Dalfsen – Dommelerdijk 13

Vraagprijs: € 418.000,- k.k.

Dalfsen – Dommelerdijk 13

Moderne stijlvolle woning met twee schuren, eigen weiland en royale tuin op een perceel van 3.915 m². Gelegen in het buitengebied tussen Nieuwleusen en Dalfsen. Op vijftien minuten rijafstand is de bruisende stad Zwolle gelegen.

De woning is in 2017 gebouwd en modern ingericht. Met kunststof kozijnen en volledige vloerverwarming is er zeer veel wooncomfort gerealiseerd in de woning. In totaal zijn er vier slaapkamers en twee badkamers. Verder zijn er twee schuren en een eigen weiland.

Het perceel behoeft enige toelichting. Aan de westkant van de woning staat momenteel een oude woning. Deze wordt gesloopt en er komt nieuwe woning. De twee woningen komen tegen elkaar aan te staan.

Rondom de woonboerderij een tuin bestaande uit gazon voorzien van terras, borders en een overkapping met uitzicht over landerijen. Tevens naast de schuur een weiland. Geschikt voor het houden van paarden en-/of kleinvee.

Indeling woonboerderij:
Begane grond:
Entree met trapopgang; gang; toilet; woonkamer; open keuken; bijkeuken met wasmachineaansluiting; slaapkamer; badkamer.

Verdieping:
Overloop; slaapkamer; badkamer; slaapkamer; slaapkamer; berging; ruimte voor c.v.-ketelopstelling.

Sanitair:
Begane grond: keurige badkamer voorzien van gesloten cabine met douche/bad, wastafelmeubel met twee kranen en wandcloset. Uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
Toilet begane grond met wandcloset en fontein.
Verdieping: badkamer met douche, wandcloset en wastafelmeubel. Voorzien van vloer- en wandbetegeling.

Keuken:
Mooie keuken met L-vormige opstelling voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven, combimagnetron en koelkast. Zeer sfeervol met aansluitend ruimte voor een eettafel.

Installaties:
Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketel. (Type: Intergas. Bouwjaar: 2017)
Begane grond en eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Vrijstaande schuur:
Afmeting schuur ca. 10,98 x 8,24 meter; oppervlakte ca. 90 m².
Traditioneel gebouwd met betonvloer, gemetselde gevels en houten rabatdelen. Houten dakconstructie met dakpannen. Voorzien van dak- en muurisolatie. Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketel. (Type: Intergas. Bouwjaar 2014).

Geschakelde schuur:
Traditioneel gebouwd met betonvloer (zgn. geïsoleerde broodjesvloer met kruipruimte), gemetselde gevels en houten dakconstructie voorzien van dakpannen. Voorheen in gebruik als paardenstal. Biedt ruimte voor drie paardenboxen. Water en elektriciteit aanwezig. Tevens aansluiting met het eigen weiland. De afmetingen zijn ca. 8 x 8 meter.

Bestemming:
De woning heeft als bestemming ‘plattelandswoning’. Dit betekent dat er actieve agrarische boerderijen in de directe omgeving zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gemeente.

Algemeen:
• Bouwjaar 2017.
• Woonoppervlak ca. 235 m², externe bergruimte ca. 91 m², overige inpandige ruimte ca. 4 m². Inhoud totale woning ca. 890 m³.
• De woning is geïsoleerd door toepassing van vloer-, dak- en muurisolatie. Tevens volledig voorzien van isolerende beglazing.
• Woning is voorzien van kunststof kozijnen.
• Dommelerdijk 13a heeft een recht van overpad over het bestaande pad aan de noordkant.
• Niet aangesloten op gemeentelijke riolering. Aangesloten op eigen IBA-systeem.

‘Kortom, een moderne woning met veel ruimte. Een plek om te klussen, het houden van kleinvee of hobbyruimte? Dan bent u hier aan het juiste adres. Download onze brochure en maak een afspraak voor een bezichtiging.’

Aanvaarding in overleg.
Uitgebreide documentatie beschikbaar.

Dommelerdijk, Dalfsen op de kaart