Unieke woonboerderij in Boven-Leeuwen

Boven-Leeuwen – Tesstraat 50

Verkocht onder voorbehoud

Unieke woonboerderij in Boven-Leeuwen

 

Unieke WOONBOERDERIJ in Boven-Leeuwen met grote oude SCHUUR en een prachtig WEILAND. Zeer idyllische ligging aan de dijk met op loopafstand van natuurgebied Kaliwaal. Door de ligging een perfecte woonboerderij voor de klussers, dierenliefhebbers of buitenmensen.

Naast het authentieke karakter van de woonboerderij is het door de indeling ook geschikt voor diverse doeleinden. Alle voorzieningen zijn op de begane grond en de verdieping biedt mogelijkheden voor diverse slaapkamers en een extra badkamer. Voor gezinnen, maar ook een klein huishouden is de woonboerderij geschikt te maken. De unieke woonboerderij in Boven-Leeuwen bevindt zich in oude staat, waardoor u het meteen naar eigen smaak kunt verbouwen.

Met een groot achterhuis en een vrijstaande schuur is het perfect voor het houden van dieren of om lekker bij huis te klussen. Zoals u op de foto kunt zien een sfeervol geheel op een geweldige locatie. Perceel oppervlakte circa 12.267 m². Dit dient nog nader door het openbare register ingemeten te worden.

Bestemming:

Ter plaatse van de woning en schuur is de bestemming Agrarisch – Oeverwal. Object is opgenomen in een bestemmingsplanwijziging van agrarisch naar wonen met het weiland agrarisch. Meer info via website ruimtelijkeplannen.nl of bij ons op te vragen.

 

Globale indeling woonboerderij

Begane grond:

Entree met meterkast; woonkamer met houtkachel; slaapkamer I; slaapkamer II; keuken met houtkachel; badkamer met douche en wastafel; bijkeuken met elektrische boiler; toilet; achterhuis met een riante stal en een berging.

 

Verdieping:

Royale overloop; slaapkamer III; berging en een grote hooizolder. Perfecte ruimte voor het realiseren van meerdere slaapkamers, een kantoor of een badkamer.

 

Dichte keuken:

Eenvoudige keuken met rechte opstelling voorzien van ingebouwde keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de kelder.

 

Sanitair:

Badkamer met douche en wastafel. Afgewerkt met vloer- en wandbetegeling.
Toilet voorzien van duoblok.

 

Installatie:

– Verwarming door middel van houtkachels.
– Warm water via een elektrische boiler.

 

Algemeen:

• Inhoud ca. 1.560 m³; woonoppervlakte ca. 186 m², overige inpandige ruimte ca. 145 m², externe bergruimte ca. 169 m². Gemeten volgens Branchebrede Meetinstructie.
• Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1769.
• Niet aangesloten op gemeentelijke riolering, maar via eigen beerput.
• Oude mestkelder aanwezig.

 

‘Kortom, een object met potentie. Perfect om voor klussers, dierenliefhebbers of om lekker buitenaf te wonen nabij prachtige natuur’.

 

Meetinstructie beschikbaar.
Bouwkundige keuring beschikbaar.
Bestemmingplan beschikbaar.
Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

 

Neem voor meer informatie contact op met één van de medewerkers!

Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar onder nummer 088 – 30 30 930.
Buiten deze tijden stuurt u een mail naar info@hetbetereboerenerf.nl. De eerstvolgende werkdag nemen wij dan contact met u op.

Woning video

Tesstraat, Boven-Leeuwen op de kaart