Woonboerderij met schuren

Woonboerderij Overijssel Dalfsen – Dommelerdijk 20 en 20a

€ 395.000,- k.k.

Woonboerderij Overijssel Dalfsen – Dommelerdijk 20 en 20a

‘Te koop Woonboerderij Overijssel Dalfsen met bouwkavel of …’

Open Huis
– donderdag 15 maart 2018 van 15.00 – 16.00 uur.
– dinsdag 20 maart 2018 van 10.00 – 11.00 uur.

 

We verkopen deze woonboerderij via een zg. biedingsprocedure.
Uw bod moet uiterlijk maandag 26 maart 2018 voor 12.00 uur bij ons binnen zijn.

BIEDEN VANAF: € 395.000,– k.k. Geen vraagprijs maar een ‘bieden vanaf prijs’.
Meer informatie via het biedingsformulier en bijbehorende richtlijnen. Vraag deze bij ons op.


Gelegen in Provincie Overijssel, Gemeente Dalfsen, net buiten het dorp tussen Nieuwleusen en Oudleusen. Op enkele minuten fietsen vanaf centrum Nieuwleusen. Zo’n 20 minuten rijden naar centrum Zwolle.

Woonboerderij met veel schuren. In deze schuren was gevestigd meubelhal ‘Oudleusen’. Door de bedrijfsbeëindiging is het mogelijk om deze schuren te slopen. Daar mag een bouwkavel worden gerealiseerd (ook onconventionele bouw is mogelijk). Hierover is contact geweest met gemeente Dalfsen en via een zogenaamde Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving (KGO) is dit mogelijk. Ook zijn er andere vervolgfuncties via vrijkomende agrarische bebouwing (VAB) mogelijk zoals recreatie, zorg, cultuur, educatie en dienstverlening.
Wilt u meer weten? Bezoek dan ons open huis of neem contact met ons op.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de schuren te handhaven. Zoekt u geïsoleerde en verwarmde bergruimte of hobbyruimte? Hier heeft u ruimte genoeg, totaal maar liefst 730 m².

De woonboerderij is gebruikt voor de huisvesting van twee gezinnen. Een inwoonsituatie. Hierdoor zijn twee woondelen gerealiseerd. Eén in het voorhuis en één in het achterhuis. Ook dat biedt mogelijkheden voor als u iets met inwoning zou willen. Denk aan pleeggezinnen of mantelzorg.

Ziet u mogelijkheden? Of misschien samen met iemand kopen? Lees verder over de indeling, bereidt u voor op het open huis en kom dan kijken. Alleen dan krijgt u een juiste indruk van indeling en sfeer.

Perceeloppervlakte 5.585 m².

Globale indeling woonboerderij

Begane grond:
Entree voorhuis met garderobe; toilet; badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel; eetkamer met keuken voorzien van rechte inrichting; provisiekelder; woonkamer; slaapkamer. Entree achterhuis met meterkast; toilet; badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel; trapopgang; woonkamer; open keuken met L-vormige inrichting.

Verdieping:
Overloop van het voorhuis met twee slaapkamers. Achterhuis met overloop en drie slaapkamers.

Schuren:
Totaal is er zo’n 730 m² aan schuren en bergingen. Bekijk voor de indeling en afmetingen de plattegronden.
Diverse schuren zijn voorzien van asbesthoudende golfplaten.

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:
• Inhoud woning ca. 612 m³; woonoppervlakte ca. 171 m²; externe bergruimte ca. 730 m².
• Schatting oorspronkelijk bouwjaar woning 1935. In de loop der jaren diverse verbouwingen en verbeteringen.
• Geen aansluiting op gemeentelijke riolering. Afvoer via IBA-systeem. Tevens is er nog een oude beerput aanwezig.
• Energielabel D.
• Bouwkundig gekeurd. Rapport is beschikbaar.

‘Kortom, een plek met mogelijkheden. Kom kijken en doe een bod.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

 


BIEDEN VANAF

De bieden vanaf prijs geeft u de mogelijkheid om de woning te bekijken en zelf te bepalen wat u het waard vind en wat u ervoor over zou hebben. Daarna Dijnen zijn overeenkomstig hierop van toepassing.

HOE WERKT BIEDEN VANAF?

Iedereen heeft de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Zo hoef je niet achter het net te vissen. Heb je de woning bekeken, het nodige aan onderzoek gedaan en alles voor jezelf op een rij gezet breng dan je bod uit. Het lijkt een beetje op een veiling, maar dat is het niet. Je hebt als koper de mogelijkheid om ook je eigen voorwaarden aan te geven. Je vindt dit allemaal terug op het biedingsformulier en richtlijnen.
Deze aanbieding is vrijblijvend en een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

VRAGEN

Iets niet duidelijk? Of vragen over de procedure? Neem contact op met Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen. We helpen u graag.

Bekijk op onze site de meest gestelde vragen bij het kopen of verkopen van een woonboerderij. Zit uw vraag er niet tussen, bel dan naar 088 30 30 930 of mail naar info@hetbetereboerenerf.nl

 


Woonboerderij te koop Overijssel; Woonboerderij Overijssel Funda; Woonboerderij te koop; Woonboerderij opknappen; Woonboerderij opknapper; Boerderij makelaar Overijssel; Boerderij te koop; boerderij opknappen; boerderij dubbele bewoning; boerderij voor twee gezinnen; woonboerderij twee gezinnen; rood voor rood Overijssel; Funda Landelijk Overijssel; Funda woonboerderij; Funda Overijssel; Boerderij kopen; vrijkomende agrarische bebouwing (VAB).

Woning video

Dommelerdijk, Dalfsen op de kaart