Den Ham – Meersendijk 16

Vraagprijs: € 545.000,- k.k.

Den Ham – Meersendijk 16

Woonboerderij Overijssel Den Ham

Op een prachtige unieke locatie gelegen staat deze vrijstaande rietgedekte WOONBOERDERIJ met garage, schuur en verzorgde tuin. Zeer stijlvolle woonboerderij met een authentieke uitstraling.

De huidige bewoner heeft de woonboerderij door de jaren heen mooi opgeknapt met het behoud van authentieke elementen. De traditionele gebintconstructie in het zicht en de oude baanderdeuren met glazen pui zijn hier mooie voorbeelden van. Bekijk de fotoreportage voor een volledige indruk van deze prachtige woonboerderij.

Rondom fraai aangelegde tuin geeft u de ideale mogelijkheid om tot rust te komen. Daarbij is een prachtig uitzicht over landerijen. Verder is de tuin ingericht met gazon, diverse terrassen , borders, vijver, sierbestrating, kas en tuinhuis met sauna. Het perceel biedt tevens mogelijkheden tot het houden van kleinvee.

De ligging noemen we uniek door bijvoorbeeld de omgeving. Echt Naoberschap is hier nog van toepassing. Verder is het prachtig gelegen in een overwegend agrarische omgeving (melkvee) aan de westkant van het brinkdorp Den Ham, met alle basisvoorzieningen. Hier kunt u nog ouderwets genieten van de rust en privacy.

Perceeloppervlakte 2.545 m².

Globale indeling woonboerderij

Begane grond:

Entree met garderobe en trapopgang; toilet; badkamer; royale woonkamer; fraaie woonkeuken; 2 werkkamers/slaapkamers; bijkeuken (2008 vernieuwd) met wasmachineaansluiting; inpandig bereikbare garage met twee elektrische deuren en vliering.

Verdieping:

Overloop; toilet; slaapkamer met ronde dakkapel; slaapkamer met ronde dakkapel; slaapkamer; berging met c.v. gasketelopstelling. De twee ronde dakkapellen zijn in 2010 geplaatst.

Open keuken:

Landelijk ingerichte open keuken (2008 vernieuwd) voorzien van losstaand gasfornuis met twee ovens, vaatwasmachine en close-in boiler. Met aansluitend voldoende ruimte voor een grote eettafel. De prachtige gashaard in de keuken is in 2011 geplaatst en maakt de woonkeuken een sfeervol geheel.

Sanitair:

– Mooie badkamer (2011 vernieuwd) begane grond voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel. Prachtig uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling. Voorzien van vloerverwarming.
– Toilet begane grond (2011 vernieuwd) met wandcloset en fontein. Tevens met vloer- en wandbetegeling in uniforme kleurstelling.
– Toilet eerste verdieping met wandcloset en fontein. Voorzien van vloer- en wandbetegeling.

Installatie woning:

Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel via radiatoren. Merk: Nefit. Bouwjaar: 2011. Woonkamer is voorzien van vloerverwarming en open haard.

Bestemming:

De gronden zijn aangewezen als bestemming ‘Wonen’. Meer weten over deze bestemming en haar mogelijkheden? Ga naar de site van Het Betere Boerenerf of informeer bij de gemeente.

Algemeen:
• Totale inhoud woning ca. 980 m³; woonoppervlakte ca. 197 m²; overige inpandige ruimte ca. 65 m²; externe bergruimte ca. 8 m².
• Schatting oorspronkelijk bouwjaar woonboerderij 1920.
• Twee garagedeuren zijn in 2014 vernieuwd.
• 2013 is de parketvloer in de keuken geplaatst.
• Woonboerderij is bouwkundig gekeurd.

‘Kortom, een mooie woonboerderij op een prachtige landelijke locatie. Kom kijken voor een nadere indruk en bel voor een afspraak.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Meersendijk, Den Ham op de kaart