Heemserveen – Roelofs Mulderweg 1

Verkocht onder voorbehoud

Heemserveen – Roelofs Mulderweg 1

Zeer idyllisch gelegen, prachtige VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met VRIJSTAANDE GARAGE en OVERKAPPING. Unieke ligging in het buitengebied Heemserveen in de gemeente Hardenberg.

Het geheel heeft een mooie authentieke boerderij uitstraling en is met 900 kuub ruim te noemen. De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1908 en alle woonfuncties zijn op de begane grond gelegen. Het sanitair is in 2003 vernieuwd en het dak in 2006. In totaal zijn er nu drie slaapkamers, maar er zijn inpandige mogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld meer slaapkamers.

Rondom verzorgde tuin is ingericht met gazon, sierbestrating, overkapping, terras en diverse borders. Op meer dan 150 meter van de openbare weg, heerlijk genieten van het buitenleven met veel vrijheid en rust. Het toegangspad is in eigendom. Perceeloppervlakte 2.375 m².

Globale indeling woonboerderij:
Begane grond:
Entree met garderobe; woonkamer; eetkamer; keuken met tuindeur; kantoor; slaapkamer I; toilet; badkamer; slaapkamer II; slaapkamer III; berging/achterhuis.

Zolder:
Bereikbaar via losse trap; mogelijkheden tot het creëren van bijvoorbeeld extra kamers.

Keuken:
Keuken met L-vormige inrichting met ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en meerdere bovenkasten. Door de tuindeur directe toegang tot het royale terras. Aansluitend ruimte voor een grote eettafel in de eetkamer met prachtig uitzicht.

Sanitair:
• Badkamer (2003 vernieuwd) voorzien van inloopdouche en wastafel. wastafel. Tevens is het geheel voorzien van vloer- en wandbetegeling.
• Toilet (2003 vernieuwd) met wandcloset en fontein. Voorzien van vloer- en gedeeltelijk wandbetegeling.

Installaties:
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketel (type: Intergas. Bouwjaar: 2019).
• Woonboerderij is aangesloten op gemeentelijk riolering door middel van zgn. persriolering.
• Glasvezelkabel aanwezig.

Algemeen:
• Grote houten schuur (geplaatst in 2004) met asbestvrije dakplaten. (afmeting ca. 13,89 x 5,49m; 76 m²).
• Woonoppervlakte ca. 136 m², overige inpandige ruimte ca. 108 m², inhoud woning ca. 900 m³, externe bergruimte ca. 76 m².
• Rieten dak en dakpannen zijn in 2006 vernieuwd.
• Bouwkundig gekeurd.

‘Kortom, een fraaie woonboerderij op een prachtige locatie. Bekijk daarom de foto’s op internet, in onze brochure en maak voor het verkrijgen van een juiste indruk van indeling en sfeer een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.

Woning video

Roelofs Mulderweg, Heemserveen op de kaart