Vrijstaande woning nabij het Reestdal te koop. De woning wordt aangeboden door Het Betere Boerenerf, de makelaar in woonboerderijen.

Balkbrug – Westerhuizingerweg 2

Onder bod

Balkbrug – Westerhuizingerweg 2

Vrijstaande woning nabij het Reestdal

 

Op een mooie locatie gelegen in het buitengebied tussen Balkbrug en Nieuwleusen nabij het prachtige Reestdal staat deze vrijstaande WONING met aangebouwde GARAGE, grote WERKPLAATS, rondom TUIN en eigen WEILAND. Door de prachtige ligging is er veel privacy.

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1921 en in de jaren ’70 en ’80 voor het laatst verbouwd. De ruimte in de woning is vooral gelegen op de begane grond met een woonkamer, dichte keuken, sanitair en twee slaapkamers. De verdieping heeft een slaapkamer en een grote zolder. Dit biedt mogelijkheden tot het realiseren van meer slaapkamers of een tweede badkamer. Door de riante werkplaats aan de achterzijde van het perceel en het weiland aan de westzijde zijn er ook mogelijkheden tot het houden van dieren.

De tuin is voorzien van terras met sierbestrating, gazon, erfverharding en borders. Er is meer dan voldoende ruimte om te genieten van de zon en het mooie uitzicht. Perceeloppervlakte circa 4.805 m². Dit wordt nog nader ingemeten door het kadaster. Al met al een ideale locatie voor liefhebbers van natuur, klussers of juist om zelf dieren te houden.

 

Globale indeling woning:
Begane grond:

Entree; dichte keuken; woonkamer; badkamer; toilet; gang met meterkast en vaste kast; slaapkamer I met vaste kast; slaapkamer II.

 

Verdieping:

Overloop met c.v.-ketelopstelling; slaapkamer III; zolderkamer.

 

Sanitair:

– Badkamer begane grond is voorzien van douchehoek en wastafel. Neutraal uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling.
– Toilet met duoblok en fontein. Wederom uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling in neutrale kleurstelling.

 

Keuken:

Dichte keuken met uitzicht over eigen weiland. Rechte keukenopstelling voorzien van van ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Er is ruimte voor een eettafel.

 

Werkplaats:

Afmetingen ca. 15,38 m x 9,66 m; oppervlakte ca. 149 m². Voorzien van 12 zonnepanelen (geplaatst in 2020). Fraai gebouwde schuur met houten gebintconstructie, gemetselde muren betonvloer en metalen dakplaten.

 

Installaties:

– De woning is geïsoleerd door toepassing van dakisolatie alsmede door toepassing van gedeeltelijk dubbele beglazing.
– Verwarming en warm water door middel van een c.v.-ketel. (Type: Remeha. Bouwjaar 2017)
– 12 zonnepanelen t.b.v. de opwekking van elektriciteit.
– Keuken is voorzien van vloerverwarming.
– Glasvezelkabel aanwezig.

Algemeen:

– Bouwjaar 1921, woonoppervlakte ca. 153 m², overige inpandige ruimte ca. 28 m², inhoud ca. 668 m³, externe bergruimte ca. 144 m².
– Geheel is bouwkundig gekeurd.

 

‘Kortom, leuk object op een geweldige locatie. Kom kijken en maak een afspraak voor een bezichtiging.’

 

Aanvaarding in overleg.
Uitgebreide informatie bij ons beschikbaar.

Woning video

Westerhuizingerweg, Balkbrug op de kaart