Hardenberg – Kreisstrasse 14, Wielen

Verkocht

Hardenberg – Kreisstrasse 14, Wielen

Net over de grens bij Hardenberg ligt deze grote vrijstaande woonboerderij met grote serre en diverse bijgebouwen. Heerlijk vrij wonen met diverse voorzieningen binnen handbereik. Ruime tuin en veel grond. Geschikt voor houden van kleinvee zoals paarden en honden etc.’

Deze vrijstaande woonboerderij is aan de voorzijde bewoond. In het achterhuis bevindt zich de stal en bergruimte. Momenteel zijn er 4 paardenboxen aanwezig. Ook perfect voor het huisvesten van honden als bijvoorbeeld een kennel. Rondom fraai aangelegde tuin met sier- en moestuin, (overdekt) terras, diverse borders, (zwem)vijver, gazon en weide met schuilstal, longeerbak.

Grote vrijstaande met spouwmuur en nieuwe dakplaten gebouwde garage. Met aansluitend een van hout gebouwde carport. Eén grote schuur deels van steen en hout gebouwd. Luxe tuinhuisje.

Perceeloppervlakte 25.711 m².

Deel:

Aan de achterzijde van het huis is een deel aanwezig. Hier bevinden zich 4 paardenboxen, 1 opberghok, een aanrechtblad met warm- en koudwateraansluiting. Ruime bijkeuken met c.v.-ketel- en boileropstelling. Grote berging en werkplaats. Op de bovenverdieping van het deel is een grote opslagplaats.

Globale indeling begane grond:

Entree via de grote serre van maar liefst 38 m²; gang 1; eetkeuken met praktische inrichting; woonkamer met werkkamer; gang met trapopgang en kelder; mogelijkheid voor 3 slaapkamers/werkkamer; badkamer.

Verdieping:

Overloop; 3 slaapkamers, 1 opberghok. Achter 1 van de slaapkamers bevindt zich een grote opbergruimte met lader naar de vliering.

Praktische eetkeuken:

Dubbele rechte inrichting voorzien van ingebouwde keramische kookplaat met oven. Tevens voorzien van Nordica kookhaard. Mooi groot, zodat er voldoende ruimte is voor een eettafel.

Sanitair:

Luxe en moderne badkamer (is vernieuwd in 2011) met royale inloopdouche, toilet, bidet en wastafel. Vloer voorzien van vloerverwarming. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling.

Tweede badkamer annex toilet met duoblok, urinoir en wastafel. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling.

Installatie woning:

Verwarming door middel van c.v.-gas ketel. Warm water door middel van indirect gestookte boiler. Merk: Buderus. Bouwjaar 2003.
Meterkast met twaalf elektriciteit groepen en één aardlekschakelaar.
Krachtstroom aanwezig.

Vrijstaande garage/carport:

Oppervlakte ca. 78 m² (afmeting ca. 14,8 x 5,3 meter). Traditioneel gebouwd van steen en hout. Verdeeld in vier compartimenten.

Vrijstaande stenen tuinhuis:

Oppervlakte ca. 17 m² (afmeting ca. 6,6 x 2,6 meter). Traditioneel gebouwd van steen met spouwconstructie. Met dubbele beglazing en kunststofkozijnen.

Vrijstaande houten schuur:

Oppervlakte ca. 80 m² (afmeting ca. 10 x 8,0 meter). Eenvoudig gebouwd van hout en metselwerk.

Tuin:
Rondom de woning een grote tuin met sier- en moestuin met plantenkas en houten schuurtje. Groot gazon, diverse terrassen en weiland. Perfect dus voor het houden van kleinvee of paarden. Thans ook voorzieningen aanwezig voor een hondenkennel.

Algemeen:

- Inhoud woning ca. 2.799 m³; woonoppervlakte ca. 245 m²; overige inpandige ruimte 478 m²; externe bergruimte ca. 175 m².
- Bouwjaar woning 1958.
- Grote serre van maar liefst 38 m². Voorzien van plavuizen vloer en tuindeuren.
- Woonkamer met granitovloer.
- Kozijnen in woongedeelte geheel voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing.

Aanvaarding in overleg.

Woning video

Kreisstrasse 14, Wielen, Hardenberg op de kaart