Dalfsen – Brouwersweg 1-1a

Verkocht onder voorbehoud

Dalfsen – Brouwersweg 1-1a

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Dalfsen en Nieuwleusen gelegen VRIJSTAANDE WONING met garage (ca. 140 m²), grote tuin en een eigen stuk natuur. Op ongeveer 150 meter van de doorgaande weg gelegen met erg veel privacy. Voor iemand die van rust en ruimte houdt de perfecte plek.

Een geweldige combinatie: een recent (2014) verbouwde woning, een ruime garage met diverse voorzieningen en een royaal perceel. Ideaal voor bijvoorbeeld dierenliefhebbers of hobbyisten. Een gedeelte van de woning is momenteel in gebruik als inwoning/mantelzorg. Dit gedeelte heeft alle eigen benodigde voorzieningen. Uiteenlopende mogelijkheden dus. Totaal perceel van meer dan twee hectare. De mogelijkheid bestaat om meer aangrenzende grond (8210 m²) erbij te kopen voor bijvoorbeeld het houden van paarden.

De woning heeft een behaaglijke woonkamer, een echte woonkeuken met glazen pui (2014) en in totaal vijf slaapkamers. Het algehele afwerkingsniveau in de hoofdwoning is erg netjes en absoluut een meerwaarde. Het andere woongedeelte is eenvoudig, maar praktisch ingericht.

Gebruiksmogelijkheden
Conform het vigerend bestemmingsplan is het perceel aangewezen voor “Wonen met Bedrijvigheid.”. Echter zal een wijziging komen in het bestemmingsplan. Er zal een woonbestemming komen in 2019. Dit proces is inmiddels door verkoper in gang gezet. Verdere informatie kunt u bij ons opvragen.

Globale indeling woning:
Begane grond:
Entree met garderobe en meterkast; toilet; badkamer; gezellige woonkamer (ca. 39 m²) met houtkachel; werkkamer (ca. 12 m²); woonkeuken met tuindeuren naar het aansluitende terras; bijkeuken met wasmachineaansluiting; stookruimte met c.v.-ketelopstelling; gang met trapopgang.
Tweede woongedeelte: entree met trapopgang; toilet; keuken; woonkamer; slaapkamer I (ca. 5 m²); hal; badkamer.
Verdieping:
Overloop; slaapkamer II ( ca. 16 m²); slaapkamer III (ca. 10 m²); slaapkamer IV (ca. 11 m²); toilet; berging.
Tweede woongedeelte; overloop; slaapkamer V (ca. 12 m²).

Vrijstaande garage:
Afmeting circa 14 meter lang en 10 meter breed. Totale oppervlakte ca. 140 m². Voorzien van betonvloer met stalen spantconstructie en sandwichpanelen. Gemetselde muren en damwandprofielen. Met 24 zonnepanelen ten behoeve van de opwekking van elektriciteit. Toilet, verwarming en water aanwezig. Twee elektrische deuren en één handmatige transportdeur.

Algemeen:
- Eetkeuken met L-vormige inrichting voorzien van inductie kookplaat, ingebouwde afzuigkap, koelkast, magnetron, oven en vaatwasmachine. Verzorgde en moderne inrichting.
- Keurige badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel met twee kranen en een meubel. Tevens voorzien van vloer- en wandbetegeling in een mooie kleurstelling.
- Woonoppervlakte ca. 250 m², inhoud ca. 879 m³, externe bergruimte ca. 145 m².
- Verwarming door middel van c.v.-gas HR ketel (Type: Nefit. Bouwjaar: 2014)
- Warm water door middel van twee elektrische boilers.
- Geen gasaansluiting maar een gastank (huur).
- Niet aangesloten op de gemeentelijke riolering, maar een eigen IBA-systeem.
- Woning deels uitgevoerd met kunststof kozijnen.

‘Kortom, een vrijstaande woning met vele mogelijkheden in het buitengebied van Dalfsen. Kom en bekijk de mogelijkheden. Bel voor een afspraak!’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Brouwersweg, Dalfsen op de kaart