels. Toiletten voorzien van wandcloset. Sanitaire ruimten zijn voorzien van vloer- en wandbetegeling.

Installatie woning:

• Verwarming en warm water door middel van twee c.v.-gas HR combiketels met indirect gestookte boilers (80 Liter) via radiatoren. Merk: Netif Topline. Bouwjaar: 2005.
• Tevens verwarming door middel van houtkachels.
• Warm water eveneens door 2 zonneboilers.
• 24 zonnepanelen met 2 omvormers.
• Alarminstallatie, brandmelding via centrale en ontruimingsplan.

Bestemming:

Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Bedrijf ’. Meer informatie via onze website van Het Betere Boerenerf of via Ruimtelijkeplannen.nl. Gemeente heeft aangegeven positief mee te willen werken aan het omzetten van de bestemming; neem voor overleg contact op met de gemeente Steenwijkerland.

Schuur:

Afmeting ca.4,7 x ca. 11,3 meter; oppervlakte ca. 53 m². Verdeeld in drie delen. Voorste deel als carport. Het middeldeel als garage/hobbyruimte en het achterste deel als open opslag/afdak.
Op traditionele wijze gebouwde schuur. Gemetselde borstwering met houten rabatdelen gevels. Houten gebint constructie met zadeldak voorzien van pannen bedekking.

Algemeen:

• Inhoud woning ca. 1.876 m³; woonoppervlakte ca.483 m²; externe bergruimte 22 m².
• Schatting oorspronkelijk bouwjaar woning 1920. Laatste verbouwing omstreeks 2016.
• Fraai uitgevoerde akoestisch vormgegeven behaaglijke woonkamer met houtkachel.
• Serre voorzien van sedumdak.
• Woning is optimaal geïsoleerd door toepassing van muur-, dak- en vloerisolatie. Tevens voorzien van isolerende beglazing.
• Diverse vloeren afgewerkt met plavuizen.
• Prachtige houten gebinten in het zicht met moderne strak gestucte wanden en plafonds.
• Energielabel A.

‘Kortom, bescheidenheid siert. Maar wat een uitstraling en gebruiksmogelijkheden. Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Burgemeester G W Stroinkweg, Onna op de kaart