Nieuwleusen – Meeleweg 94

Vraagprijs: € 550.000,- k.k.

Nieuwleusen – Meeleweg 94

Zeer sfeervolle vrijstaande WOONBOERDERIJ met twee vrijstaande SCHUREN, HOUTOPSLAG en fraaie TUIN. Prachtige ligging aan de rand van het dorp op een mooi perceel. Het perceel is prachtig ingericht en perfect om te genieten van het heerlijke buitenleven.

De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1900 en door de jaren heen verbouwd en opgeknapt. Dit is gebeurd met oog voor detail op een smaakvolle manier. De sfeer voelt geweldig in de woning. Balkonplafonds, tuindeuren, robuuste schouw, landelijke keuken met vrijstaand gasfornuis en het mooie sanitair zijn zeker het benoemen waard. Met een royale slaapkamer en een badkamer op de begane grond is het levensloopbestendig gemaakt, maar het is ook uitermate geschikt voor een (klein) gezin. De verdieping heeft twee slaapkamers en een zolderruimte.

Het erf is verder ingericht met verharding, gazon, sierbestrating, prachtige bomen en borders, keurige erfafscheiding en er is meer dan voldoende ruimte voor auto’s, kar of tractor. Het houden van kleinvee behoort tot de mogelijkheden. De twee vrijstaande stenen schuren zijn perfect voor opslag, hobbyruimte of kleinvee. Totaal perceeloppervlakte van maar liefst 1.930 m².

Globale indeling:
Begane grond:
Prachtige hal met trapopgang en toilet; woonkeuken; hal met voordeur, meterkast en geiser; woonkamer met indrukwekkende schouw en tuindeuren naar het terras (westen); badkamer; riante slaapkamer I.

Verdieping:
Overloop; slaapkamer II; gang; slaapkamer III; bergzolder. Mooi verbouwde verdieping in een leuke boerderijstijl.

Keuken:
Landelijke keuken, voorzien van losstaand gasfornuis (type: Smeg) met oven, vaatwasmachine en koelkast. Tevens mooi aanrechtblad met karakteristieke bergkast. Vanuit de keuken prachtig uitzicht over eigen perceel.

Sanitair:
- Mooie badkamer met grote inloopdouche, twee wastafels en wasmachineaansluiting. Voorzien van vloer- en wandtegeling in een passende kleurstelling. Tegelvloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.
- Toilet met wandcloset en fontein.

Installaties:
- De woning is geïsoleerd door toepassing van muur- en dak(plafond)isolatie alsmede door toepassing van grotendeels isolerende beglazing.
- Verwarming door middel van hout- en gaskachels.
- Warm water door middel van geiser (Merk: Vaillant).
- Vernieuwde meterkast met 5 groepen.
- Tegelvloer badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Vrijstaande schuur I:
Totale oppervlakte ca. 58 m². Geheel is opgedeeld in vier bergruimten en een overkapping met terras. Opgebouwd met stenen muren, tegelvloer en een houten kapconstructie met stalen dakplaten. Al met al een mooie schuur voor opslag of wellicht kleinvee.

Vrijstaande schuur II:
Totale oppervlakte ca. 50 m². Opgedeeld in drie compartimenten waarvan twee geschikt voor een auto of tractor. Derde ruimte is een mooie klusruimte en heeft een eigen toilet. Met houten muren, tegelvloer en een houten kapconstructie met dakpannen.

Houtopslag:
Totale oppervlakte ca. 51 m². Diverse ruimtes om veel hout droog op te slaan. Daarnaast een overkapping voor een kar.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’ met aangrenzend een stukje weiland met bestemming 'Agrarisch'.

Algemeen:
- Bouwjaar omstreeks 1900, woonoppervlakte ca. 155 m², totale inhoud woonboerderij ca. 579 m³, externe bergruimte ca. 96 m².
- Woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering door middel van zgn. persriolering.
- Bouwkundig gekeurd.

‘Kortom, een prachtig geheel van binnen- en van buiten. Bel voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.

Woning video

Meeleweg, Nieuwleusen op de kaart