Belt-Schutsloot – Vaste Belterweg 16

Verkocht

Belt-Schutsloot – Vaste Belterweg 16

Woonboerderij Weerribben Wieden

Stel je voor. Woonboerderij Weerribben Wieden. Je wordt wakker, doet langzaam de gordijnen open en je kijkt naar buiten. De natuur ontwaakt. Prachtige vergezichten. Dauw ligt op het land. Een mistbank over de velden. Vogels kondigen een nieuwe dag aan. Zie daar, ginds, vaart een boot in de Arembergergracht – zo van Zwartsluis naar de Ronduite.
Vanuit de verte hoor de rietsnijders hun werk al weer doen.
Wonen op ‘ De Belt’ is volop wonen in de natuur.

‘Wonen aan het water – centraal in ‘ De Wieden’

Wakker worden met een glimlach.

Wie dit aanspreekt heeft nu kans om hier te gaan wonen. Deze prachtige VRIJSTAANDE WONING, gebouwd in boerderijstijl met GROTE AANBOUW is te koop. De aanbouw is perfect om te gebruiken als extra woonkamer, werkkamer of voor een praktijk aan huis. Er is ook een extra badkamer zodat het ook als slaapkamer zeer goed gebruikt kan worden.

Rondom een leuke tuin met royaal gazon, enkele terrassen en een moestuin. Natuurlijk ontbreken diverse fruitbomen niet. Een groot deel van de tuin grenst aan het water. Er zijn twee BOOTHUIZEN en er is een ruime GARAGE en een soort van oude HOOIBERG.

Let op! Momenteel kan de woning niet met de auto worden bereikt. Maar dat gaat veranderen. Met buren is er overleg geweest en er is overeenstemming met elkaar om een toegangsweg te realiseren. Er wordt her en der wat grond uitgeruild zodat er voor iedereen een win-win situatie is. Neem contact met ons op zodat we dit kunnen toelichten.

Belt Schutsloot
Het dorp ligt in de kop van Overijssel en is vooral bekend door haar waterrijke omgeving. Klein Giethoorn wordt het ook wel eens genoemd. Rondom zijn er diverse meren, ook wel Wieden genoemd. De watersporter of natuurliefhebber zal hier volop kunnen genieten. En wie kent het dorp niet van de natuurijstochten?
Geografisch is het gunstig gelegen en is er een goede aansluiting op het wegennet. Er is een kleine supermarkt in het dorp. Daarnaast zijn Meppel en Zwartsluis snel en goed bereikbaar. Via Meppel goede verbinding op het snelwegennet.

Perceeloppervlakte 3.000 m².

Globale indeling begane grond:

Entree met garderobe; trapopgang; meterkast; toilet; ruime woonkamer (bijna 40 m2) met tuindeuren voor toegang tot verhoogd terras. Aansluiting voor houtkachel; praktische keuken met dubbele inrichting voorzien van inbouwapparatuur en AGAfornuis; bijkeuken met buitendeur; doorgang naar aanbouw met ruime werkkamer (ca. 30 m2) of (vul uw gebruik maar in) en badkamer.

Eerste Verdieping:

Overloop; slaapkamer I; slaapkamer II; slaapkamer III met kastenwand; bergruimte met wasmachineaansluiting; complete badkamer met dakkapel.

Tweede Verdieping:

Bereikbaar door middel van vaste trap; zolder met opstelling c.v.-ketel.

Keuken:

Praktische keuken met dubbele inrichting. Rechte inrichting voorzien van AGAfornuis en ingebouwde afzuigkap en vaatwasmachine. Eiland met spoelbak. Warm water door middel van close-in-boiler. Eiland is ook perfect als ‘bar’ te gebruiken.

Sanitair:

Toilet met wandcloset, urinoir en fontein.
Luxe en moderne badkamer begane grond met douchehoek, wandcloset en wastafel.
Badkamer verdieping is uitgevoerd met een dakkapel. Voorzien van ligbad, douchehoek, wandcloset en wastafel. Vanuit de badkamer panoramisch uitzicht over het Wiedengebied.

Installatie woning:
  • Verwarming door middel van c.v.-gas combiketel via radiatoren en grotendeels door middel van vloerverwarming op de begane grond. Merk: Nefit Ecomline HR. Bouwjaar: 1998.
  • Meterkast in de woning met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars; extra verdeelblok in de garage.

Garage:

Traditioneel gebouwde houten garage, afmeting ca. 10 x 6,5 meter; oppervlakte ca. 65 m2; verdeelt in twee delen. Voorste deel is als garage te gebruiken. Het achterste deel werd als bergruimte gebruikt.

Boothuizen:

Er zijn twee boothuizen aanwezig. Verschillend van afmeting, groot genoeg voor een punter of sloep.

Bestemming:

Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:

  • Inhoud woning ca. 983 m³; woonoppervlakte ca. 252 m²; externe bergruimte ca. 70 m².
  • Bouwjaar woning 1998.
  • Woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Eveneens voorzien van isolerende beglazing.
  • Bijkeuken met spoelunit en douchehoek. Erg praktisch om bijv. je surfspullen af te spoelen.
  • De aangebouwde ruimte zou ook gesplitst kunnen worden. Een slaapkamer van 30 m2 is erg royaal te noemen. In ieder geval prachtige raampartijen en daardoor een fantastisch lichtinval.
  • Diverse vloeren afgewerkt met plavuizen.
  • Energielabel B.
  • Bouwkundig gekeurd. Rapport is op aanvraag beschikbaar.

Bekijk hier de 360 graden tour via Funda.

Kortom, wordt u binnenkort wakker met een glimlach? Bel voor een bezichtiging met de makelaars van Het Betere Boerenerf.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Vaste Belterweg, Belt-Schutsloot op de kaart