De Krim – Burgemeester de Goedestraat 10

Vraagprijs: € 550.000,- k.k.

De Krim – Burgemeester de Goedestraat 10

Woning Overijssel De Krim

 

Deze VRIJSTAANDE WONING Overijssel De Krim heeft veel mogelijkheden en hierdoor heeft u de kans om uw eigen DROOMHUIS realiseren. Het is de ideale woning voor een KLUSSER die op zoek is naar een mooie uitdaging. Naast de woning staat een riante SCHUUR voor bijvoorbeeld het houden van paarden, kleinvee of te gebruiken als HOBBYRUIMTE. Gelegen in een prachtige landelijke omgeving.

 

De algehele inrichting heeft nog wat ‘liefde’ nodig. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak in te richten. De woning beschikt over de benodigde voorzieningen op de begane grond. Zoals een slaap- en badkamer, maar in de serre is het ook heerlijk vertoeven. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een berging. Eventueel is hier nog een badkamer te realiseren.

 

Rondom tuin met gazon, enkele borders, terrassen, diverse fruitbomen en een fraai uitzicht over het eigen weiland.

Perceeloppervlakte 7.880 m².

 

De Krim

Voor de benodigde voorzieningen kunt u terecht in De Krim. Een gezellig dorp, met een goed winkelaanbod. Er is een basisschool, kinderopvang en een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Ook zijn er diverse horeca gelegenheden aanwezig, waar u heerlijk op het terras kunt zitten. Steden als Hoogeveen en Coevorden zijn ook gemakkelijk te bereiken.

 

Globale indeling van de woning Overijssel De Krim

Begane grond:

Entree met meterkast, trapopgang en toegang naar de kelder; sfeervolle woonkamer; keuken met eetgedeelte; slaapkamer I met wastafel; bijkeuken met doorgang naar de serre en de garage; badkamer; toilet.

 

Verdieping:

Overloop; slaapkamer II; slaapkamer III; berging.

 

Bijgebouwen

Schuur

Afmeting ca. 11,85 x 9,82 meter; oppervlakte ca. 115 m². Royale schuur te gebruiken voor diverse doeleinden. Ideaal om paarden of ander kleinvee te houden (er zijn drie boxen aanwezig). Ook ideaal als klus-, bergruimte of om bijvoorbeeld de camper te stallen.

 

Kas

Afmeting ca. 4,90 x 9,75 meter; oppervlakte ca. 50 m². Deze kas is oud, maar alsnog perfect voor iemand met groene vingers.

 

Bestemming:

Ter plaatse van de woning, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Het weiland heeft de bestemming ‘Agrarisch’. Meer informatie kunt u vinden bij de gemeente of op ruimtelijkeplannen.nl.

 

Algemeen

  • Bouwjaar 1974, woonoppervlakte ca. 146 m², inhoud ca. 676 m³, overige inpandige ruimte ca. 42 m², externe bergruimte ca. 164 m².
  • Verwarming door middel van c.v.-gas combiketel en warm water door middel van een geiser.
  • Energielabel F.

 

‘Om een duidelijk beeld te krijgen van de woning en de mogelijkheden, zult u wel langs moeten komen voor een bezichtiging. Belangstelling? Verken de omgeving, maak plannen en kom een keer kijken.’

 

We hebben de volgende informatie voor je beschikbaar:

  1. Uitgebreide brochure.
  2. Meetrapport.
  3. Energielabel.
  4. Informatie over de bestemming.

 

Aanvaarding in overleg. Woning staat leeg, dus er kan snel gehandeld worden.

Burgemeester de Goedestraat, De Krim op de kaart