Prachtige woonboerderij in Marum te koop. De woonboerderij wordt aangeboden door Het Betere Boerenerf, de makelaar in woonboerderijen.

Marum – Bareveld 5

Vraagprijs: € 600.000,- k.k.

Marum – Bareveld 5

Gelegen een stukje van de doorgaande weg in een landelijke omgeving staat deze prachtige WOONBOERDERIJ.

 

Gelegen een stukje van de doorgaande weg in een landelijke omgeving staat deze prachtige WOONBOERDERIJ. Bij de woning horen ook nog een garage, berging, paardenstallen, weiland, rijbak en een grote groentetuin met een kas. Op de begane grond van de woning vindt u een slaap- en badkamer, waardoor de woning geschikt is voor ouderen en tevens de ideale gezinswoning is. De woning is oorspronkelijk gebouwd 1900 en door de jaren heen goed onderhouden. Vanaf 2000 is de woning gemoderniseerd en uitgebouwd met behoud van authentieke elementen. Ondanks de rustige ligging van de woning zijn alle benodigde voorzieningen makkelijk te bereiken.

De rondom fraai aangelegde tuin biedt veel mogelijkheden en is voorzien van een royale groentetuin met kas om uw eigen groente te verbouwen en een mooie boomgaard met diverse fruitbomen. Ook kunt u elk jaar weer genieten van walnoten van de eigen walnotenboom, want de walnoten ligging voor het oprapen. De tuin is voorzien van diverse terrassen waar u heerlijk in het zonnetje en/of in de schaduw kunt zitten en kunt u uitkijken over uw eigen weiland en rijbak. Kortom je leeft hier samen met de natuur! Perceeloppervlak: 13.610 m²

 

Globale indeling

Begane grond:

Entree; toilet voorzien van wandcloset en fontein; slaapkamer I; bijkeuken met spoelblok en wasmachineaansluiting; hal met trapopgang; badkamer; woonkeuken; woonkamer met houtkachel en doorgang naar achtertuin.

 

Verdieping:

Overloop; slaapkamer II; slaapkamer III en werkkamer/slaapkamer IV.

 

Woonkeuken:

Mooie woonkeuken van een degelijke kwaliteit voorzien, van gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. In de royale woonkeuken is ook genoeg ruimte voor een eettafel en kijkt u uit over de fraai aangelegde tuin.

 

Sanitair:

• Badkamer met inloopdouche, ligbad met whirlpool, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.
• Toilet begane grond wandcloset met fontein.

 

Installaties:

– Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketelopstelling (Type: Intergas Bouwjaar: 2021).
– Woonboerderij is goed geïsoleerd door toepassing van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede door toepassing van dubbele beglazing.
– Woon- en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

 

Bestemming:

Ter plaatse van de woning, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen met waarden’. Het aangrenzende weiland heeft de bestemming ‘Agrarisch met waarden’. Kijk voor meer informatie op de website ruimtelijkeplannen.nl, neem contact op met de gemeente of informeer bij ons.

 

Algemeen:

– Bouwjaar omstreeks 1900. Door de jaren goed onderhouden en vanaf 2000 gemoderniseerd.
– Woonoppervlakte ca. 121 m²; inhoud woonboerderij ca. 414 m³, externe bergruimte ca. 131 m².
– Geheel is niet aangesloten op de gemeentelijke riolering, maar heeft een IBA-systeem (eigendom van de gemeente).
– Energielabel C

 

‘Kortom, een prachtige woonboerderij in een landelijke omgeving. Met veel mogelijkheden. Bel voor een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen!.’

 

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Wilt u komen kijken?
Om een juiste indruk te krijgen van indeling en sfeer moet u het geheel van binnen komen bekijken.
Wij vragen u om u voor te bereiden op een bezichtiging.
Daartoe behoort minimaal het bestuderen van onze informatie (brochure, bouwkundige keuring, bestemming en dergelijke).
Ook gaan wij ervan uit dat u bekend met de ligging. Voldoet de woonwijk aan uw wensen?
Om te weten of de ligging passend is voor u dient u vooraf langs te rijden. Maak ook eens een wandeling door de straat.
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van de medewerk(st)ers van Het Betere Boerenerf. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar onder nummer 088 – 30 30 930 of stuur een mail naar info@hetbetereboerenerf.nl.

Woning video

Bareveld, Marum op de kaart