test 1

Ommen – Ommerkanaal Oost 32

Vraagprijs: € 396.000,- k.k.

Ommen – Ommerkanaal Oost 32

Woonboerderij Overijssel

Mooi gelegen in het buitengebied van Ommen, woonboerderij Overijssel. Uitzicht op het Ommerkanaal en tegenovergelegen weilanden.

Leuke vrijstaande WOONBOERDERIJ met inpandige schuur/berging.

Fraai voorhuis met hoge plafonds voorzien van balken, ramen met roeden verdeling en luiken. De boerderij is in 1935 herbouwt. In de loop der jaren zijn er enkele verbouwingen geweest. Slaap- en badkamer op de begane grond en enkele kamers op de verdieping.

De ontvangst in deze boerderij is hartverwarmend. De entree zelf is imponerend en erg royaal te noemen. De woonkamer en naastgelegen bibliotheek annex eetkamer ogen gezellig en ruim. Wilt u ook nog een royale bergruimte? Dan is dit iets voor u. De oude stal is er nog althans, de ruimte is ruimschoots aanwezig. Met een oppervlakte van maar liefst 195 m² is er een grote hobbyruimte of garage. Inpandig bereikbaar.

De boerderij ligt op 6 km van het centrum van Ommen. De stad Ommen heeft een goed en breed voorzieningenniveau. Winkels, scholen, sportcomplexen en veel bedrijvigheid. De verbinding met het open baar vervoer is eveneens goed. Ommen heeft een NS-station.

Interesse? Lees verder over de indeling of maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Alleen dan krijgt u een juiste indruk van indeling en sfeer.

Perceeloppervlakte 1.570 m².

Globale indeling begane grond:

Imposante entree met garderobe; woonkamer met hoge balken plafond en schouw bibliotheek annex eetkamer met schouw en meterkast; vaste kast; dichte keuken met L-vormige inrichting voorzien van inbouwapparatuur en c.v.-ketelopstelling; provisiekelder; gang; toilet; badkamer; kast met wasmachineaansluiting; werkkamer I; werkkamer II; voormalige stal c.q. hobbyruimte.

Verdieping:

Overloop; slaapkamer I; slaapkamer II met vaste kasten en doorgang naar zijkamer; slaapkamer III; zolderberging en diverse bergruimten.

Keuken:

Dichte keuken met L-vormige inrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koel-/vrieskast. Vloer afgewerkt met plavuizen.

Sanitair:

Toilet met duoblok en fontein. Badkamer met ligbad, toilet; wastafel, douchehoek en designradiator. Tevens voorzien van een zg. spanplafond.

Installatie woning:

  • Verwarming door middel van c.v.-gas combiketel via radiatoren. Vloerverwarming in de hal. Merk c.v. ketel: Remeha. Bouwjaar: 2010.
  • Meterkast met 10 groepen en aardlekschakelaar (zie bouwkundig rapport).

Bestemming:

Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of via gemeente Ommen.

Algemeen:

  • Inhoud woning ca. 2.144 m³; woonoppervlakte ca. 263 m²; overige inpandige ruimte 196. m².
  • Oorspronkelijk bouwjaar woning 1914. Herbouw in 1935. Algehele renovatie omstreeks 1995.
  • Woonkamer met massief eiken vloer.
  • Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen.
  • Geheel is niet aangesloten op gemeentelijke riolering. Hiervoor is een door de gemeente goedgekeurde voorziening, een zgn IBA.
  • Energielabel D.
  • Bouwkundig gekeurd. Rapport is op aanvraag beschikbaar.

Bekijk hier de 360 Graden tour van deze woonboerderij Ommen via Funda.

‘Kortom, een leuke woonboerderij. Groot achterhuis en een behapbare tuin. Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Ommerkanaal Oost, Ommen op de kaart

test 2