In het nieuws

We hebben al heel wat publiciteit gehaald met onze marketingacties.

Het begon in 2011 met een ‘gratis koe‘. We hebben veel regionale en landelijke pers erbij gehad. Ook radio en televisie zoals SBS 6 en RTL4. Veel mensen herkennen ons er nog steeds van.

Overigens hebben we toen twee kunstkoeien aangeschaft om de actie kracht bij te zetten en te plaatsen bij een woonboerderij. Wie weet halen we binnenkort weer eens ‘onze koe‘ van stal. Heeft u zelf een woonboerderij waar een koe perfect bij zou passen? Schroom dan niet om ons in te schakelen. We zetten deze akte graag nogmaals in. Destijds hebben we twee koeien weggegeven.

De tweede actie met landelijke publiciteit was rondom het dorp Hamingen. Een klein terpdorpje. In opdracht van een Stichting mochten we het overgrote deel verkopen. Met de naam ‘dorp te koop‘ hebben we veel publiciteit gehaald. Uiteindelijk is het dorp met succes verkocht.

Het Betere Boerenerf is regelmatig in het nieuws. In regionale en landelijke kranten, magazines en in de pers. Op radio en televisie. Hieronder enkele linkjes (het kan zijn dat inmiddels niet alle linkjes meer actueel zijn):

1 juli 2014

04 februari 2013 diverse artikelen ‘laatste weken voor kopers’:

12 november 2012:

Diverse kranten in de laatste week van oktober en de eerste week van november:

In het nieuws bij onze zuiderburen:

In augustus 2011 Vastgoedactueel:

23 mei diverse artikelen over ‘Hamingen nu ook te koop in delen’:

09 november 2012:

03 november interview:

24 oktober 2012:

Reportage opname aan het Westeinde te Nieuwleusen: