Meppel – Haakswold 49

Verkocht

Meppel – Haakswold 49

Meppel - Haakswold 49

Prachtig gelegen in het buitengebied op steenworp afstand van de stad Meppel, staat deze verbouwde WOONBOERDERIJ met grote garage (ca. 43 m²), bakhuis (ca. 9 m²), schuur (ca. 55 m²) voorzien van paardenboxen en weiland. Een schitterende woonboerderij voor diverse mogelijkheden geschikt.

Het voorste deel is volledig in gebruik als woonruimte, het achterste deel is in gebruik als fotostudio en dit is zeer geschikt voor een kantoor-aan-huis. Ook inwoning - wonen met twee gezinnen - behoort tot de mogelijkheden.

De woonboerderij, oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1922 is vanaf de 80-er jaren in delen gerenoveerd en verbouwd. Begin 2016 is de woonkamer prachtig verbouwd en dit heeft geresulteerd in een sfeervolle, royale woonkamer van maar liefst ca. 41 m². In november 2013 is een deel van de kap nog vernieuwd.

Perceeloppervlakte ca. 6.730 m². Het geheel dient nog nader ingemeten te worden door het kadaster voor het exacte aantal vierkante meters. Door de grootte van het perceel en de aanwezige paardenboxen is het houden van paarden en/-of kleinvee ook een mogelijkheid. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

Indeling woongedeelte:
Begane grond:
Royale entree voor het woongedeelte met garderobe en toegang tot kantoor; trapopgang; bijkeuken; woon-/eetkeuken met L-vormige inrichting; moderne en luxe badkamer; woonkamer met gashaard.
Verdieping:
Overloop bij het woongedeelte met bergruimte; slaapkamer I met vaste kast; slaapkamer II met wastafel en inloopkast; slaapkamer III; slaapkamer IV; badkamer met douchehoek en wastafel. Doorloop naar kantoorruimte.

Indeling kantoor
Begane grond: volledig inpandige fotostudio (ca. 80 m²) met aangrenzende doka; AV-ruimte en entree van het bedrijfsgedeelte; bedrijfstoilet; kantine; tweede trapopgang; bedrijfs- c.q. kantoorruimte (ca. 35 m²).
Verdieping:
Achterzolder; overloop; toilet; voiceover ruimte; bedrijfsruimte; bergruimte.

Sanitair:
Moderne en luxe badkamer, vernieuwd omstreeks 2006 en uitgevoerd met douchehoek (op niveau!), ligbad, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. In mooie stijl uitgevoerd met houten balken in het zicht. Sanitaire voorzieningen zijn voorzien van vloer- en gedeeltelijk van wandbetegeling.
Toilet begane grond woning met wandcloset en fontein. Toilet verdieping met duoblok en fontein. Toilet bedrijfsruimte met wandcloset en fontein en voorzien van vloer- en gedeeltelijk van wandbetegeling.

Keuken:
Gezellige woon-/eetkeuken met L-vormige inrichting (vernieuwd in 2008) met natuurstenen blad voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine. Vloer afgewerkt met plavuizen en voorzien van vloerverwarming.

Installaties:
Verwarming en warm water door middel van twee c.v.-gas combiketels (bouwjaar 2011 en 2013). Een voor het woongedeelte en een voor het bedrijfsgedeelte. Verwarming door middel van radiatoren en gedeeltelijk door vloerverwarming.

Bijgebouwen:
Grote garage, afmeting ca. 5 x 8,6 meter; oppervlakte ca. 43 m² met twee kanteldeuren; derhalve plaats voor minimaal twee personenauto's.
Schuur, afmeting ca. 5 x 10,9 meter; oppervlakte ca. 55 m² met 4 paardenboxen. Water en elektriciteit aanwezig.
Bakhuis, afmeting ca. 3,4 x 2,6 meter; oppervlakte ca. 9 m².

Algemeen:
* grotendeels voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie.
* platte dak (kantoor achter zuidzijde) is vervangen door een nieuw dak en de water afvoer is verdubbeld.
* bouwkundige keuring aanwezig.
* bestemmingsplan bij ons op kantoor ter inzage.
* inhoud volledige woonboerderij 1.250 m³; woonoppervlakte ca. 175 m² kantoorruimte ca. 200 m².
* achter de woning een mooi weiland met boomgaard. Voorbereidingen voor een rijbak.

'Kortom, een uniek object met veel mogelijkheden. Kom daarom kijken en ervaar zelf de indeling en sfeer. Maak een afspraak voor een bezichtiging.'

Aanvaarding in overleg.
Uitgebreide documentatie aanwezig.

Haakswold, Meppel op de kaart