Dalfsen – Vossersteeg 107

Verkocht onder voorbehoud

Dalfsen – Vossersteeg 107

Tussen Dalfsen en Zwolle staat deze verrassend ruime half-vrijstaande woning met twee schuren (totaal ca. 192 m²) en een weiland met een totaal perceeloppervlakte van ca. 16.724 m². Gelegen nabij de Vecht en de N340 is de omgeving prachtig in combinatie met een uitstekende bereikbaarheid richting de mooie stad ‘Zwolle’ en de A28.

Deze woning is gebouwd omstreeks 1967 en daarbij zijn er geen noemenswaardige verbouwingen geweest. Dit geeft u meteen de kans op het geheel naar eigen smaak te maken. De vijf slaap/- werkkamers, lichte woonkamer, dichte keuken en de vrijstaande schuren met het eigen weiland maken de woning zeer geschikt voor diverse doeleinden.

Royale rondom gelegen tuin met een gazon, oprit en bestrating. Achtertuin gelegen op het zuiden. Het aparte perceel biedt u de unieke mogelijkheid tot het houden van bijvoorbeeld kleinvee of paarden. Het is tevens mogelijk om de woning met minder grond te kopen.

Globale indeling woning:
Begane grond:
Entree met meterkast en trapopgang; toilet; behaaglijke woonkamer (ca. 21 m²); badkamer; slaapkamer I; slaapkamer II; slaapkamer III; dichte keuken (ca. 13 m²); achteringang met aangebouwde berging.

Eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer IV; zolderruimte (mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer); berging met elektrische boiler.

Sanitair:
• Badkamer op de begane grond met douchehoek en wastafel. Tevens voorzien van vloer- en deels wandbetegeling.
• Separaat toilet begane grond en voorzien van vloer- en deels wandbetegeling.

Keuken:
- Eenvoudige dichte keuken voorzien van rechte opstelling met een totale grootte van ca. 13 m².

Installaties:
• Verwarming door middel van gaskachels.
• Warm water door middel van elektrische boiler (huur).
• De woning dient nog te worden aangesloten op een eigen IBA-systeem.

Algemeen:
* Bouwjaar 1967, woonoppervlakte ca. 113 m², inhoud ca. 470 m³, externe bergruimte ca. 192 m².

‘Kortom, een woning met zeer veel mogelijkheden, schitterend gelegen nabij Zwolle en Dalfsen. Kom kijken voor een algehele indruk van indeling en sfeer.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Vossersteeg, Dalfsen op de kaart