Over Het Betere Boerenerf

Wij zijn gespecialiseerd in woonboerderijen

Wij richten ons op het kopen en verkopen van woonboerderijen. De kracht van en achter Het Betere Boerenerf is Harry Spans (43 jaar).

Harry is eigenaar en directeur van Het Betere Boerenerf. Vanaf 1994 werkzaam in de makelaardij. Sinds 2000 heeft hij een eigen kantoor. In 2010 is hij gestart met specialisatie in woonboerderijen.

Wij zijn

aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

actief in heel Nederland

alleen geïnteresseerd in woonboerderijen

marktgericht en bewust van uw doel: VERKOPEN

Harry Spans is in 1999 beëdigd als makelaar en taxateur o.g.

Harry Spans is ingeschreven in het register van Vastgoed Cert, voor onder meer de kamer Wonen en Landelijk en Agrarisch Vastgoed

Harry Spans is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Harry Spans

Harry Spans – Boerenzoon

Ik ben boerenzoon. Opgegroeid in een echte boerderij. Vroeger liep je bij ons zo van de gang naar de stal. Het geluid van het ratelen van de kettingen ken ik nog goed. De geur van kuil en mest vind ik nog steeds aangenaam. Mijn passie voor woonboerderijen is altijd gebleven. In de makelaardij ontdekte ik dat het verkopen van een woonboerderij een vak apart is. Verkopers en kopers hebben een andere behoefte. Daarom ben ik mij gaan specialiseren. Wat ik opmerkelijk vind is de verandering in de markt. Kopers keken vroeger veel meer plaatselijk. Men koos een grote stad of dorp en binnen een bepaalde straal werd het zoeken ingezet. Tegenwoordig zie je steeds meer dat er gezocht wordt op kenmerken. Wat voor soort woonboerderij wil de koper? Wat biedt de woonboerderij? Is er een goede internetverbinding? Glasvezel? Daar gaat hij naar op zoek. De plaats is minder van belang. Op deze verandering in de markt spelen wij optimaal in.

Team van
Het Betere Boerenerf

Momenteel werken we met:

Harry Spans – makelaar
Edwin Dekker – kandidaat makelaar
Jantje Tuin – parttime secretaresse
Joke, Klaas en Nadia – Enkele ondersteunende krachten

Harry Spans

Harry Spans

Harry Spans

Makelaar

Edwin Dekker

Edwin Dekker

Edwin Dekker

Kandidaat makelaar

Jantje Tuin

Jantje Tuin

Jantje Tuin

Parttime secretaresse

Duurzaam

We werken zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Dat betekent zo min mogelijk papier. Veel digitaal. Korte lijnen en waar nodig inzet van externe deskundigen. Als bedrijf gaan we bewust om met onze bedrijfsvoering en alles wat hiermee samenhangt. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen papieren dossiers meer maar doen we alles digitaal. Duurzaamheid betekent voor ons onder meer als een goede ‘rentmeester’ omgaan met alles wat ons is gegeven.

Ons werkgebied

We zijn gespecialiseerd in woonboerderijen. Een afbakening wat gebied betreft hebben we niet, al richten we ons alleen op Nederland. Af en toe hebben we ook aanbod in Duitsland of Frankrijk. Heeft u dus een woonboerderij in Nederland dan kunt u ons inschakelen voor de verkoop.

Ons primaire doel

Bemiddelen bij de aan- en verkoop van woonboerderijen.

Onze visie

“Het in stand houden van ons erfgoed woonboerderijen. Voor iedere woonboerderij, een passende bewoner.”