Emmer-Compascuum – Koppelwijk OZ 25

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

Emmer-Compascuum – Koppelwijk OZ 25

Woning Drenthe Emmen

 

Deze VRIJSTAANDE WONING Drenthe Emmen heeft ALLE voorzieningen op de begane grond, een vrijstaande BERGING met OVERKAPPING. Naast de woning staat nog een multifunctioneel bijgebouw dat perfect te gebruiken is als GASTENVERBLIJF of THUISWERKPLEK. Gelegen op een royaal perceel van circa 2.845 m². In een bosrijke omgeving, waar u kunt genieten van uw rust en de prachtige natuur.

De algehele inrichting heeft een update nodig, maar hierdoor heeft u de kans om het geheel naar eigen smaak in te richten. Door de slaap- en badkamer op de begane grond is de woning zeer geschikt voor diverse doelgroepen zoals senioren. Verder zijn er diverse ruimtes op de begane grond, waardoor het mogelijk is om thuis te werken of te gebruiken als hobbykamer.

Rondom een royale tuin met gazon, enkele borders, terrassen en bomen. Hier heeft u de mogelijkheid om even tot rust te komen. Achterin de tuin staat nog een berging met een aangebouwde overkapping. Ook is er voor iemand met ‘groene vingers’ een kas aanwezig. Perceeloppervlakte 2.845 m².

 

Emmer-Compascuum

Voor de benodigde voorzieningen kunt u terecht in Emmer-Compascuum. Een gezellig dorp, met een goed winkelaanbod. Diverse basisscholen, kinderopvang en een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Ook zijn er diverse horeca gelegenheden aanwezig.

 

Globale indeling van de woning

Begane grond:

Entree met aangrenzend de keuken; zitkamer; eetkamer; woonkamer; kantoor; slaapkamer; badkamer; toilet. Vanuit de entree heeft is de bijkeuken ook te bereiken. Voorzien van inbouwkast en wasmachineaansluiting.

 

Bestemming:

Ter plaatse van de woning Drenthe Emmen, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie kunt u vinden bij de gemeente of op ruimtelijkeplannen.nl.

Algemeen

  • Bouwjaar 1905, woonoppervlakte ca. 100 m², inhoud ca. 319 m³, externe bergruimte ca. 21 m².
  • Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel (Type: Vaillant, Bouwjaar: 2019)
  • Energielabel G.

 

‘Om een duidelijk beeld te krijgen van de woning en de mogelijkheden, zult u wel langs moeten komen voor een bezichtiging. Belangstelling? Verken de omgeving, maak plannen en kom een keer kijken.’

 

Klik hier voor de 360 graden presentatie.

 

We hebben de volgende informatie voor je beschikbaar:

  1. Uitgebreide brochure.
  2. Meetrapport.
  3. Energielabel.
  4. Informatie over de bestemming.
  5. Bouwkundige keuring

 

Aanvaarding in overleg.

Woning video

Koppelwijk OZ, Emmer-Compascuum op de kaart