Dalfsen – Dommelerdijk 17

Vraagprijs: € 480.000,- k.k.

Karakteristieke woonboerderij te Dalfsen

 

Karakteristieke WOONBOERDERIJ met GARAGE en vier SCHUREN op een perceel van 7.270 m² groot. Mooie ligging tussen Nieuwleusen en Dalfsen aan de Dommelerdijk, in agrarisch gebied. Perfect voor klussers, dierenliefhebbers of buitenmensen.

Naast het authentieke karakter van de woonboerderij is het door de indeling ook geschikt voor diverse doeleinden. Alle voorzieningen zijn op de begane grond en de verdieping telt twee slaapkamers. Voor gezinnen, maar ook een klein huishouden is de woonboerderij geschikt te maken. De woonboerderij bevindt zich grotendeels in oudere staat, waardoor u het meteen naar eigen smaak kunt verbouwen. Volgens ons een leuke uitdaging.

Met ongeveer 450 m² aan schuurruimte is het perfect voor het houden van dieren of om lekker bij huis te klussen. Deze vierkante meters zijn verdeeld over vier verschillende schuren en een garage. Zoals u op de foto kunt zien een sfeervol geheel in combinatie met een prachtig uitzicht over landerijen.

 

Globale indeling woonboerderij
Begane grond:

Entree met vaste kast; badkamer; woonkamer; gang met trapopgang; keuken; slaapkamer I; slaapkamer II; hal; inpandige berging met verdieping.

 

Verdieping:

Royale overloop; slaapkamer III; slaapkamer IV.

 

Dichte keuken:

Eenvoudige keuken met rechte opstelling voorzien van ingebouwde afzuigkap, losstaand gasfornuis met oven en diverse boven- en onderkasten. Totale grootte is bijna 15 m².

 

Sanitair:

Badkamer met douche, duoblok en wastafel. Afgewerkt met vloer- en wandbetegeling.

 

Installatie:

– Verwarming door middel van gaskachels.
– Warm water via een elektrische boiler.
– Ventilatie op natuurlijke wijze.

 

Bestemming:

Ter plaatse van de woning en schuur is de bestemming Wonen. Het weiland aan de achterzijde heeft een agrarische bestemming. Wij hebben de regels van het bestemmingsplan beschikbaar. Of kijk op ruimtelijkeplannen.nl om het bestemmingsplan te raadplegen.

Algemeen:

• Inhoud ca. 689 m³; woonoppervlakte ca. 120 m², overige inpandige ruimte ca. 60 m², externe bergruimte ca. 451 m². Gemeten volgens Branchebrede Meetinstructie.
• Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1920.
• Niet aangesloten op gemeentelijke riolering, maar voorzien van een eigen IBA-systeem.
• Oude mestkelder aanwezig.
• Bestemming is ‘Wonen’ met een gedeelte ‘Agrarisch’ (weiland achterzijde perceel). Meer info via website ruimtelijkeplannen.nl.

 

‘Kortom, een object met potentie. Perfect om voor klussers of om enkele hobbydieren te houden’.

 

Meetinstructie beschikbaar.
Bouwkundige keuring beschikbaar.
Bestemmingplan beschikbaar.
Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Bezichtigen

Om een juiste indruk te krijgen van indeling en sfeer moet u het geheel van binnen komen bekijken.
Mede vanwege de Coronacrisis vragen wij u om u voor te bereiden op een bezichtiging.
Daartoe behoort minimaal het bestuderen van onze informatie (brochure, bestemming en dergelijke).
Om te weten of de ligging passend is voor u, dient u vooraf langs te rijden. Maak ook een wandeling door de straat.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van de medewerk(st)ers van Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen. Bij deze woning werken we met één bezichtigingsmoment. Indien u ook wilt komen kijken kunt u contact met ons opnemen om dit in te plannen.

Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar onder nummer 088 – 30 30 930.
Buiten deze tijden stuurt u een mail naar info@hetbetereboerenerf.nl. De eerstvolgende werkdag nemen wij dan contact met u op.

Procedure verkoop
Verkoop van deze woonboerderij zal gaan via een zg. biedingsprocedure.
Nadat u de woonboerderij heeft bezichtigd ontvangt u van ons nadere informatie waaronder een biedingsformulier met bijbehorende richtlijnen.

Dommelerdijk, Dalfsen op de kaart