Loozen – Westeindigerdijk 2

Vraagprijs: € 550.000,- k.k.

Loozen – Westeindigerdijk 2

Prachtig gelegen in landelijk gebied mooie WOONBOERDERIJ met BIJGEBOUW, GARAGE en DIERENVERBLIJF.

De rietgedekte woonboerderij biedt verrassend veel ruimte. Diverse kamers op de begane grond waaronder slaap-/werkkamers en een badkamer. Verdieping heeft nog drie kamers. De bijgebouwen, een garage, dierenverblijf en gastenverblijf staan rondom de woonboerderij. Deze gebouwen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mantelzorg of het houden van dieren. Rondom de woonboerderij tuin, erfverharding en een groot gazon.

Loozen is een kleine buurtschap in het voormalige Gramsbergen en nu onderdeel van de gemeente Hardenberg. Het ligt op korte afstand van het centrum van Hardenberg en het ziekenhuis. Golfbaan tevens op 15 minuten rijafstand. De omgeving is een toeristische trekpleister door onder meer de prachtige bossen en Overijsselse Vecht.

Globale indeling woonboerderij:
Begane grond:
Entree met meterkast, garderobe en trapopgang; toilet; open keuken met inbouwapparatuur; woonkamer met houtkachel; bijkeuken met wasmachineaansluiting en c.v.-ketelopstelling; slaapkamer I; badkamer; slaapkamer II; slaapkamer III.

Verdieping:
Overloop; slaapkamer IV; kamer; slaapkamer V.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Besloten Heideontginningslandschap’ . Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf of via gemeente.

Uitmeting van het perceel dient nog plaats te vinden door het kadaster. De opgegeven maten zijn circa maten en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het pad aan de oostkant van de woonboerderij zal in eigendom komen van de achtergelegen kavels. De loods zal in dat geval door de Rood-voor-rood regeling worden gesloopt. Hiervoor in de plaats komen twee bouwkavels. De huidige agrarische bestemming wordt pas dan omgezet naar 'Wonen'. Koper dient zich bij de aankoop te conformeren aan eisen vanuit het bestemmingsplan en daarmee de verplichtingen voortvloeiend uit de Rood-voor-Rood regeling. Overige bepalingen en bedingen in overleg nader te bepalen en af te stemmen.

Alle opgaven zijn vrijblijvend en aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Algemeen:
- Open keuken met L-vormige inrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.
- Badkamer met douchehoek, wandcloset, designradiator en dubbele wastafel. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling.
- Niet aangesloten op de gemeentelijke riolering, maar voorzien van een eigen IBA-systeem.
- Bouwjaar 1926, woonoppervlakte ca. 196 m², inhoud ca. 706 m³, externe bergruimte ca. 1.246 m².
- Woonboerderij is voorzien van kunststof kozijnen.
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel (Type: Intergas. Bouwjaar: 2012).

‘Kortom, een mooie woonboerderij met veel mogelijkheden op een fantastische locatie.’

Woonboerderij is bouwtechnisch gekeurd.
Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Westeindigerdijk, Loozen op de kaart