Ommen – Ommerkanaal Oost 32

Vraagprijs: € 396.000,- k.k.

Ommen – Ommerkanaal Oost 32

Op een mooie locatie gelegen in het buitengebied en op geringe afstand van Ommen, vrijstaande WOONBOERDERIJ met slaap- en badkamer begane grond. Groot achterhuis (zijnde een inpandige berging). Fraai voorhuis met hoge plafonds en houtenbalken, ramen met roeden verdeling en luiken. De boerderij is in 1935 herbouwt. In de loop der jaren zijn er enkele verbouwingen uitgevoerd. Enkele kamers op de verdieping.

Aan de voorzijde fraai uitzicht op het Ommerkanaal en weilanden.

Royale entree is imponerend en erg praktisch. De woonkamer en naastgelegen bibliotheek annex eetkamer ogen gezellig en ruim. Wilt u ook nog veel berg- of hobbyruimte? Dan is dit iets voor u. Met een oppervlakte van maar liefst 195 m² is het achterhuis erg royaal en perfect om in gebruik te nemen als hobbyruimte of garage.

De boerderij ligt op 6 km van het centrum van Ommen. De stad Ommen heeft een goed en breed voorzieningenniveau. Winkels, scholen, sportcomplexen en veel bedrijvigheid. De verbinding met het open baar vervoer is eveneens goed. Ommen heeft een NS-station.

Interesse? Lees verder over de indeling of maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Alleen dan krijgt u een juiste indruk van indeling en sfeer.

Perceeloppervlakte 1.570 m².

Globale indeling begane grond:
Imposante entree met garderobe; woonkamer met hoge balken plafond en schouw bibliotheek annex eetkamer met schouw en meterkast; vaste kast; dichte keuken met L-vormige inrichting voorzien van inbouwapparatuur en c.v.-ketelopstelling; provisiekelder; gang; toilet; badkamer; kast met wasmachineaansluiting; werkkamer I; werkkamer II; voormalige stal c.q. hobbyruimte.

Verdieping:
Overloop; slaapkamer I; slaapkamer II met vaste kasten en doorgang naar zijkamer; slaapkamer III; zolderberging en diverse bergruimten.

Keuken:
Dichte keuken met L-vormige inrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koel-/vrieskast. Vloer afgewerkt met plavuizen.

Sanitair:
Toilet met duoblok en fontein. Badkamer met ligbad, toilet; wastafel, douchehoek en designradiator. Tevens voorzien van een zg. spanplafond.

Installatie woning:
- Verwarming door middel van c.v.-gas combiketel via radiatoren en met vloerverwarming in de hal. Merk c.v. ketel: Nefit TrendLine II HRC 30. Bouwjaar: 2019.
- Meterkast met 10 groepen en aardlekschakelaar (zie bouwkundig rapport).

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of via gemeente Ommen.

Algemeen:
• Inhoud woning ca. 2.144 m³; woonoppervlakte ca. 263 m²; overige inpandige ruimte 196. m².
• Oorspronkelijk bouwjaar woning 1914. Herbouw in 1935. Algehele renovatie omstreeks 1995.
• Woonkamer met massief eiken vloer.
• Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen.
• Geheel is niet aangesloten op gemeentelijke riolering. Hiervoor is een door de gemeente goedgekeurde voorziening, een zogenaamd IBA-systeem.
• Energielabel D.
• Bouwkundig gekeurd. Rapport op aanvraag beschikbaar.

‘Kortom, een leuke woonboerderij met groot achterhuis op geringe afstand van Ommen. Bel voor een bezichtiging.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Ommerkanaal Oost, Ommen op de kaart