Kerkenveld – Westerse Wijkje 2

€ 375.000,- k.k.

Kerkenveld – Westerse Wijkje 2

‘Fraai helft van dubbele woonboerderij – de andere helft – het voorhuis

Helft van dubbele WOONBOERDERIJ met SCHUREN (meer dan 150 m²) , BAKHUIS en tuin. Rondom de boerderij een prachtige en zeer verzorgde tuin met terras, royaal gazon, borders en enkele statige bomen. Werk- en speelkamer alsmede een badkamer op de begane grond. Verdieping met drie slaapkamers. Het huis is goed geïsoleerd en verbouwd met oog voor oorspronkelijke details: Balkenplafonds en gebinten zijn behouden.

Vrije ligging in buitengebied maar toch op korte afstand van diverse voorzieningen. Basisschool in de buurt. De dagelijkse boodschappen kunt u doen op slechts 5 – 10 minuten rijden. Aansluiting met de A28 naar het westen is slechts 15 minuten. De gemeente De Wolden is een prettige gemeente die het ontwikkelen van zowel zorg aan huis als bedrijf aan huis stimuleert. Glasvezel wordt binnenkort verwacht in de gemeente.

Perceeloppervlakte 4.195 m².

Globale indeling begane grond:
Entree met garderobe; toilet; trapopgang; keuken met L-vormige inrichting; gezellige woonkamer met houten balken plafond; werk- of speelkamer (leeshoek); kantoor (ca. 30 m²) – of slaapkamer; zeer ruime badkamer; praktische bijkeuken met meterkast, wasmachineaansluiting en buitendeur.

Verdieping:
Overloop; ruime slaapkamer I; aparte toilet met fontein; berging met c.v.-ketel opstelling; slaapkamer II; slaapkamer III. Alle slaapkamers zijn ruim.

Keuken:
Ruime eetkeuken met balkenplafond en met een L-vormige inrichting, uitgevoerd in lichte kleuren. Voorzien van 5-pits gasfornuis, grote, elektrische oven en afzuigkap. Tevens met een ingebouwde vaatwasmachine en koelkast. Keramieken dubbele spoelbak.

Sanitair:
Complete, zeer ruime badkamer met hoekligbad, dubbele inloopdouche en twee wastafels. Separaat toilet met wandcloset en fontein. Afgewerkt met luxe Ocean panelen i.p.v. tegels. Zeer praktisch in het onderhoud en mooi om te zien.

Installatie woning:
Verwarming en warm water door middel van c.v.-gas combiketel. Merk: AWB. Bouwjaar: 2001. Begane grond voorzien van vloerverwarming.

Bijkeuken:
Bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger

Schuur:
Recent gebouwde schuur, in 2015. Afmeting ca. 8 x 7 meter met zolderverdieping van ongeveer 38 m². Voorzien van betonnen vloer en houten gevels (nog nader af te werken).

Bakhuis en tweede schuur:
Naast de woning een bakhuis, afmeting ca. 2,7 x 3,5 meter; oppervlakte ca. 9 m².
Achter de woning staat een tweede houten schuur die gebruikt wordt als berging en carport. Afmeting ca. 10,7 x 10,3 meter; oppervlakte ca. 110 m².

Bestemming:
Ter plaatse van de woning verdere opstallen en erf is de bestemming ‘Wonen’. Meer informatie via de website van Het Betere Boerenerf.

Algemeen:
• Inhoud ca. 586 m³; woonoppervlakte ca. 177 m²; externe bergruimte ca. 175 m².
• Schatting oorspronkelijk bouwjaar woning 1904. Laatste verbouwing omstreeks 2014.
• Aangesloten op gemeentelijke riolering.
• Energielabel D.
• Bouwkundig gekeurd.
• Ook het achterhuis, Kerkenveld – Westerse Wijkje 2a wordt verkocht. Verkoop geschied onder voorbehoud dat ook die woning wordt verkocht. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

‘Kortom, mooi voorhuis met schuren. Uniek is de mogelijkheid om ook het achterhuis erbij te kopen. Dan heeft u twee woningen. Vragen? Bel 088 – 30 30 930.’

Uitgebreide documentatie beschikbaar.
Aanvaarding in overleg.

Woning video

Westerse Wijkje, Kerkenveld op de kaart