Linde – Schrapveen 7

Vraagprijs: € 698.000,- k.k.

Linde – Schrapveen 7

Woonboerderij Drenthe Linde

Op een unieke buitenlocatie, staat deze imposante, vrijstaande woonboerderij, met twee grote schuren. Het in 1996 geheel nieuw opgetrokken pand is zeer ruim van opzet (1.054 m³ inhoud, 284 m² woonoppervlak) en bezit alle moderne wooncomfort en luxe.

De woonboerderij ligt in het buitengebied tussen Zuidwolde en Dedemsvaart, een schitterend plattelandsgebied tussen Drenthe en Overijssel met een zeer weids uitzicht. Rustig gelegen in een goed ontsloten gebied, met Zwolle op slechts 25 autominuten afstand en rijksweg A28 slechts 20 minuten.

De hoge mate van wooncomfort is mede het gevolg van de goede isolatie, de vloerverwarming (begane grond en verdiepingsvloer) en de pellet kachel in de grote woonkamer van maar liefst 72 m². Het pand is zo ingedeeld dat het geschikt is als zeer ruime woning met kantoor aan huis, maar ook uiterst geschikt is voor bijvoorbeeld mantelzorg.

Het totale perceel meer dan 1,1 hectare omvat onder andere een vrijstaande schuur met eigen gastenverblijf, kapschuur voor meerdere auto’s en paardenboxen, royaal gazon en veel erfverharding voor het parkeren en rangeren. Door de bomen is er lekker veel privacy gecreëerd. Aan de oostzijde van het perceel is een eigen weiland. Perfect voor het houden van paarden en-/ of ander vee.

Globale indeling begane grond:

Prachtige entree; vide; garderobe, meterkast en trapopgang; toilet; riante woonkamer; dichte woonkeuken; bijkeuken met wasmachineaansluiting en c.v.-gas combiketel; tweede keuken; woonkamer/kantoor; complete badkamer; slaapkamer I.

Verdieping:

Ruime overloop met dakraam voor extra veel lichtinval; slaapkamer II met inbouwkasten; badkamer II; separaat toilet; slaapkamer III met twee dakramen; slaapkamer IV met twee dakramen; slaapkamer V met verdieping en inbouwkasten.

Keuken:

Keuken met twee rechte opstellingen voorzien van ingebouwde inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, magnetron en losse vaatwasmachine. Mooie keuken met ruimte voor een eettafel. Met tuindeuren richting het terras gelegen op het oosten met uitzicht over het eigen weiland.

Sanitair:

 • Badkamer begane grond met ligbad, douchehoek, wandcloset en twee wastafels. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling.
 • Toilet begane grond met wandcloset en fontein. Uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
 • Toilet verdieping met wandcloset en fontein. Wederom uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
 • Badkamer verdieping met ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling in uniforme kleurstellingen.

Installaties:

 • Warmwater en warm water door middel van c.v.-gas combiketel. Merk: Nefit. Uit het bouwjaar 1996.
 • Begane grond en verdieping is voorzien van natuurstenen vloer (travertin) met vloerverwarming.
 • Op het dak van de schuur zijn 22 (oudere) zonnepanelen geplaatst die voorzien in de opwekking van elektriciteit.

Vrijstaande schuur:

Afmeting ca. 10 x 15 meter; oppervlakte ca. 150 m². Ruime werk/opslagplaats met gastenverblijf voorzien van eigen voorzieningen zoals keuken en sanitair. Voorzien van gemetselde muur met daarop houten gevelbekleding en houten kapconstructie met asbestvrije dakplaten.

Kapschuur

Afmeting ca. 10 x 15 meter; oppervlakte ca. 150 m². Perfecte ruimte voor het parkeren voor meerdere auto’s of het plaatsen van diverse paardenboxen. Voorzien van metalen damwandprofielen en houten kapconstructie met asbestvrije dakplaten.

Bestemming

Geheel is gelegen in het bestemmingsplan buitengebied. Het is aangewezen voor wonen met aangrenzend agrarisch (weiland). Ga naar de site van Het Betere Boerenerf en bekijk het bestemmingsplan en -regels.

Algemeen:

 • Woonoppervlak ca. 284 m², externe bergruimte ca. 145 m². Inhoud ca. 1.054 m³.
 • Zeer ruime mogelijkheden om hobby, buitenleven en werk te combineren.
 • De woonboerderij is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie alsmede van isolerende beglazing.
 • Geheel is aangesloten op de gemeentelijke riolering zgn. drukriolering.
 • Glasvezelaansluiting is aanwezig.

‘Kortom, een prachtige grote woonboerderij met schuren. Prachtig buitenleven in het mooie grensgebied van Drenthe en Overijssel. Kom kijken naar alle mogelijkheden en maak nu een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.

Schrapveen, Linde op de kaart