Loozen – Westeindigerdijk

Verkocht onder voorbehoud

Loozen – Westeindigerdijk

Altijd al zelf een woning willen bouwen? Zelf bepalen wat u wilt en ook nog in een buitengebied. Niet in de eenzaamheid, maar toch een prachtige omgeving met voldoende privacy?

Op een prachtige plek nabij Hardenberg wordt deze Rood-voor-rood locatie aangeboden met de mogelijkheid tot het realiseren van een VRIJSTAANDE WONING met BIJGEBOUW.

Koper dient rekening te houden met de sloop van de loods (offerte aanwezig voor de sloop) inclusief inboedel, welke onderdeel is van de zgn. Rood-voor-rood regeling. De agrarische bestemming wordt in deze regeling ook gewijzigd worden naar 'Wonen'. Koper dient zich bij deze wijziging te conformeren aan eisen vanuit het bestemmingsplan en daarmee de verplichtingen voortvloeiend uit de Rood-voor-Rood regeling. Overige bepalingen en bedingen in overleg nader te bepalen en af te stemmen.

De kavels moeten nog door het kadaster worden uitgemeten. De opgegeven maten zijn circa maten en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Koper zorgt voor zgn. ‘bouwaansluiting’ met water en elektriciteit. Vrije keuze voor de aanleg van een IBA-systeem of via de gemeentelijke riolering. Bij de akte van levering zullen enkele erfdienstbaarheden worden opgenomen, zodat het toegangspad in gedeeld eigendom komt bij de eigenaren van de achtergelegen percelen. De kosten voor onderhoud worden evenredig verdeeld.

Alle opgaven zijn vrijblijvend en aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel ons voor meer informatie!

Aanvaarding in overleg.

Westeindigerdijk, Loozen op de kaart