Nieuw-Schoonebeek – Europaweg 49b

Vraagprijs: € 298.000,- k.k.

Nieuw-Schoonebeek – Europaweg 49b

Mooi gelegen, vrijstaande woonboerderij. Opvallend zijn de verschillende woondelen die hier gerealiseerd zijn. Een perfect object voor iemand die op zoek is naar inwoning of dubbele bewoning. Het zijn twee zelfstandige eenheden, met drie huisnummers (nr 49, 49a en 49b). Volgens het bestemmingsplan zijn het formeel twee woningen (twee twee-onder-een kap woningen)

De vrijstaande woning, opgedeeld in twee eenheden, is in de loop der jaren verbouwd. Er zijn vier schuren waaronder een vrijstaande garage en een schuur met paardenboxen. Diverse slaap- en badkamers. Ondanks de twee eenheden is niet alles perfect gescheiden. Indien dat wenselijk is dienen er nadere maatregelen genomen te worden.

We bieden het geheel aan met 5.000 m2 grond. Meer grond is mogelijk en ligt aangrenzend achter de woning en schuren. De combinatie van schuren en weiland maakt het tot een aantrekkelijk object voor het houden van paarden of ander kleinvee.

Perceeloppervlakte 5.000 m².

Globale indeling begane grond achterhuis:
Entree met garderobe; achterportaal voorzien van wasmachineaansluiting en vaste kast; ruime woonkamer met houtkachel; keuken met L-vormige inrichting voorzien van inbouwapparatuur; tussenhal met trapopgang, meterkast en hoofdentree.
Werkkamer met vaste kast voorzien van c.v.-ketelopstelling; toilet; bergruimte; badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel; slaapkamer I; inloopkasten en badkamer met douche en toilet

Globale indeling begane grond voorhuis:
Entree met garderobe; woonkamer; keuken met vaste kast; berging met wasmachine aansluiting; toilet en eenvoudige badkamer; inpandige garage.

Verdieping achterhuis:
Overloop; slaapkamer 1 met kastruimte; overloop; slaapkamer 2; slaapkamer 3.

Verdieping voorhuis:
Overloop; slaapkamer 1; slaapkamer 2; slaapkamer 3. Vanuit de tweede slaapkamer toegang tot zolderberging.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen twee aaneen’. Meer informatie onder de button ‘ bestemming’, of rechtstreeks via de gemeente.

Algemeen:
- Inhoud woning ca. 604 m³; woonoppervlakte ca. 363 m²; externe bergruimte ca. 177 m².
- Diverse kozijnen uitgevoerd in hout en diverse in kunststof.
- In de loop der jaren diverse verbouwingen. Onder meer omstreeks 1985 toen is er een geïsoleerde dakplaat gelegd.
- Verwarming en warm water via c.v.-gas combiketel en ook via een geiser (in het voorhuis).
- De aanbouw aan de linkerzijde is in een slechte conditie.
- Enkele schuren nog met asbest golfplaten dak.

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Europaweg, Nieuw-Schoonebeek op de kaart