Onze aanpak heeft succes - Het Betere Boerenerf
31416
post-template-default,single,single-post,postid-31416,single-format-standard,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-2.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onze aanpak heeft succes

Steeds meer verkopers maken gebruik van onze expertise. Dat komt door onze actieve aanpak. Onze advertenties in Landleven en Noaber werpen hun vruchten af. Kopers komen via zoekwoorden op onze site terecht. De doelgroepmarketing die we al jaren hanteren is succesvol! Ons zoekersbestand groeit. Al kunnen we ook regelmatig mensen blij maken door ze een woning te verkopen, die zich vervolgens uitschrijven. Zo blijft ons bestand up-to-date.

De afgelopen weken hebben we diverse woonboerderijen in verkoop gekregen. We noemen er enkele:

 

Woonboerderij Overijssel Haarle Paardenobject

Met bijna 2 ha grond en enkele paardenboxen een prachtig paardenobject. Op een mooie landelijk gelegen locatie nabij Haarle staat deze prachtige vrijstaande woonboerderij met multifunctioneel bijgebouw, paardenstallen, weiland en schapenschuur met kippenhok. Prachtig opgebouwd met oog voor detail. Met recht een echt boerenerf. Zoekt u iets met paarden zoals paardenboxen, een paardenweiland dan is dit zeker iets voor u.

 

Woonboerderij Overijssel Den Ham

Een ruime vrijstaande rietgedekte Woonboerderij in Den Ham, dat is provincie Overijssel. Deze woonboerderij in Overijssel is te koop. De boerderij is in de loop der jaren opgeknapt met behoud van authentieke elementen. De traditionele gebintconstructie in het zicht en de oude baanderdeuren met glazen pui zijn hier mooie voorbeelden van.

Deze landelijk gelegen woonboerderij biedt goede mogelijkheden voor het houden van kleinvee. De vraagprijs van deze woonboerderij is net geen 5,5 ton.

 

Woonboerderij Overijssel Dalfsen

Van oorsprong zal de boerderij dateren uit laat 1800. Een exact bouwjaar met zekerheid noemen kunnen we niet. In de jaren 70 is het geheel verbouwd tot woning. Deze oude boerderij werd ingericht als woonboerderij. De karakteristieke uitstraling met haar rieten kap en wolfseinden is behouden gebleven. Het is goed te zien dat in de loop der jaren het object van binnen gefaseerd is verbouwd. Tja, zo ging dat vroeger. Aan het gebruik van materialen en kleurstelling zijn de bouwstijlen en -perioden te herkennen. We laten het u graag zien tijdens een bezichtiging. De vraagprijs van deze woonboerderij in Overijssel is nog geen 6 ton.

 

Woonboerderij Friesland Bantega

Wonen in Friesland aan de rivier de Tjonger. Deze woonboerderij dateert van 1847 en is vanaf 2003 volledig in stijl gerestaureerd. Dit is onder begeleiding van de bekende Friese architect Jelle de Jong gebeurd. Het resultaat is adembenemend mooi. Er is namelijk op een prachtige manier gebruikt gemaakt van bijpassende authentieke materialen in combinatie met het huidige wooncomfort. Om de woning te bereiken gaat u over uw eigen brug. Wonen in het buitengebied van Bantega is erg mooi. Ook is het wonen aan open vaarwater. Lekker varen vanaf huis verder Friesland in of naar de Kop van Overijssel zoals Weerribben en Wieden. Deze woonboerderij in Friesland maakt het mogelijk. De vraagprijs is bijna 1,5 miljoen.

 

Binnenkort gaan we live met nog meer woonboerderijen:

Een woonboerderij in buitengebied van Zwolle, ook Overijssel. Betreft een oude boerderij die opgeknapt moet worden. Ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden.

Een woonboerderij in het buitengebied van Balkbrug (tussen Nieuwleusen en Balkbrug). In de buurt van Oud Avereest en het Reestdal. Wie wil daar nou niet wonen?

Een woonboerderij in buitengebied Hardenberg.

Een woonboerderij in Drenthe.

Ga voor ons volledig overzicht met woonboerderijen die te koop staan naar onze website hetbetereboerenerf.nl.

Houd ook onze facebookpagina in de gaten.

Wilt u eerder op de hoogte zijn dan dat de woning op Funda verschijnt? Ga dan naar onze website naar ‘als eerste op de hoogte’. Veel boerderijen verkopen we aan onze eigen zoekers en komen niet actief op de markt. Mis uw droom woonboerderij niet en laat uw gegevens vrijblijvend bij ons achter.