Woonboerderij Overijssel Heino te koop. De woonboerderij wordt aangeboden door Het Betere Boerenerf, de makelaar in woonboerderijen.

Heino – Kluinhaarsweg 2

Vraagprijs: € 1.095.000,- k.k.

Heino – Kluinhaarsweg 2

Woonboerderij Overijssel Heino

 

Een bijzonder fraai gelegen WOONBOERDERIJ Overijssel Heino tussen Heino en Dalfsen op een perceel van ruim 1 HECTARE. In totaal is er maar liefst 568 m² schuurruimte aanwezig.

Kortom oneindig veel MOGELIJKHEDEN. Denk aan het houden van PAARDEN, MANTELZORG en bijvoorbeeld aan INWONING. In de schuren is ruimte om CAMPERS te stallen of andere voertuigen.
Vanaf 1993 is het geheel grotendeel gerenoveerd, tijdens de verbouwing is aandacht besteed aan VERDUURZAMING en het verhogen van het WOONCOMFORT. De woonboerderij heeft twee woongedeelten en hierdoor zijn er de benodigde voorzieningen aanwezig voor twee GEZINNEN. Zoals aangegeven liggen er dus ook mogelijkheden voor mantelzorg of inwoning.

In totaal zijn er negen slaapkamers en drie badkamers aanwezig. Verdeeld over beide woningen. De woning aangeduid met nummer 2 is grotendeels gemoderniseerd en verduurzaamd en heeft dan ook energielabel A.
De ‘garage’ is omgebouwd tot een multifunctionele ruimte. Ingericht met eigen keukenblok en is ideaal als kantine, man cave of bijvoorbeeld hobbyruimte.

Eigenlijk is het geheel te groot om goed te omschrijven, daarom is wat ons betreft een bezichtiging een vereiste.
Naast de woning staan twee riante schuren met een gecombineerd oppervlak van bijna 600 m². Momenteel ingericht als werkplaats, caravanstalling en met enkele paardenboxen. Ook voorzien van een carport.

Rondom de woning een verzorgde tuin ingericht met sierbestrating, diverse borders en terrassen. Vanaf hier is er een prachtig uitzicht over het eigen weiland en de aangrenzende landerijen.

Perceeloppervlakte circa 11.056 m². Perceel dient nog ingemeten te worden.

 

Globale indeling van Kluinhaarsweg 2.

Begane grond:

Royale entree met trapopgang en garderobe; toilet; sfeervolle woonkamer; praktische keuken; hal met vaste kast en technische installatie; badkamer; bijkeuken met wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is er een doorgang naar garage. Deze is verbouwd tot multifunctionele ruimte met eigen keukenopstelling.

 

Verdieping:

Overloop met berging en toegang naar de vliering; slaapkamer II; badkamer II; slaapkamer III; slaapkamer IV; slaapkamer V. Ook in de slaapkamers is veel bergruimte aanwezig.

 

Vliering:

Te bereiken door middel van een vlizotrap; voorzien van bergruimte.

 

Globale indeling van Kluinhaarsweg 4.

Begane grond:

Entree met meterkast en garderobe; keuken; woonkamer; kast; toilet; badkamer; praktische bijkeuken; berging met aparte kast.

 

Verdieping:

Overloop met berging; slaapkamer II; slaapkamer III; slaapkamer IV. Twee slaapkamers zijn ingericht met extra bergruimte.

 

Bestemming woonboerderij Overijssel Heino

Ter plaatse van de woonboerderij Overijssel Heino, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Het weiland heeft een agrarische bestemming. Meer informatie kunt u vinden bij de gemeente en ruimtelijkeplannen.nl. Wij hebben het bestemmingsplan ook voor u beschikbaar.

 

Installaties:

  • Verwarming en warm water (Nr. 2) door middel van een c.v.-gas combiketel (Type: Nefit, Bouwjaar: 2013).
  • Verwarming en warm water (Nr. 4) door middel van een c.v.-gas combiketel (Type: Nefit, Bouwjaar: 2014).
  • Warm water (Nr. 4) ook gedeeltelijk geregeld door middel van een close-in-boiler boiler (eigendom).
  • 20 zonnepanelen geplaatst in 2019. Gemiddelde opbrengst is 300 kWh per paneel. In totaal gemiddeld 7,01 MWh

 

Algemeen:

  • Bouwjaar Kluinhaarsweg 2 – 1935 & Kluinhaarsweg 4 – 1962.
  • Woonoppervlakte circa 290 m²; inhoud woonboerderij circa 1.449 m³; overige inpandige ruimte circa 80 m²; gebouw gebonden buitenruimte circa 2 m²; externe bergruimte circa 568 m².
  • Kluinhaarsweg 2 – Energielabel A & Kluinhaarsweg 4 energielabel G.

 

Klik hier voor de gehele 360 graden presentatie.

 

We hebben uitgebreide informatie voor u beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Kluinhaarsweg, Heino op de kaart