Lemele – Zonnebloemweg 13A

Verkocht

Lemele – Zonnebloemweg 13A

Bouwkavel Overijssel

Zelf uw nieuwbouwwoning realiseren? Op deze prachtige zonovergoten bouwkavel?

Dat kan op deze bouwkavel, gelegen in een prachtig gebied. Geheel is bouwrijp gemaakt, dus u kunt zo aan de slag met een door u te kiezen aannemer.

Perceeloppervlakte 7.570 m².

Lemele

Lemele is een dorp in de gemeente Ommen in de Nederlandse provincie Overijssel. Gelegen in een prachtig gebied aan de voet van de Lemelerberg en op korte afstand van de Archemerberg. Al met al een prachtig gebied om te recreëren. Ga eens naar de site beleefdelemelerberg.nl en zie een overzicht van alle belevenissen.
In en om Lemele is van alles te doen. Er is een actieve vereniging en er zijn ook allerlei activiteiten. Een mooi voorbeeld hiervan is de oudhollandse Markt in Lemele.

Lemele is zeer goed te bereiken. Op 10 minuten van Ommen, een dik kwartier rijden van Raalte, een half uurtje van Zwolle en de andere kant op naar Almelo eveneens een half uur rijden met de auto.

Bestemmingsplan
De bestemming is ‘Wonen’ met bijbehorend erf en ‘Agrarisch’. Op de kaart met rode arcering is de bestemming ook weergegeven. Het gele vlak geeft de bestemming wonen aan. In dat vlak dient de bebouwing te worden geplaatst. De bestemminsplanregels zijn via ons kantoor beschikbaar en kunt u bij ons opvragen. Ga naar de site ruimtelijkeplannen.nl of vraag informatie bij ons op.

Rood – voor – rood kavel
Deze kavel is gerealiseerd door een zg. Rood-voor-rood project. Dit houdt onder meer in dat de bepalingen die hiermee te maken hebben aan koper worden opgelegd. Te denken valt aan een beplantingsplan. Voor deze ontwikkeling is een ruimtelijk kwaliteitsplan opgemaakt. Deze kunt u bij ons opvragen.

Bijkomende kosten

  • We bieden deze kavel aan op basis van kosten koper. De koper betaald overdrachtsbelasting (6%) en notariskosten.
  • Koper dient zelf een eigen IBA-systeem aan te leggen (Dit is voor afvoer van fecaliën. Er is namelijk geen riolering)
  • Aansluiting voor gas, water en elektriciteit en overige nutsvoorzieningen dient koper zelf aan te vragen en voor aanleg zorg te dragen. Ga naar de website consuwijzer om alles te lezen over een nieuwe aansluiting aanvragen van elektriciteit en gas.
  • Een wateraansluiting is aan te vragen via Vitens. Ga hier naar hun website en lees alles over het aanvragen van een wateraansluiting.
  • Glasvezel wordt in de buurt aangelegd. Koper dient zelf voor aansluiting zorg te dragen. Er zijn hiervoor verschillende aanbieders.

De toegangsweg is eigendom en behoort tot het verkochte. Voor de achtergelegen woning is een zogenaamd recht van overpad geregeld zodat ook zij naar de openbare weg kunnen.

Kortom, een prachtige gelegenheid om uw eigen duurzame woning te bouwen. Bel voor meer informatie 088 30 30 930.’

Aanvaarding kan snel / in overleg.

Zonnebloemweg, Lemele op de kaart