Dalfsen – Dommelerdijk 13a

Verkocht onder voorbehoud

Dalfsen – Dommelerdijk 13a

Plattelandswoning Overijssel Dalfsen

 

Mooie kans om een NIEUW TE BOUWEN gedeelte van een plattelandswoning Overijssel Dalfsen te realiseren in LANDELIJK GEBIED. DIVERSE BIJGEBOUWEN op een perceel van circa 3861 m². De omgevingsvergunning is reeds verleend door de Gemeente Dalfsen, de uitvoering ervan is aan u. Het perceel met vier opstallen, waaronder een nog te slopen woonboerderij en garage, is gelegen aan de Dommelerdijk. Vanuit de nieuw te bouwen woning heeft u vrij uitzicht over de landerijen aan de achterzijde van het perceel. Naast een royale tuin is het perceel ingericht met een gedeelte weiland (ca. 1600 m²) voor bijvoorbeeld het houden van dieren.

 

DE TE BOUWEN WONING

De woning aangeduid met huisnummer 13 is reeds gerealiseerd. De nieuw te bouwen woning met huisnummer 13A moet hierop aan gaan sluiten. Het ontwerp hiervoor is aanwezig en onderdeel van de verleende omgevingsvergunning.
Op de plek waar de woning moet komen staat momenteel nog een oude woonboerderij (bouwjaar 1970). Deze zal eerst grotendeels gesloopt moeten worden waarna er op de bestaande fundering herbouwd mag worden. Gezien het bouwjaar bevat de woonboerderij mogelijk asbesthoudende materialen.

 

BIJGEBOUWEN

Houten schuur met veranda:

Bouwjaar 2010. In deze schuur is een keukenblok en een toilet aanwezig. Een ideale schuur voor bijvoorbeeld een klusser of een hobbyist. Verwarming door middel van een C.V.-combiketel (type: Intergas, bouwjaar: 2014). Onder de veranda kan in de zomermaanden heerlijk genoten worden van het vrije uitzicht over de landerijen.

 

Kapschuur:

Bouwjaar 2006, ongeveer 63 m² groot. Deze schuur is voorzien van een spoelblokje en een toilet. Tevens is er een bergzolder aanwezig welke via een vaste trap te bereiken is.

 

Garage:

Bouwjaar 1930. Voor de garage is een sloopvergunning verleend. Gezien het bouwjaar bevat de garage mogelijk asbesthoudende materialen. De sloop van deze garage is een vereiste vanuit de gemeente.

 

Algemeen:

– Het perceel is gelegen naast een perceel met een actief agrarisch bedrijf met vleeskalveren. De te slopen woonboerderij betreft een bedrijfswoning die bewoont mag worden door derden (plattelandswoning).
– Gedeelde oprit met huisnummer 13. Recht van overpad.
– De woning is niet aangesloten op het gemeentelijk riool. IBA-systeem aanwezig.

 

‘Kortom, kom de mogelijkheden bekijken! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

 

Documentatie omgevingsvergunning op aanvraag.
Aanvaarding in overleg.

Dommelerdijk, Dalfsen op de kaart