Lutjegast – Eibersburen 3

Onder bod

Lutjegast – Eibersburen 3

Woonboerderij Lutjegast Groningen

 

Gemoderniseerde en duurzame vrijstaande WOONBOERDERIJ Lutjegast Groningen (GASLOOS en energielabel A) met WEILAND, PAARDENSTALLEN, HOUTOPSLAG, BOS, GARAGE en TUINHUIS. De afgelopen jaren is de woonboerderij flink verbouwd en de woning is dus GASLOOS. Goed voorbereid op de toekomst. Gelegen in het Groningse buitengebied rondom landerijen en aan de overzijde het Van Starkenborghkanaal. Een prachtige woonomgeving.

De woonboerderij is vanaf 2017 flink verbouwd en verduurzaamd met behoud van sfeervolle elementen, zoals de gebintconstructie. Het heeft een fraaie uitstraling en vanuit het huis is er zicht op het eigen weiland. Alle woonfuncties zijn op de begane grond gelegen. Het voorhuis begeeft zich nog grotendeels in oorspronkelijke staat en hier zijn twee slaapkamers, wasruimte en een tweede toilet. Het achterhuis heeft een grote leefruimte met woonkeuken, grote slaapkamer met inloopkast, badkamer en toilet.

De tuin is netjes ingericht met gazon, vele vruchtenstruiken, fruitbomen, terras, beplanting en borders. Aan de achterzijde eigen bos voor de houtkachel. Meteen aansluitend aan de oostzijde van het perceel is er een paddock paradise gerealiseerd met track en diverse weides. Al met al een heerlijke woonboerderij voor duurzame dierenliefhebbers.

Perceeloppervlakte van maar liefst 9.160 m².

 

Globale indeling woonboerderij Lutjegast Groningen:

Begane grond:

Entree met meterkast; voorkamer/slaapkamer I; voorkamer/slaapkamer II; kelder; wasruimte met toilet. Achterhuis met grote woonkeuken en woonkamer; hal; toilet; slaapkamer met inloopkast; badkamer; achteringang/berging.

 

Woonkeuken:

Grote open keuken met L-vormige opstelling en kook schiereiland voorzien van inbouwapparatuur en veel bergruimte.

 

Sanitair:

  • Badkamer begane grond voorzien van ligbad, grote inloopdouche, wastafelmeubel en infrarood designradiator. Geheel ziet er netjes uit.
  • Toilet begane grond achterhuis met duoblok. Uitgevoerd in landelijke stijl.
  • Toilet begane grond voorhuis in authentieke stijl met duoblok en fontein.

 

Installaties:

  • Verwarming door middel van lucht/water warmtepomp, warmte terugwininstallatie, houtkachel en infrarood vloerverwarming in de slaapkamer.
  • Warm water door middel van lucht/water warmtepomp en zonneboiler.
  • Woonboerderij is niet aangesloten op gemeentelijk riolering maar op een eigen septictank.
  • Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
  • Gedeeltelijk voorzien van driedubbele beglazing.

 

Bestemming:

Ter plaatse van de woning, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Het weiland heeft de bestemming ‘Agrarisch’. Meer informatie kunt u vinden bij de gemeente of op ruimtelijkeplannen.nl.

 

Algemeen:

  • Woonoppervlakte ca. 176 m², overig inpandige ruimte ca. 16 m² , inhoud woning ca. 992 m³, externe bergruimte ca. 32 m².
  • Bouwkundig gekeurd.

 

Klik hier voor de 360 graden presentatie.

Klik hier voor de vlog over de woonboerderij Lutjegast Groningen.

 

‘Kortom, een zeer duurzame vrijstaande woonboerderij. Zelfs gasloos! Bekijk daarom de foto’s op internet, in onze brochure en maak voor het verkrijgen van een juiste indruk van indeling en sfeer een afspraak voor een bezichtiging.

 

Aanvaarding in overleg.

Woning video

Eibersburen, Lutjegast op de kaart