Dalfsen – Kampendwarsweg 11

Verkocht onder voorbehoud

Dalfsen – Kampendwarsweg 11

Vrijstaande woning Dalfsen Overijssel

 

Een UNIEKE kans om uw eigen DROOMHUIS te creëren, met deze VRIJSTAANDE WONING Dalfsen Overijssel heeft u veel mogelijkheden. Het is de ideale woning voor mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken. Gelegen in een prachtige omgeving tussen Nieuwleusen en Dalfsen. Met een geweldig uitzicht over de landerijen.

De algehele inrichting is verouderd en heeft dus nog wel wat ‘liefde‘ nodig. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak in te richten. De woning beschikt over alle benodigde voorzieningen (drie slaapkamers) op de begane grond. Op de verdieping is één grote slaapkamer en er kan een tweede grote slaapkamer worden gerealiseerd.

Het achterhuis is te gebruiken als werkplaats, garage of misschien wel om te toveren tot extra woonruimte.
Rondom eenvoudige tuin met gazon en enkele borders. Op het perceel staan diverse opstallen (twee grote schuren en een paardenstal), waar u ook de mogelijkheid heeft tot het houden van paarden of ander kleinvee.

Voor de benodigde voorzieningen kunt u terecht in Nieuwleusen. Een gezellig dorp, met een goed winkelaanbod. Er zijn diverse basisscholen, kinderopvang en ook voor het voortgezet onderwijs zijn er goede mogelijkheden. Zwolle is ook gemakkelijk te bereiken.

De gemeente heeft ook aangegeven dat er mogelijkheden liggen voor ‘Sloop voor Kansen‘ (Rood voor Rood). Hierover hebben we de benodigde informatie beschikbaar.

Perceeloppervlakte circa 4.764 m². Daarnaast is er de mogelijkheid tot het bijkopen van extra weiland aan de achterzijde.

 

Globale indeling van de vrijstaande woning Dalfsen Overijssel

Begane grond:

Entree met meterkast en trapopgang; royale woonkamer met doorgang naar de keuken; slaapkamer I; badkamer met douche en wastafel; slaapkamer II; slaapkamer III; hal met doorgang naar achterhuis en de werkplaats.

 

Verdieping:

Overloop; slaapkamer IV; zolder. Hier heeft u de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.

 

Schuren

Werkplaats:

Afmeting ca. 10,72 x 9,22 meter; oppervlakte ca. 100 m². Voorheen was dit een oude varkensstal, deze in 1969 gesaneerd en deels verbouwd tot opslagruimte aan de woning.

 

Loods I:

Afmeting ca. 13,24 x 13,00 meter; oppervlakte ca. 170 m². Traditioneel gebouwd, vloer is afgewerkt met betonnen tegels. Golfplaten op het dak zijn van asbesthoudend materiaal.

 

Loods II:

Afmeting ca. 14,60 x 10,76 meter; oppervlakte ca. 160 m². Voorheen was dit een oude koeienstal, momenteel in gebruik als wagenloods, kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Golfplaten op het dak zijn van asbesthoudend materiaal.

 

Paardenstal:

Afmeting ca. 10,49 x 4,01 meter; oppervlakte ca. 42 m². Deze stal is oud en de bouwkundige kwaliteit laat te wensen over.

 

Bestemming:

Ter plaatse van de woning, verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Agrarisch’. Neem voor meer informatie contact met met de gemeente op of kijk op ruimtelijkeplannen.nl.

 

Algemeen:

 • Bouwjaar 1970, woonoppervlakte ca. 136 m², inhoud ca. 1134 m³, overige inpandige ruimte ca. 125 m², externe bergruimte ca. 473 m².
 • Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel.
 • Keuken en sanitaire voorziening moeten vervangen worden.
 • Geheel is niet aangesloten op de gemeentelijke riolering. Afvoer van fecaliën via septictank.
 • Mogelijkheden voor ‘Sloop voor Kansen’ (Rood voor Rood).
 • Glasvezelkabel aanwezig.
 • Energielabel D.

 

‘Om een duidelijk beeld te krijgen van de woning en de mogelijkheden, zult u wel langs moeten komen voor een bezichtiging. Belangstelling? Verken de omgeving, maak plannen en kom een keer kijken.’

 

We hebben de volgende informatie voor je beschikbaar:

 1. Uitgebreide brochure.
 2. Meetrapport.
 3. Energielabel.
 4. Informatie over de bestemming.
 5. Bouwkundige keuring.

 

Aanvaarding in overleg. Woning staat leeg, dus er kan snel gehandeld worden.

Kampendwarsweg, Dalfsen op de kaart