Nieuw-Schoonebeek – Europaweg 49b

Vraagprijs: € 328.000,- k.k.

Nieuw-Schoonebeek – Europaweg 49b

Op een mooie locatie gelegen, ruime vrijstaande woonboerderij met dubbele garage en enkele schuren/bergingen.

Opvallend zijn de verschillende woondelen die hier gerealiseerd zijn. Een perfect object voor iemand die op zoek is naar inwoning of dubbele bewoning. Het zijn twee zelfstandige eenheden, met drie huisnummers (nr 49, 49a en 49b). Volgens het bestemmingsplan zijn het formeel twee woningen (twee twee-onder-een kap woningen).

De vrijstaande woning, opgedeeld in twee eenheden, is in de loop der jaren verbouwd. Er zijn vier schuren waaronder een vrijstaande garage en een schuur met paardenboxen. Diverse slaap- en badkamers. Het achterhuis is volledig gerenoveerd en kan direct worden bewoond, het voorhuis is deels gerenoveerd maar heeft nog aanpassingen nodig.

De combinatie van schuren en weiland maakt het tot een aantrekkelijk object voor het houden van paarden of ander kleinvee.

Perceeloppervlakte 11.114 m² (de prijswijziging die is doorgevoerd heeft te maken met het feit dat het eerst met minder grond werd aangeboden).

Globale indeling begane grond achterhuis:
Entree met garderobe; achterportaal voorzien van wasmachineaansluiting en vaste kast; ruime woonkamer met houtkachel; keuken met L-vormige inrichting voorzien van inbouwapparatuur; tussenhal met trapopgang, meterkast en hoofdentree.
Werkkamer met vaste kast voorzien van c.v.-ketelopstelling; toilet; bergruimte; badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel; slaapkamer I; inloopkasten en badkamer met douche en toilet.

Globale indeling begane grond voorhuis:
Entree met garderobe; woonkamer; keuken met vaste kast; berging met wasmachine aansluiting; toilet en eenvoudige badkamer; inpandige garage.

Verdieping achterhuis:
Overloop; slaapkamer 1 met kastruimte,; overloop; slaapkamer 2; slaapkamer 3 voorzien van een nieuw houten vloer.

Verdieping voorhuis:
Overloop; slaapkamer 1; slaapkamer 2; slaapkamer 3. Vanuit de tweede slaapkamer toegang tot zolderberging. Slaapkamer 3 is voorzien van een nieuwe houten vloer.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen twee aaneen’. Meer informatie onder de button ‘ bestemming’, of rechtstreeks via de gemeente.

Algemeen:
- Inhoud woning ca. 604 m³; woonoppervlakte ca. 363 m²; externe bergruimte ca. 177 m².
- Alle kozijn en van het achterhuis zijn kunsstof, de kozijnen van het voorhuis zijn voor een deel kunsstof en voor een deel uitgevoerd in hout.
- In de loop der jaren diverse verbouwingen. Onder meer omstreeks 2000 is het gehele dak vervangen en geisoleerd.
- Verwarming en warm water via c.v.-gas combiketel en ook via een geiser (in het voorhuis).
- De aanbouw aan de linkerzijde is in een slechte conditie.
- Enkele schuren zijn voorzien van een asbesthoudend golfplaten dak.

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Europaweg, Nieuw-Schoonebeek op de kaart