Den Ham – Fransumerweg 1

Vraagprijs: € 525.000,- k.k.

Den Ham – Fransumerweg 1

Gelegen op één van de meest idyllische plekjes nabij een oud kerkje in het Groninger landschap. De VRIJSTAANDE woonboerderij met aangebouwde SCHUREN, grote KAPSCHUUR en WEILAND is perfect voor degene die van rust en ruimte houdt.

De woning is gebouwd omstreeks 1900 en is ongeveer 25 jaar geleden verbouwd. Een gedeelte van de schuur is verbouwd tot gastenverblijf. Door deze verbouwing is er veel woonoppervlakte ontstaan op de begane grond en veel dubbele voorzieningen zoals een tweede badkamer en keuken. Ideaal als bijvoorbeeld mantelzorgwoning.

Rondom tuin is ingericht met gazon, sierbestrating, terras en diverse borders. Meteen aangrenzend een eigen weiland. Perfect voor het houden van eigen vee. Perceeloppervlakte 5.970 m².

Globale indeling woonboerderij:
Begane grond:
Entree met meterkast; woonkamer; eetkamer met open keuken; hal; badkamer; achteringang/bijkeuken; hal; keuken; woonkamer; slaapkamer I; slaapkamer II; slaapkamer III; badkamer; toilet.

Verdieping oorspronkelijk woonhuis:
Bereikbaar via vaste trap; royale slaapkamer.

Keuken:
• Keuken met L-vormige inrichting met ingebouwde inductie kookplaat, afzuigkap en meerdere bovenkasten. Door de tuindeur directe toegang tot het eigen terras. Aansluitend ruimte voor een grote eettafel in de eetkamer met prachtig uitzicht.
• Keuken II (gastenverblijf) met L-vormige inrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en oven.

Sanitair:
• Badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, wandcloset en wastafel. Uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
• Toilet (gastenverblijf) met wandcloset en fontein. Voorzien van vloer- en wandbetegeling.
• Badkamer II (gastenverblijf) met douche en wastafelmeubel.

Installaties:
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketels (type: Remeha. Bouwjaar: 2006 & 2014).
• Woonboerderij is niet aangesloten op gemeentelijk riolering, maar voorzien van een eigen IBA-systeem.
• Voorzien van 21 zonnepanelen.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’ met dubbele bestemming Archeologie. Naastgelegen weiland heeft de bestemming ‘Agrarisch met Archeologische waarde’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:
• Woonoppervlakte ca. 210 m², overige inpandige ruimte ca. 219 m², inhoud woning ca. 2.061 m³, externe bergruimte ca. 11 m².
• Bouwkundig gekeurd.

‘Kortom, een pracht plekje en een leuke woonboerderij met potentie. Bekijk de foto’s op internet, in onze brochure en maak voor het verkrijgen van een juiste indruk van indeling en sfeer een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.

Fransumerweg, Den Ham op de kaart