Balkbrug – Weemerveldweg 4

Vraagprijs: € 298.000,- k.k.

Balkbrug – Weemerveldweg 4

Bouwkavel Overijssel Balkbrug

Realiseer zelf uw nieuwbouwwoning op deze prachtige grasgroene bouwkavel.

Perceeloppervlakte ca. 2.300 m².

Balkbrug

Dit is een dorp in de gemeente Hardenberg. Gelegen tussen Nieuwleusen en Dedemsvaart. Het dorp is vooral bekend om haar buitenzwembad en kent een klein winkelbestand. De Weemerveldweg ligt ten westen van het dorp in het buitengebied. Een prachtig gebied, voornamelijk beheerd door agrariers. Boswachterij Staphorst is redelijk dichtbij, alwaar fijn gerecreëerd of gesport kan worden (moutainbikeroute).
Feitelijk gaat men voor de dagelijkse boodschappen naar Nieuwleusen of Staphorst. De ligging is erg goed. Een goede bereikbaarheid. Nieuwleusen is een dorp met aardig wat voorzieningen. Divese supermarkten, winkels en sportcomplexen. Tevens heeft het dorp een huisartsenpost en apotheek.

Bestemmingsplan

De bestemming is ‘Wonen’ met bijbehorend erf en ‘Agrarisch’. Op de kaart met rode arcering is de bestemming ook weergegeven. Het gele vlak geeft de bestemming wonen aan. In dat vlak dient de bebouwing te worden geplaatst. De bestemminsplanregels zijn via ons kantoor beschikbaar en kunt u bij ons opvragen. Ga naar de site ruimtelijkeplannen.nl of vraag informatie bij ons op.

Conform de bepalingen uit het bestemmingplan mag er een woning worden gebouwd van maximaal 750 m³. De gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen is maximaal 100 m². Koper dient uitvoering te geven aan de inhoud van het ruimtelijk kwaliteitsplan. Meer details en afwijkingen hierop zijn te vinden in het bestemmingsplan.

Beschikbare informatie:
1) Bestemmingsplan kaart met regels en een toelichting
2) Landschap Identiteit Kaart
3) Verkennend bodemonderzoek
4) Ruimtelijk kwaliteitsplan
5) Quickscan Natuurwaardenonderzoek
6) Watertoets
7) Sloopopgave

Bijkomende kosten:
• We bieden deze kavel aan op basis van kosten koper. De koper betaald overdrachtsbelasting (6%) en notariskosten.
• Koper dient zelf met de gemeente te overleggen over aansluiting op riolering.
• Aansluiting voor gas, water en elektriciteit en overige nutsvoorzieningen (zoals glasvezel) dient koper zelf aan te vragen en voor aanleg zorg te dragen. Ga naar de website consuwijzer om alles te lezen over een nieuwe aansluiting aanvragen van elektriciteit en gas.
• Een wateraansluiting is aan te vragen via Vitens. Ga hier naar hun website en lees alles over het aanvragen van een wateraansluiting.
• Het slopen van de bestaande woning zal door en voor rekening van verkoper worden gedaan.

‘Kortom, een prachtige gelegenheid om uw eigen duurzame woning te bouwen. Bel voor meer informatie 088 30 30 930.’

Aanvaarding kan snel / in overleg.

Weemerveldweg, Balkbrug op de kaart